Gość: Maniek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:09 Szukam roweru, innego niż te dostępne w większości sklepów. Wczoraj widziałem r marki CUBE. Fjnie wygląda. Kto jeździ tą marką? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Duke Re: Cube - ciekawy IP: *.novartis.com 24.08.06, 16:09 Ja jeżdże już drugi sezon CUBE'em. Doskonały rower, sztywna rama, dobry osprzęt - szczerze polecam. Mam jeszcze Wheelera ale Cube jest dużo bardziej precyzyjny. Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Cube - ciekawy IP: *.elpos.net 25.08.06, 08:50 Bardzo fajny:) www.cube-bikes.de/xist4c/web/Stereo-schwarz_id_6897_.htm Link Zgłoś
Gość: Steve Re: Cube - ciekawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:54 Jeśli rower cube stereo i to jeszcze niedostępny w oficjalnej ofercie czyli model 2007 którego cena przekroczy 10 000 zł sporo dla ciebie jest ciekawy to lepiej za te pieniążki możesz złożyć coś ciekawszego do dirtu i down h niż cube. Jak chcesz maxylamnie wymiatać już na tej klasie rowerów to nie zawracaj sobie głowy takim cubem tylko od razu z banshie coś, albo Santa cruz pisałeś, że nie chcesz roweru firmy bardzo znanej, więc zaufaj firmą które sie specjalizują w down h i ich priorytetem jest bezpieczeństwo, a nie patrz na cube za ponad 10 000 który tyle samo kosztuje, bo on owego bezpieczeństwa w dużym stopniu ci nie zapewni(w swojej klasie). Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Cube - ciekawy IP: *.elpos.net 25.08.06, 14:10 Mam kolege w niemczech, który może kupic rower tej firmy z duużym upustem Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Cube - ciekawy IP: *.elpos.net 25.08.06, 14:13 Ten jest fajny www.bikerstreff.de/Bikes/Cube/CubeHardt/Reaction.htm Link Zgłoś
qare Re: Cube - ciekawy 26.08.06, 11:15 Rowery są jednymi z ciekawszych sklep.rower.com/view.php?idpr=8&limit=10&offset=0 Link Zgłoś