Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    30.09.04, 01:52
    Ostatnio poszukuje jakiś fajnych ( efektywnych ) trąbek na rower.Nie chce
    sobie zakładać jakiś przypałowych gumowych maskotek ktore piszcza jak zabawka
    dla dziecka.Ostatnio miałem przyjemnosc jezdzic z trabka ktora kupilem w
    sklepie zeglarskim z przeznaczeniem na jachty (113dB) - no efekt powiem
    niesamowity jak ludzie zchodza z sciezki w trybie natychmiastowym i malo tego
    nei wlaza na nia zpowrotem,taka kaczuszka jak zapiszczemy jedynie sie usuna
    delikatnie na bokna chwile.jednak nowy pjemnik z powietrzem kosztuje 20zł.
    Myślałem nad AIRZOUND ale cena tez mnie wystraszyla, owszem airzound pisal ze
    jest promocja dla forumowiczow masy ale jak wyslalem zapytanie do nieo o cene
    to w promocji ma ona kosztowac dla nas 119zł,na stronie tez jest do kupienia
    za 119zl wiec trodszke nie rozumiem tej promocji:P nie no spoko- fajny pomysl
    na rozreklamowanie sie na takim forum.Znalazłem tez aukcje na allegro:
    www.allegro.pl/show_item.php?item=32124262 ale nie slyszalem jak to
    dziala. moze ktos ma juz sprawdzona fajna a przy okazji moze nie
    droga "trabeczke" :P ??
    Pozdro
    Obserwuj wątek
      • ladaa Re: Trąbki 30.09.04, 02:00
        Słuchajcie, znalazłęm na allegro cos jeszcze BARDZO ciekawego :
        www.allegro.pl/show_item.php?item=32066455
        ale pomozcie mi i powiedzcie co bym musial zrobic (ew.dokupic) zeby to
        zainstalowac na rowerze ?? :D

Pozdrawiam
        • qbamo Re: Trąbki 30.09.04, 09:01
          ladaa napisał:

> ale pomozcie mi i powiedzcie co bym musial zrobic (ew.dokupic) zeby to
          > zainstalowac na rowerze ?? :D

Sprawić sobie do tego mały akumulator 12V , zabezpieczyć przed przeciążeniem
          (te 20A), do tego zrobić instalacje aby włącznik mieć pod ręką i na koiec
          wszystko zabezpieczyć przed deszczem i ciekaskimi ;)
          Qba
        • roweroraffi Re: Trąbki 30.09.04, 09:50
          Akumulator 12V o raczej sporej pojemności jeżeli zamierzasz katować tę trąbkę
          mocno (ciągnie kilka Amper), kable miedziane o przekroju 1,5mm2 i włącznik,
          który wytrzyma prąd kilku Amperów. Bezpiecznik można dokupić, ale moim skromnym
          nie jest konieczny ;-)
          No i oczywiście mocowania jakieś by to zamontować przy rowerze.
        • skeler Re: Trąbki 30.09.04, 11:01
          traby, ktore sa zainstalowane w przyczepce kupilem w sklepie motoryzacyjnym na
          skrze (gdzie trafilem przez allegro) - twierdza, ze sa importerami tych trabek,
          a to co jest w przyczepce to byl najtanszy model ;-)
          niektore byly nawet dlugosci roweru, ale podobno bez podlaczenia do tira nie
          zadzialaja. Ale moze ktos, kto sie zna na takich rzeczach, potrafilby to jakos
          przystosowac do warunkow rowerowych?
          • roweroraffi Re: Trąbki 01.10.04, 01:07
            skeler napisał:

> traby, ktore sa zainstalowane w przyczepce kupilem w sklepie motoryzacyjnym
            na
            > skrze (gdzie trafilem przez allegro) - twierdza, ze sa importerami tych
            trabek,
            >
            > a to co jest w przyczepce to byl najtanszy model ;-)
            > niektore byly nawet dlugosci roweru, ale podobno bez podlaczenia do tira nie
            > zadzialaja. Ale moze ktos, kto sie zna na takich rzeczach, potrafilby to
            jakos
            > przystosowac do warunkow rowerowych?

TIRy i większe ciężarówki po prostu mają zintegrowany kompresor np do
            pompowania kół i pewnie o to chodzi, że większe trąby są przystosowane pod
            podłączenie właśnie do takiego czegoś. Ale raczej niełatwo będzie to zmieścić
            na rowerze ;-)
      • airzound Re: Trąbki 03.10.04, 12:15
        Witam,

promocja na stronie dotyczy wysylki GRATIS - przy wplacie na konto.
        Oczywiscie jesli znajdzie sie wiecej chetnych osob to przy zakupie wiecej niz
        jednej sztuki istnieje mozliwosc negocjacji ceny, a przy wplacie na konto -
        rowniez darmowa przesylka :-)

Zapraszam serdecznie,
        AIRZOUND eSklep
        www.airzound.pl
        • roweroraffi Re: Trąbki 03.10.04, 12:23
          airzound napisał:

> Witam,
          >
          > promocja na stronie dotyczy wysylki GRATIS - przy wplacie na konto.
          > Oczywiscie jesli znajdzie sie wiecej chetnych osob to przy zakupie wiecej niz
          > jednej sztuki istnieje mozliwosc negocjacji ceny, a przy wplacie na konto -
          > rowniez darmowa przesylka :-)

Myślę, że podziękujemy po tym jak nas próbwano nabrać na promocję 'specjalnie
          dla Masy' :-P
          • airzound Re: Trąbki 03.10.04, 12:40
            Nie bardzo rozumiem?

Promocja dla MASY tez obejmowala przesylke GRATISowa, po podaniu hasla w
            formularzu zamowieniowym, w polu Komentarz. Tamta promocja trwala do konca
            wrzesnia.

Wszystkie informacje dotyczace promocji znajduja sie zawsze w regulaminie
            sklepu.

Przepraszam jesli cos wprowadzilo Panstwa w blad. Nie byl to celowy zabieg z
            mojej strony.
            • sebias Re: Trąbki 04.10.04, 12:35
              Witam!

Właśnie chodzi o to, że promocja dla Masy miała być "po podaniu hasla w
              formularzu zamowieniowym, w polu Komentarz" a na stronie sklepu wyraźnie jest
              napisane, iż "przesyłka gratis" bez względu na jakiekolwiek hasła i tym podobne.

Dlatego jeszcze raz dziękujemy za takie "promocje"!

---
              Pozdrawiam
              SeBeQ
              • airzound Re: Trąbki 17.10.04, 16:13
                Mam nadzieje, ze aktualna promocja na stronie www.airzound.pl nie budzi juz
                Państwa zastrzezen.

Przesylka GRATIS nie zaleznie od formy platnosci i 10% rabatu przy zakupie
                trzech lub wiecej sztuk AIRZOUND.

Pozdrawiam,
                AIRZOUND eSklep

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka