Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pomocy ! Jaki rower >??

IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 13.07.06, 00:29
    Od kilku dni biegam od sklepu do sklepu z rowerami,przegladam internet, czytam
    rozne testy na temat rowerów, ale nic mi to chyba nie da. Chcę kupić rower
    !!!Damski Trekingowy, poprostu rower. Do 900 zl, najlepiej aluminiowy. W
    kazdym sklepie sprzedawca zachwala swoje towary a inne krytykuje.
    Poradzcie co mam kupic?? Na co zwracać uwagęprzy kupnie roweru???\Sama niedam
    rady
    Obserwuj wątek
      • Gość: trwam Re: Pomocy ! Jaki rower >?? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 13.07.06, 10:36
        Jeszcze raz prosze wszystkich co mają pojęcie o rowerach o pomoc
        • Gość: trwam Re: Pomocy ! Jaki rower >?? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 13.07.06, 21:35
          nadal prosze o pomoc w wybraniu roweru. Naprawde niemam o tym pojecia i
          potrzebuje pomocy kogos kto sie na tym zna. Mialam cichą nadzieję ze tu kogoś
          takiego znajdę
      • Gość: Maniek Re: Pomocy ! Jaki rower >?? IP: *.elpos.net 13.07.06, 21:48
        Nie karz odrabiać lekcji za siebie!To trudne pytanie. Poczytaj inne wątki na
        tym forum i będziesz więcej wiedziała. Ju na pierwszej stronie jest kilka
        odpowiedzi na pytania zbliżone do Twojego!!!
        • Gość: Slav4 Re: Pomocy ! Jaki rower >?? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 13.07.06, 22:26
          Maniek, zostaw dziewczynę :o)
          Za samo to że chce kupić rower powinna mieć duuuużego plusa :o)

Masz tu dziecko linka od wujcia Sławka :o)
          www.bikeboard.pl/index.php?d=porady&g=33
      • piusss Re: Pomocy ! Jaki rower >?? 14.07.06, 13:45
        Na trekingach się nie znam, ale mogę Ci tylko powiedziec, że najważniejsze jest
        jak się czujesz na rowerze. Akurat marka nie jest najważniejsza. I tak
        podzespoły sa innych firm. Jeżeli nie jeżdzisz wyczynowo, nie potrzebujesz
        osprzetu z najwyższej półki, a ramy w tych przedziałach cenowych różnią się
        tylko nalepką, tudzież geometrią. Radzę zatem na rowerze usiąść, przymierzyć
        się itd. Bo cóż z tego, że będzie super wypasiony, a ty będziesz się męczyć w
        niewygodnej pozycji? Każdy jest inaczej zbudowany i potrzebuje czegoś innego.
        Polecam tez polskie marki jak np. unibike, ale zastrzegam, ze przynajmniej MTB
        (górale;) tej marki są bardzo długie i musiałam zmieniac mostek i kiere, żebym
        nie leżała na rowerze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka