Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

liczniki rowerowe??

IP: *.kkibci.pl 27.02.06, 11:43
    potrzebuję na pewno coś z zegarkiem bo tracę poczucie czasu na rowerze :(
    dodatkowe bajery też zawsze mogą się przydać dla poprawienia samopoczucia, ale
    najbardziej mnie interesuje brak kabli

czy ta technologia jest ok i nie oszukuje tak jak np. klawiatura mojego
    kumpla... przy jego technice pisania jest ok, ale ja używam wszystkich palców...
    :)

RDS i DTS? o co w tym chodzi i czy działają tak samo czy któryś jest lepszy?
    czy komórki mogą zakłócać coś w ich działaniu?
    Obserwuj wątek
      • Gość: jackk3 Re: liczniki rowerowe?? IP: *.ptr.terago.ca 27.02.06, 15:18
        Technologia jest sprawdzona, jesli nie kupisz 'taniego' dziadostwa.
        > czy ta technologia jest ok i nie oszukuje tak jak np. klawiatura mojego
        > kumpla... przy jego technice pisania jest ok, ale ja używam wszystkich
        palców..
        > .
        Pierwsze slysze!
        Pzdr
        • Gość: majka Re: liczniki rowerowe?? IP: *.kkibci.pl 27.02.06, 19:50
          jego klawiatura po prostu nie nadążała... to było coś na podczerwień, jedna z
          pierwszych jakie się pojawiły bezprzewodowe na rynku... ble zmiany w
          konfiguracji nic nie dały

widziałam sigma sport w cenie do zaakceptowania i cat eye ale tutaj cena jest
          już problematyczna :(

miałam kiedyś sigme model z baterią słoneczną i dopóki mi młodsza siostra wtedy
          wiek koło 3 lat go nie zmasakrowała było wszystko ok
          ale ogólnie bezprzwodowe liczniki są ok? nie dowiem się po przejechaniu 10 km
          trasy że to było 8 lub 12km?
          • Gość: jackk3 Re: liczniki rowerowe?? IP: *.ptr.terago.ca 27.02.06, 21:03
            Liczniki sa bardzo dokladne. O wiele bardziej niz np. samochodowe. Sigma,
            Cateye, Polar itd. to renomowane firmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka