beno1 25.05.06, 12:33 Czy mi się wydawało, czy naprawdę za orszakiem jechał jakiś gostek na rowerze z żółtą flagą? Beno Link Zgłoś Obserwuj wątek
roweroraffi Re: Orszak papieża 25.05.06, 12:55 Tego nie wiem, ale wydawało mi się że Kaczor to na Okęciu miał tremę, bo czytając z kartki mylił się co chwila... zwłaszcza na początku tekstu. Link Zgłoś
olecky Re: Orszak papieża 25.05.06, 13:03 nie wiem, ale fajnie sie jechalo Zwirki i Wigury. Jedna jezdnia dla papiezy, druga dla rowerow :-) pozdrawiam, olek Link Zgłoś
mackofff Re: Orszak papieża 25.05.06, 13:18 olecky napisał: > nie wiem, ale fajnie sie jechalo Zwirki i Wigury Może mnie widziałeś, stałem przy Racławickiej. Link Zgłoś
kladek Re: Orszak papieża 25.05.06, 17:55 mackofff napisał: > olecky napisał: > > > nie wiem, ale fajnie sie jechalo Zwirki i Wigury > > Może mnie widziałeś, stałem przy Racławickiej. A My przy ul. 1 sierpnia. Link Zgłoś
mandzin Re: Orszak papieża 25.05.06, 13:22 A mi sie podobało na trasie WZ. Tłumy ludzi w tunelu i żadnego samochodu :) (o dziwo policja przepuszczała rowery) Ostatnio tak było chyba podczas szczytu w kwietniu 2004. Link Zgłoś
roweroraffi Re: Orszak papieża 25.05.06, 23:25 Miasto w końcu zrobiło dzień bez samochodu. Strefy bez wjazdu samochodem w Centrum, street_party na ulicach, dużo spacerowiczów, darmowe busy komunikacji miejskiej... A na prawym pasie Jagiellońskiej zrobiono parking. Co prawda miasto chyba przeszacowało ilość pielgrzymów, bo dziś stał na ni cały 1 samochód od FSO do Starzyńskiego, ale za to jakie fajne akcje są jak ktoś wyprzedza mając na szafie 120km/h TIRa z prawej, a tu "nagle" barierka w poprzek pasa stoi i ZONK :-) Link Zgłoś