pimpf101 08.01.06, 17:39 moje foty z wejścia w studio i kawałka Masy www.fotomasa.za.pl/20060108/pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
freaky_mati Re: [FOTO] WOŚP 08.01.06, 22:06 Paparazzo musi pomagac Paparazzo... ;) Wiec oto poprawny link jesli komus nie chce sie klikac, usuwac "pozdrawiam" i klikac enter i czekac na strone i... ... dobra, link: www.fotomasa.za.pl/20060108/index.html Pozdrawiam rowerowo, Mati Link Zgłoś
evvcik Re: [FOTO] WOŚP 09.01.06, 01:11 wosp14.fajnafotka.pl/ na szybko, bo padnieta jestem wyjatkowo, ale bylo SUPER :) Dzieki wszystkim za swietna zabawe :) Link Zgłoś
roweroraffi Re: [FOTO] WOŚP 09.01.06, 14:43 evvcik napisała: > na szybko, bo padnieta jestem wyjatkowo Co my mamy powiedzieć. W siedzibie byliśmy już o 2:45, a spać to poszliśmy jakoś tak koło 4 pewnie. > ale bylo SUPER :) Tutaj trudno się nie zgodzić i żałuj, że tak szybko wyszłaś. Końcówka była jeszcze fajniejsza, a przy okazji flagi Masowe było bardzo wyraźnie widać, gdyż udało się nam zająć odpowiednie miejsca :-) BTW Mamy jedną flagę Masową z podpisem Owsiaka. Zlicytujemy za rok zapewne, a póki co będzie zdobić pakamerę Masową. Link Zgłoś
xun_vixx Re: [FOTO] WOŚP 09.01.06, 14:51 roweroraffi napisał: > Co my mamy powiedzieć. W siedzibie byliśmy już o 2:45, a spać to poszliśmy jako > ś > tak koło 4 pewnie. Ja tez przed 3 bylem, prawie punktualnie, ale spalem juz przed 4 :D wstalem 2h temu i jeszcze czuje w nogach 70km roweru + 5h studia :D > > > ale bylo SUPER :) Nom, poza finalem, zaczynam juz slyszec cos po moim wejsciu na scene z flaga, a ze stalem tuz przed glosnikiem to... :D > > Tutaj trudno się nie zgodzić i żałuj, że tak szybko wyszłaś. Końcówka była > jeszcze fajniejsza, a przy okazji flagi Masowe było bardzo wyraźnie widać, gdyż > udało się nam zająć odpowiednie miejsca :-) > Na koniec flagi byly bardzo widoczne, bo wiekszosc innych flag sie wyniosla, a masowe byly w zasadzie nonstop w komplecie... > BTW Mamy jedną flagę Masową z podpisem Owsiaka. Zlicytujemy za rok zapewne, a > póki co będzie zdobić pakamerę Masową. > Link Zgłoś
ygreg.com Re: [FOTO] WOŚP 10.01.06, 00:12 Kurde, tak patrze na te fotki ze studia i zaluje ze tak szybko wysszedlem... Ale i tak bylo wspaniale. Ciekawie sie jezdzilo z flaga mocowana na szybko tasma klejaca - do tej pory nie rozumiem jakim cudem to nie odpadlo ani sie nie zlamalo :D Pozdrawiam Ygreg Link Zgłoś
roweroraffi Re: [FOTO] WOŚP 10.01.06, 00:30 ygreg.com napisał: > Kurde, tak patrze na te fotki ze studia i zaluje ze tak szybko wysszedlem... Żałuj, żałuj... końcówka byłą najlepsza :-) > Ciekawie sie jezdzilo z flaga mocowana na szybko tasma klejaca - do tej pory ni > e > rozumiem jakim cudem to nie odpadlo ani sie nie zlamalo :D Nie doceniasz taśmy. Kiedyś jechałem z flagą 66km/h... taśma nie pękła, a drewniany kijek (tak, kiedyś flagi były na drewnianych kijkach) niestety nie wytrzymał. Potem dorobiłem go gałęzią w Puszczy Augustowskiej i też taśma nie puściła wtedy. Link Zgłoś
ygreg.com Re: [FOTO] WOŚP 10.01.06, 01:08 Tasme doceniam, watpilem troche w ta rurke na ktorej byla flaga. Juz na postoju wygiela sie dosc mocno (poczatek prawie pionowo a koniec poziomo) a w trakcie jazdy bylo pewnie jeszcze lepiej ;) Link Zgłoś
roweroraffi [FOTO] GALERIA 14 finału WOŚP 10.01.06, 01:47 Fotki: www.wosp.org.pl/14final/index.php/40/2/4 - zdjęcia z godzin 14-16 - pierwsze wejście Masy do studia. Niestety nie wypatrzyłęm nas w galerii z godzin 21-24, chociaż wiem, że fotek samym tylko flagom pstrykano ze sto. Być może dziennikarze, a nie biuro prasowe WOŚP. Link Zgłoś
cosmit Wypatrzyłem Masowicza 12.01.06, 20:23 www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php?fid=603&gid=8 Na prawo od starszego łysawego pana, stoi, odwrócony tyłem do obiektywu, Xun_wix. Cosmit gg2923475 Link Zgłoś
cosmit Re: [FOTO] GALERIA 14 finału WOŚP 12.01.06, 20:47 Coś słabo patrzyłeś, nas by nie było widać? Machaliśmy tymi flagami jak wściekli, ręcę mnie jeszcze bolą, a Ty Raffi mówisz, że nie widzisz. Oto fotki, na których widać flagi. www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php/548 www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php/608 www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php/616 www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php/594 www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php/591 - nad serduszkiem z balonów www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php/586 www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php/579 - w głębi po lewej koło "Pułtuska" www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php/565 www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php/556 www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php/587 - a tu widać Xun'a (stoi z białą flagą w głębi, w okolicy pomarńczowego parawnu) chyba ze Skelerem, a w dole zdjęcia po lewej Mnicha, Maćkoffa i mnie. Cosmit gg2923475 Link Zgłoś
evvcik Re: [FOTO] GALERIA 14 finału WOŚP 12.01.06, 22:36 www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php/494 - ja w czapce Mikolaja www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php?fid=489&gid=8 - Raffi z boku Link Zgłoś
roweroraffi Re: [FOTO] GALERIA 14 finału WOŚP 13.01.06, 08:49 evvcik napisała: > www.wosp.org.pl/14final/zdjecie.php?fid=489&gid=8 - Raffi z boku I kamera nieco po lewej ode mnie skierowana wprost na naszą flagę, którą trzymam :-) Link Zgłoś