Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[info]Sklepik Masowy - nowości.

19.12.05, 11:19
    W tym miesiącu w sklepiku Masowym mamy sporo nowości:

-koszulki XL, L w kolorach, których zabrakło (żółty i pomarańczowy) - 20zł
    -koszulki M i S w nowych kolorach (żółty i pomarańczowy, dotychczas byly tylko
    białe i czerwone) - 20zł
    -NOWE koszulki XL, L (M i S nie jestem pewien czy są) w kolorze granatowym z
    naszywanym z przodu logiem Masy i sitodrukiem z tyłu. - 30zł
    -kamizelki odblaskowe - końcówka kamizelek z nieco uszkodzonymi nadrukami -
    ceny do nagocjacji już od 15-20zł/szt.
    -głośne gwizdki sprowadzone przez Skelera (UWAGA! Zostało się tylko 7szt!) - 25zł

Z rzeczy w ciągłej sprzedaży będą do nabycia:
    -lampki przednie i tylne diodowe - 8zł
    -lampki przednie z białymi diodami - 20zł
    -mapy ścieżek warszawskich - 5zł
    -szprychówki grudniowe ;-) - 5zł

Pozdrawiam i zachęcam do zakupów ;-)
    Obserwuj wątek
      • skeler Re: [info]Sklepik Masowy - nowości. 19.12.05, 15:48
        raffi zapomnial dodac, ze zaczynaja sie pojawiac takze nowe, ekskluzywne
        produykty niedostepne w normalnej sprzedazy przyczepkowej, a dostepne jedynie
        dla osob pomagajacym przy masie i jak cos ewentualnie zostanie, to bedzie
        zlicytowane ;-)
        Szczegoly dla zainteresowanych osob beda dostepne wkrotce, tylko nie pytac
        kiedy dokladnie ;-)
        • roweroraffi Re: [info]Sklepik Masowy - nowości. 19.12.05, 17:32
          skeler napisał:

> raffi zapomnial dodac, ze zaczynaja sie pojawiac takze nowe, ekskluzywne
          > produykty niedostepne w normalnej sprzedazy przyczepkowej, a dostepne jedynie
          > dla osob pomagajacym przy masie i jak cos ewentualnie zostanie, to bedzie
          > zlicytowane ;-)

Raffi nie zapomniał, a specjalnie nie dodawał. Po co mam pisać o czymś, czego
          przeciętny, nie udzielający się Masowicz nie będzie miał szans posiąść :-P
          • skeler Re: [info]Sklepik Masowy - nowości. 19.12.05, 17:53
            > Raffi nie zapomniał, a specjalnie nie dodawał. Po co mam pisać o czymś, czego
            > przeciętny, nie udzielający się Masowicz nie będzie miał szans posiąść :-P

zeby zachecic do udzielania sie?
            • roweroraffi Re: [info]Sklepik Masowy - nowości. 19.12.05, 18:21
              skeler napisał:

> zeby zachecic do udzielania sie?

W sumie racja, choć dla mnie jako uczestnika ważniejsze od samego faktu
              rozpoczęcia rozprowadzania produktów elitarnych, byłoby to, że te produkty
              elitarne, to nie jest jakaś jednorazowa akcja, a coś, co będzie stale rozwijane,
              dzięki czemu dołączając do ludzi aktywnie wspierających Masę za jakiś czas
              również będzie można stać się właścicielem czegoś z tej listy.
              Oczywiście pod warunkiem, że nie chce się nadal siedzieć w kącie i zazdrościć
              innym :-)
      • yoshee Re: [info]Sklepik Masowy - nowości. 19.12.05, 16:57
        Koszulki pewnie z logiem masy? :)
        IMHO fajnie by było zrobić choć kilka koszulek
        po prostu z napisem (np. na plecach czy z przodu)
        "Warszawska Masa Krytyczna". Bo to logo...
        • roweroraffi Koszulki... 19.12.05, 17:47
          yoshee napisał:

> IMHO fajnie by było zrobić choć kilka koszulek
          > po prostu z napisem (np. na plecach czy z przodu)
          > "Warszawska Masa Krytyczna". Bo to logo...

Yosh z przodu do teraz żadna koszulka Masowa nie miała loga Masy :-P

Co do serii bez loga z tyłu... może i zrobi się kiedyś taką wersję bez log, ale
          to z racji konieczności przestawienia całej produkcji na małą serię bez loga,
          będzie raczej dopiero po zebraniu konkretnych, osobistych zamówień od
          zainteresowanych, łącznie na przynajmniej 30 sztuk.
          No i z racji kosztów ponoszonych na zmianę wzoru, cena napewno nie będzie
          wynosiła 20zł/szt. Konkretnej ceny nie podaję, gdyż zależeć ona będzie od liczby
          chętnych osób na które to rozłoży się koszt nanoszenia na sito nowego wzoru.

Niemniej ewentualne zapisy zawierające:
          -kolor koszulki (malowane byłoby czarną farbą, więc w grę wchodzą kolory jasne!)
          i rozmiar
          -imię i nazwisko zamawiającego
          -telefon komórkowy do kontaktu
          -najlepiej mail lub GG/Tlen

Można wysyłać na rafalmuszczynko(wytnij_to_co_w_nawiasie)@o2.pl Jeżeli zbierze
          się odpowiednia ilość chętnych, zgłaszający zostaną powiadomieni
          mailowo/gg/tlenem lub w ostateczności SMSem o dacie, w której można będzie
          odebrać koszulki.
          • lakiana Re: Koszulki... 20.12.05, 09:08
            a może by tak wreszcie pomyśleć o kobitkach i zrobić małą serię t-shirtów albo
            babydoll'ek z 5% dodatkiem stretchu, żeby się ładnie na ciałku układały? Bo
            sorry, ale w T-shircie czuję się jak wyjęta ze śmietnika i gdzie indziej jak na
            rower to w nim nie pójdę... (szczególnie, że wszystkie rozmiary przez was
            proponowane są na mnie za duże).
            Udowodnijmy, że kobieta/dziewczyna reklamująca Masę nie musi być brzydka! :P
            sugeruję cenę 50zł i uniwersalne, damskie M. Jeśli rzeczywiście będzie ładne,
            to za taką cenę się sprzeda.
            • roweroraffi Re: Koszulki... 20.12.05, 17:53
              lakiana napisała:

> a może by tak wreszcie pomyśleć o kobitkach i zrobić małą serię t-shirtów

ZROBIONO. S i M są już dostępne w najbardziej chodliwych kolorach żółtym i
              pomarańczowym.

> albo
              > babydoll'ek z 5% dodatkiem stretchu, żeby się ładnie na ciałku układały? Bo
              > sorry, ale w T-shircie czuję się jak wyjęta ze śmietnika i gdzie indziej jak na
              >
              > rower to w nim nie pójdę... (szczególnie, że wszystkie rozmiary przez was
              > proponowane są na mnie za duże).
              > Udowodnijmy, że kobieta/dziewczyna reklamująca Masę nie musi być brzydka! :P
              > sugeruję cenę 50zł i uniwersalne, damskie M. Jeśli rzeczywiście będzie ładne,
              > to za taką cenę się sprzeda.

50zł to chyba jednak przesada za sztukę, ale jak uda Ci się znaleźć hurtownika,
              który sprowadzi nam coś ładnego (ja tam jestem facet i się na tym nie znam) w
              liczbie powiedzmy 50szt i kilku kolorach, to ja z wielką chęcią nadrukuję logo
              na to i rozprowadzę, bo też jestem zdania, że zbyt będzie. Być może będzie to
              kwestia kilku prób by dobrać farbę, ale w końcu nie ma rzeczy niemożliwych, z
              resztą rzeczami technicznymi to ja się zajmę już osobiście. Czekam zatem na
              konkrety :-)
              • lakiana Re: Koszulki... 20.12.05, 18:19
                roweroraffi napisał:

> lakiana napisała:
                >
                > > a może by tak wreszcie pomyśleć o kobitkach i zrobić małą serię t-shirtów
                >
                >
                > ZROBIONO. S i M są już dostępne w najbardziej chodliwych kolorach żółtym i
                > pomarańczowym.

Jakoś specjalnie szczupła nie jestem, a w M się topię, a S prawie całkowicie zakrywa mi tyłek i powiewa wszędzie prócz najszerszej części klatki piersiowej. To nie jest kobiecy rozmiar - chyba, że chcesz propagować figurę a la walec <lol>

> 50zł to chyba jednak przesada za sztukę,

Jak bluzka jest ładna, to i 200zł można na nią wydać. Spróbuj wczuć się w kobiece myślenie ;)

> ale jak uda Ci się znaleźć hurtownika,

Chińczycy? ;P

> który sprowadzi nam coś ładnego (ja tam jestem facet i się na tym nie znam) w
                > liczbie powiedzmy 50szt i kilku kolorach, to ja z wielką chęcią nadrukuję logo
                > na to i rozprowadzę, bo też jestem zdania, że zbyt będzie. Być może będzie to
                > kwestia kilku prób by dobrać farbę, ale w końcu nie ma rzeczy niemożliwych, z
                > resztą rzeczami technicznymi to ja się zajmę już osobiście. Czekam zatem na
                > konkrety :-)
                >

oferty z pierwszych lepszych sklepów internetowych (np. www.koszulki.com) proponują gotowe damskie koszulki na ramiączkach albo o kroju zbliżonym do T-shirta za 30-35zł. Skład: 95%bawełna, 5%lycra. Nadruki robią sitodrukiem, więc problemu mieć nie będziesz.
                Jeśli chodzi o kolory, to jeśli już chcesz zamawiać 50sztuk, to myślę, że dostawca zgodziłby się na baseball t-shirt (rękawy ciemniejsze niż reszta, musiałeś to widzieć choć raz na mieście) w kolorach Masowych ;) -żółta bluzka i pomarańczowe rękawy...

