Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 22:59
    Zwracam sie do rorwerowych maniaków z okolic Przemyśla, Dynowa, Łańcuta,
    Jarosławia i Przeworska. Bardzo podoba mi się pomysł wspólnej wyprawy
    rowerowej. Zjeździłem całe woj Pdkarpackie ale nie mogłem zagadywwać każdego
    napotkanego rowerzysty. Korzystając z netu proponuję zorganizować w tym roku
    wspólną wycieczkę po terenie pomiędzy doliną Sanu a E40. Roweromaniaków
    proszę o kontakt na forum. Dogadamy i ustalimy szczegóły. Wlaśnie zaczyna się
    złota polska jesień. I co Wy na to?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kondor Re: Wycieczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 08:38
        Mnie nie trzeba długo namawiać bo stale jestem w drodze.Jak masz ochotę to
        przyłącz się dziś.Gdzieś koło 11.30 będę przelatywał przez Przemyśl.Trasa
        Sanok-Przemyśl-Dynów-Domaradz-Brzozów-Sanok.
        • Gość: staryalejary Re: Wycieczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 23:01
          Dzięki za zapr ale ja jeżeli nie muszę to nie jadę po asfaltowkach. Swoją drogą
          niezły z Ciebie zawodnik skoro taką trasę robisz w 1 dzień. Mnie również
          zdarzało się jechać po tych odcinkach (ostatnio w sierpniu) ale zawsze z
          sakwami.Trzmaj się
          • Gość: kondor Re: Wycieczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 08:17
            Ja w zależności od humoru i chęci jeżdżę na jednym lub drugim.Gdy chcę poszaleć
            to siadam na szoówkę.Innym razem na górala i wtedy asfalt staram się w miarę
            możliwości omijać.Bieszczady mam w dużym stopniu zjeżdżone,ale jeszcze sporo do
            objeżdżenia.

..."Zwracam sie do rorwerowych maniaków z okolic Przemyśla, Dynowa, Łańcuta,
            Jarosławia i Przeworska"...
            Jak minąłem Przemyśl to widziałem sporą grupę starszych gości na góralach jak
            odpoczywali na przystanku.Wszyscy na sportowo,a rowerki wypasione.Nie
            zatrzymywałem się bo czas naglił.Tak więc wcześniej czy później na nich możesz
            się nadziać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka