Gość: Bruno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:56 Gdzie warto się wybrać na długi majowy weekend ? Czy ktoś mógłby zaproponowć trasę na 3 dni. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Bruno Re: Długi weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 20:21 Chce ruszyc z Przemyśla. Mam juz wizję wyjazdu na Ukraine - Dobromil, Chrów itd ale jeszcze sie zastanawiam. Pozdrawiam wszystkich Link Zgłoś
Gość: Slav4 Re: Długi weekend IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 23.04.06, 20:38 Oj, to fajnie masz. Na mnie drogą losowania wypadł dyżur w biurze 2 maja..... A takie mieliśmy plany - Szczawnica, Czerwony Klasztor.... (oby wam lało :oPP) A tak w ogóle to 1 i 3 maja damy się gdzieś wywieźć pociągiem i zamiast zwyczajowych "pętelek" zrobimy z Lemurem jakąś traskę z gór do Tarnowa. Powinno być więcej z górki :o) Link Zgłoś
Gość: nerd prognoza pogody IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 23:28 my planowaliśmy nienerwowe wycieczki wzdłuż wybrzeża. ale dziś zobaczyliśmy prognozę pogody... :( Link Zgłoś
yb Re: Długi weekend 23.04.06, 22:15 Niestety mamy inny kierunek. Dookoła Tatr i Budapeszt. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Długi weekend IP: *.crowley.pl 24.04.06, 11:22 do ciepłych krajów. Nie oglądałeś prognozy? Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Długi weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:00 Niestety straszą pogodą. Ale tu liczy się determinacja i ortaliony. Jesteśmy nieprzemakalni ... Link Zgłoś
yb Klamka zapadła... 25.04.06, 22:33 ...jedziemy (10 osób) i to bez względu na pogodę :-)) Link Zgłoś
Gość: Slav4 Re: Klamka zapadła... IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 25.04.06, 22:58 No to wam parę postów wyżej ładnie wykrakałem.... Pies ogrodnika - sam nie je(dzie) to i drugiemu nie da.... No ale ma być w miarę ciepło, a taki deszczyk zupełnie inaczej się odczuwa niż jak leje przy temperwturze w okplicach zera. Zazdroszczę dłuższych wypraw i słońca życzę. Link Zgłoś
aniapakero Re: Klamka zapadła... 26.04.06, 00:44 Ja tam wyjde na rower jak wytrzezwieje xD Link Zgłoś
Gość: Bruno Winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:40 Jak bedzie padac to juz wiem kto wykrakal - Nerd zapamietam cie ;) Link Zgłoś
yb do "aniapakero" ! 26.04.06, 21:25 Z dawnych postów coś mi świta, że jesteś z Łodzi, więc zapraszam na wspólne jazdy z ZTC, a może zechcesz sie do nas przykleić. Link Zgłoś