pimpf101 30.09.06, 06:57 wszyscy jeszcze śpią a ja nie mogę :( wię wrzuciłem ;) www.fotomasa.za.pl/20060929/index.html się mi pierwszemu udało Link Zgłoś Obserwuj wątek
rano1 Re: [FOTO] Masa wrześniowa 30.09.06, 17:57 Oj, czyżby tylko Pimpf? Nie wierzę. Pewnie ludzie gdzieś w plenerze. Sam za chwilę wsiadam na dwukołowca i ...mknę do labu odebrać skany. Kilka fot z WMK na pewno będzie. pozdr, R Link Zgłoś
pimpf101 Re: [FOTO] Masa wrześniowa 01.10.06, 10:51 no właśnie - nie bądźcie drewniaki ;) dajcie foty. Wystarczy że ciężko dogrzebać się do szuflady Goldiego! - nie idźcie w Jego ślady ! ! ! ! ! ! ;) Link Zgłoś
schwefel Re: [FOTO] Schwefel 01.10.06, 17:09 Zapraszam do oglądania www.schwefel.livenet.pl/galeria/thumbnails.php?album=19 Zdjęć i fotografów coraz mniej, bo coraz gorsze warunki do robienia fot :P Link Zgłoś
rano1 Re: [FOTO] Schwefel 01.10.06, 18:20 Może i mniej fotografów, słabsze warunki, ale najwytrwalsi i najlepsi zostają :-) W każde warunki można robić, ale trzeba się postarać. Przy małpce - owszem - ciężko. Jesienia do akcji powinien wkraczać duży flesz (odkładam kasę) i statyw 9właśnie kupiłem, hehe...ale niestety ciężko mi go na rower zabierać). Zacząłem oglądać "Szfelową galerię". Dużo tego. Ale już jedno SUPER mam: www.schwefel.livenet.pl/galeria/displayimage.php?album=19&pos=35 A co do trudnych warunków >>>odsyłam: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b783c8fe3bc34c2c.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dadb7d6be9c343a0.html Link Zgłoś
schwefel Re: [FOTO] Schwefel 01.10.06, 20:44 rano1 napisał: >Jesienia do akcji powinien wkraczać duży flesz (odkładam kasę) i statyw > 9właśnie kupiłem, hehe...ale niestety ciężko mi go na rower zabierać). Flesz owszem ale trzeba mieć jeszcze gorącą stopkę pod niego, a u mnie takowej brak. Flesz z mojej hybrydy daje radę, tylko trzeba umiejętnie nim operować, podjechać bliżej, zwiększyć moc +2. Statyw tu nie pomoże bo przy długich czasach zdjęcia będą rozmazane, a przy krótkich czasach można robić z ręki. > Zacząłem oglądać "Szfelową galerię". Dużo tego. Ale już jedno SUPER mam: Bardzo mnie to cieszy :) Na takie warunki najlepsze lustro, bo: -ma małe szumy -mocniejszą lampę wbudowaną -różne obiektywy (tele, stałki...) ale ma też wady: -wielkie -ciężkie -na taką imprezę przydały by się 2 obiektywy (stałka i tele) -prądożerne -wrażliwe na upadki Gdyby mój Panas miał mniejsze szumy to byłby idealny :P Link Zgłoś
krakers1 Re: [FOTO] Schwefel 06.10.06, 21:05 schwefel napisał: > -prądożerne no nie wiem, u mnie w nikonie na 1 aku spoko da sie zrobic 1000 zdjec. zapasowy akumulator to 35zlotych. co do reszty to faktycznie, jak dla mnie to zbyt nieporeczne zeby robic w trakcie masy zdjecia. pozdrawiam Link Zgłoś
beatboxer Re: [FOTO] Masa wrześniowa 06.10.06, 20:59 beatboxer.fotosik.pl/albumy/65434.html Link Zgłoś