Gość: Desma IP: *.chello.pl 30.04.05, 01:15 Jak w temacie..Co sądzicie o hamulcach hydraulicznych Grimeca (oczywiście tarczówki) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lukasz Re: >Hamulce GRIMECA - warto? IP: *.ziebice.silesianet.pl 01.05.05, 13:34 ja jezdzilem na grimecce sys 8 (4ro tloczkowa) z przodu tarcza 200mm tyl 160mm... Zalezy jak chcesz jezdzic, jesli jakies enduro to wystarczy, ale jak jakies zjazdy to nie polecam... (niby jest to hamulec do FR/DH) Z tylem nie bylo problemu, no moze tarcza troche przepalona, ale dzialal oki... Przod natomiast zawiodl mnie dwukrotnie w gorach - dziwna sprawa, bo jak sie przegrzal hamulec to nie hamowal :/ Poza tym, trzeba dosc duze grzebac zeby ustawic idealnie pod siebie skok klamki :( (srubki tutaj nie pomoga)! Sila moglaby byc troche wieksza, ja zmienilem grimecci na Hope M4 i jestem bardziej zadowolony... Link Zgłoś
Gość: Pin Re: >Hamulce GRIMECA - warto? IP: *.wi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:57 hydrauliki warto Link Zgłoś
Gość: optymista Re: >Hamulce GRIMECA - warto? IP: *.aster.pl 08.06.05, 20:23 nic w zyciu nie warto!!! Link Zgłoś