Gość: Bart IP: *.orange.pl 18.02.06, 20:17 Witam mam pytanie odnośnie piasty Formula na przód pod tarcze czy sa warte uwagi czy lepiej zainteresować się jakąś inna w przedziale cenowym ok.120zł poproszę o wszystkie za i przeciw dzięki za odpowiedzi Link Zgłoś Obserwuj wątek
mtbmaniak Re: Piasty Formula przód pod tarcze 18.02.06, 20:39 kup sobie deore XT bo akurat mniejwiecej tyle nowa kosztuje a jak teraz poszukasz to moze cos wytargujesz Link Zgłoś
xtr Re: Piasty Formula przód pod tarcze 20.02.06, 15:13 Wlasnie mi przypomniales ze mam taka piaste od trzech lat. Z tym ze jest na maszynowkach. Przez ten okres nic z nia nie robilem - czyszczenie, smarowanie, wymian lozysk. A o na kreci sie bezdzwiecznie i kreci. Mam jeszcze dodac ze polecam? No to dodaje: bardzo polecam. Z tylu mialem na klasycznych Formule na lozyskach z konusami i po dwoch sezonach jest na szmelc (bieznie). By bylo wiadomo do czega piasty uzywam: jezdze przez caly rok, w blocie po osie i mroz - 10 st. Styl - jak to sie ladnie nazywa enduro. Link Zgłoś