<są dziewczyny, które stwierdzą, że kolory Masowe na ciuchach są tandetne i zrezygnują, na przykład ja, więc po cichutku proponowałabym coś bardziej uniwersalnego... na przykład czarny, mogą być czerwone lub białe lamówki>
                <wściekłe kolory były modne rok temu, o ile pamiętam :P>

kwestia techniczna - na typowo damskiej koszulce trzeba będzie nieco zmniejszyć logo masy i zrobić coś z podpisem (tekst, który po założeniu znajdzie się pod biustem będzie totalnie nieczytelny - bo kto by na niego zwracał uwagę?)

Jestem zdania, że w przypadku produktu tak wysoce wyspecjalizowanego przydałyby się badania rynku i preferencji przyszłych konsumentek. Trzeba więc ponaciskać resztę dziewczyn, by się wypowiedziały :P
                • roweroraffi Re: Koszulki... 20.12.05, 18:30
                  Wciąż czekam na konkrety. Jeżeli ktoś (Nie koniecznie Lakiana, bo widzę, że
                  chyba nie będzie miałą chęci/czasu) będzie je w stanie przygotować (ja obecnie
                  nie mogę się tym zająć i przez dłuższy czas nie będę mógł) to bardzo chętnie
                  wejdziemy i w taką produkcję.
                • kazza Re: Koszulki... 21.12.05, 22:57
                  lakiana napisała:

> Jak bluzka jest ładna, to i 200zł można na nią wydać. Spróbuj wczuć się w
                  kobie
                  > ce myślenie ;)

Mów za siebie, ja teżlubie dobrze wyglądać ale na bluzkę, koszulke czy T-
                  shirt'a nawet najpięknejszego nie dałabym więcej jak 35zl <lol> Więc nie w
                  kobiece a w Twoje myślenie:))
                  A poza tym fajnie byłoby jakby były i damskie koszulki - kobiet na masie wcale
                  mało nie jest:)
                  Lakiana, życzę powodzenia w poszukiwaniu hurtowni i wierze że Ci si ę uda:))W
                  zamian bedziesz miała MASĘ wdzięcznych kobiet:))))
                  • krakers1 Re: Koszulki... 21.12.05, 23:06
                    kazza napisała:

> Mów za siebie, ja teżlubie dobrze wyglądać ale na bluzkę, koszulke czy T-
                    > shirt'a nawet najpięknejszego nie dałabym więcej jak 35zl <lol> Więc ni
                    > e w
                    > kobiece a w Twoje myślenie:))

oj no bo Kazik Ty nie jestes tak do konca kobieta, jestes jedna z NAS ;-)
                    pozdr
                    • roweroraffi Re: Koszulki... 22.12.05, 00:17
                      krakers1 napisał:

> oj no bo Kazik Ty nie jestes tak do konca kobieta
                      > jestes jedna z NAS ;-)

Uwielbiam dwuznaczności. LOL. Swoją drogą, ja chyba o czymś nie wiem :-)
                  • sebias Re: Koszulki... 22.12.05, 00:13
                    Witam!

kazza napisała:
                    > na bluzkę, koszulke czy T-shirt'a nawet najpięknejszego
                    > nie dałabym więcej jak 35zl

Jakbyś miała to byś dała... ;)
                • ociec51 Re: Koszulki... 22.12.05, 11:14
                  Zgłaszam się na ochotnika w kwestii pozycjonowania napisu WMK na koszulce
                  masowej, wersja damska. Można również powołać komisję w składzie.... Czekam na
                  zgłoszenia (tylko mężczyźni). UWAGA! Prace mogą potrwać kilka dni (nocy).
                  Potrzebny jest również model (damski, oczywiście) na którym tę odpowiedzialna
                  prace moglibyśmy wykonać. Jest zapotrzebowanie. Wykonać.

A poza tym całej Wszechmasowej Grupie Roweroszajbusów życzenia radosnych i
                  zdrowych Świąt Bożonarodzeniowych.
                  OCIEC
      • count_xardas Re: [info]Sklepik Masowy - nowości. 21.12.05, 18:46
        Hmm ale to i tak chyba nie sezon na takowe koszulki ;p
        • krakers1 Re: [info]Sklepik Masowy - nowości. 21.12.05, 19:45
          a jest mozliwosc zrobienia czarnych z bialym nadrukiem?
          pozdr
          • roweroraffi Re: [info]Sklepik Masowy - nowości. 22.12.05, 00:18
            krakers1 napisał:

> a jest mozliwosc zrobienia czarnych z bialym nadrukiem?

Jest.
            • krakers1 Re: [info]Sklepik Masowy - nowości. 22.12.05, 10:04
              to jak beda czarne to ja biore.
              pozdrawiam
        • sebias Re: [info]Sklepik Masowy - nowości. 22.12.05, 00:10
          Witam!

Teraz w ogóle nie jest sezon... :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka