Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skradziony rower

04.10.06, 09:38
    SKRADZIONY ROWER:

Wheeler 2600, kolor szarostalowy, nr ramy: WS01202693, zakupiony wiosną 2001.
    Cecha charakterystyczna: zamontowane ramy pod przednie sakwy; nawet po ich
    zdjęciu powinny pozostać otarcia na lakierze widelca. Zamontowane jeszcze inne
    rzeczy (dzwonek, podstawka pod mapę, uchwyty do lampek z przodu i na tylnym
    bagażniku)
    Obserwuj wątek
      • stefan4 Re: Skradziony rower (Gdańsk) 04.10.06, 09:42
        stefan4:
        > Zniknął wczoraj (czyli we wtorek 3 X 2006) między 18:00 a 20:30, z parkingu
        > przed budynkiem Unimoru na ul. Augustyńskiego (koło Białej Baszty niedaleko
        > Urzędu Wojewódzkiego).

W Gdańsku. Przepraszam za niedopisanie.

- Stefan

www.ipipan.gda.pl/~stefan/Irak
        • lemuriza Re: Skradziony rower (Gdańsk) 04.10.06, 18:26
          Biedaku:((((>
          Płakałabym gdyby mi rower ukradziono...
          • uruk-hai Re: Skradziony rower (Gdańsk) 04.10.06, 18:58
            kondolencje :/

też mi kiedyś ukradli rower - chyba wiem jak się czujesz ....
      • Gość: diafora Re: Skradziony rower IP: *.lodz.mm.pl 04.10.06, 19:37
        popytaj policjantów, gdzie najczęściej trafiają rowery- adresy lombardów itp.
        Możesz dać ogłoszenie w prasie, że " za odnalezienie nagroda..." moze złodziej
        się skusi.
        A swoją drogą - taką linkę przecinają jednym ruchem dłuższymi "łamanymi"
        nożycami. Kupuje się je za 35 zł w Praktikerze, jak mi powiedzieli policjanci.
        Szkoda, że nigdy niczego nie widzą...
        Ja sama po złamaniu kluczyka rozłamywałam własną linkę przez jakiś kwadrans na
        oczach patrolu, pożal się Boże, Straży Miejskiej! I panowie nawet nie przeleźli
        na drugą stronę ulicy, żeby sprawdzić co robię. Ale gapić się, to się gapili !

Trzymaj się mimo wszystko

wdowa po 3 rowerach
      • Gość: Tomek Re: Skradziony rower IP: 212.160.172.* 08.10.06, 10:30
        Jeśli zgłosiłeś to na policję to dobrze, jak nie to radziłbym to zrobić. Nie dlatego zeby wysłałi jednostkę GROM na poszukiwanie złodzieja, ale potem w razie jakiejś rewizji kogoś tam, gdyby tam znaleźli Twój sprzęt od razu Ci oddadzą. A tak to góra formalności, udowadniania że to Twój itp. Protokół może się przydać. Życze powodzenia
      • Gość: Iksa czy mozna ubezpieczyc? IP: *.upc-a.chello.nl 15.10.06, 17:11
        czy ktos wie czy w naszym pieknym kraju jakis zaklad ubezpieczeniowy podpisalby
        polise ubezp. dla roweru?
        w Holandii dziala to pieknie, 49 eur za 2 lata, jak skradna daja nowy rower
        [nie daja $], ubezpieczenie wazne tez poza granicami Niderlandow, wykupic mozna
        w sklepie rowerowym.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka