Gość: Marcin IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 15:33 Które liczniki do rowerów są tak dobre, aby pokazywały precyzyjnie przejechaną odległość oraz aktualną prędkość? Według mnie CAT EYE są dobre. Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
pawel.szewczyk Re: Liczniki. 12.11.01, 21:28 Według mnie godne polecenia (i dostępne na polskim rynku) są liczniki następujących marek: Cat Eye, VDO, Sigma Sport. Posiadają one możliwość bardzo dokładnego ustawienia obwodu koła, są solidne i co ważne każda z tych firm oferuje szeroką gamę modeli dostosowaną do potrzeb różnych użytkowników. Link Zgłoś
Gość: uerbe Re: Liczniki. IP: 195.116.132.* 13.11.01, 12:41 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Które liczniki do rowerów są tak dobre, aby pokazywały precyzyjnie przejechaną > odległość oraz aktualną prędkość? > Moglbys zawezic nieco? Moze chociaz podaj przedzial cenowy? > Według mnie CAT EYE są dobre. > Sam odpowiedziales sobie na pytanie. Polecam Mity 3 (jakies 80-90PLN) - przejechalem na nim 3 sezony (byloby dluzej, gdybym nie wbil go w ziemie przy glebie;-) albo Tomo XC za troche mniej. Pozdrawiam, Robert -- Ride it to die or don't irde it at all! Link Zgłoś