Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

EuroVelo 9

18.08.20, 09:46
    Kilka dni temu wypróbowałem trasę EuroVelo 9, zaczynającą się w Gdańsku. Zapraszam do mojej (nienajlepszej) oceny początkowego odcinka tej trasy:
        Jak się jedzie trasą rowerową EuroVelo 9.

- Stefan
    Obserwuj wątek
      • stefan4 Re: EuroVelo 9 18.08.20, 10:27
        stefan4:
        > Kilka dni temu wypróbowałem trasę EuroVelo 9, zaczynającą się w Gdańsku. [...]

Jak widzę, admini Forum właśnie zablokowali możliwość dostania się pod adres pozaforumowy przez zwykłe kliknięcie. Osoby chcące się zapoznać z oceną początkowego odcinka trasy EV 9 proszę więc o skopiowanie adresu
          iis.pwsz.elblag.pl/~stefan/Hiking/rowery/Eurovelo9
        i bezpośrednie wklejenie go w okienko adresowe przeglądarki. Jak coś znowu poprawią, to być może ta poodpowiedź nie będzie potrzebna.

- Stefan
      • jureek Re: EuroVelo 9 04.09.20, 16:43
        Niedawno przejechałem drugi polski koniec tej trasy z Nysy do Głuchołaz. Przypadkiem właściwie, bo normalnie to dojeżdżam do Głuchołaz pociągiem, ale w wakacje żaden pociąg na tym odcinku nie jeździł, więc z konieczności musiałem dojechać na dworzec w Głuchołazach rowerem, żeby dopiero tam wsiąść do czeskiego pociągu do Krnova (co ciekawe mój bilet weekendowy polregio i bilet na przewóz roweru były ważne również w czeskim pociągu). Dokładny przebieg trasy można zobaczyć na portalu mapy.cz i w apce na komórkę o tej samej nazwie. Przydała się ta mapka, bo oznakowanie znikało i znowu się pojawiało, ale było niewystarczające. Prowadzenia trasy nie oceniam, bo nie znam na tyle dobrze okolicy, żeby ocenić, czy można by ją poprowadzić lepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka