olecky 09.09.05, 11:14 fatamorgana na Pulawskiej, uchwycona przez komorke pewnego Opalonego Blondyna: www.zm.org.pl/?a=maly_walec&img=1 druga fotka mniej uzyteczna, ale tez mi sie podoba (bo moja ;-) www.zm.org.pl/?a=fafik&img=1 pozdrawiam, olek Link Zgłoś Obserwuj wątek
roweroraffi Re: [foty] a-a-a, zdjecia dwa 09.09.05, 11:19 olecky napisał: > fatamorgana na Pulawskiej, uchwycona przez komorke pewnego Opalonego Blondyna: > > www.zm.org.pl/?a=maly_walec&img=1 Jak widac ZDM jest tak wspanialomyslny dla wszystkich, ze pomaga wykonawcom by Ich sprzet kupiony za ciezka kase nie zuzywal sie podczas pracy na tych setkach kilometroiw sciezek ktore powstaja lecz spokojnie lapal kurz ;-) Link Zgłoś
108jerry Re: [foty] a-a-a, zdjecia dwa 09.09.05, 11:47 Fafik nie upilnował? bo jak widać po śladach zostawionych na ścianie miał ważniejsze sprawy na głowie Link Zgłoś
pan.de.monium Re: [foty] a-a-a, zdjecia dwa 11.09.05, 08:21 Na to powinienem się śmiać, czy płakać? Bo o większą głupotę to chyba ciężko (pomijam krawężnik między ścieżką i chodnikiem bodaj na ursynowie o który dziś się mało co 4 razy nie wychrzniałem na masie) Link Zgłoś