Gość: mamuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 12:12 jaki rowerowy ochraniacz kolan dla dziesieciolatka i gdzie go kupię ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jusytka Re: ochraniacz dla 10-latka 20.05.07, 12:14 A czemu właśnie kolan? Ja kupiłam swojemu komplet kolana/łokcie/nadgarstki na Allegro, ale są niewygodne i ich nie zakłada. Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: ochraniacz dla 10-latka IP: *.broadband.pl 20.05.07, 13:27 Bo ochraniacze na kolana i lokcie sa potrzebne podczas jazdy na rolkach. Na rowerze jedynym ochraniaczem jaki potrzebuje dziecko jest kask. Za kilkanascie lat jak bedzie chcial uprawiac DH to wowczas bedziesz musiala mu kupic: Kas ze szczeka, skorupe zolwia oraz pelny komplet nakolannikow, nagolenikow etc. No ale do Dh potrzeba roweru 20 kg za cene 5-6 tys pln. Link Zgłoś
Gość: pegaz Re: ochraniacz dla 10-latka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 15:50 Jeszcze są skaczący na małych rowerkach po schodach, poręczach, betonowych kwietnikach itp. Tyle, że dziesięciolatka trzymałbym raczej z daleka ( o ile się da ;) ) od takich zabaw. Do zwykłego jeżdżenia na rowerze w zupełności kask i zwykłe rękawiczki rowerowe. Link Zgłoś
uerbe Re: ochraniacz dla 10-latka 21.05.07, 15:56 Gość portalu: Roberto napisał(a): > No ale do Dh potrzeba roweru 20 kg za cene 5-6 tys pln. Przy czym rama do DH Santa Cruz V-10 kosztuje w Polsce coś około wymienionej sumy. A połowę tego widelec RS Boxxer. Link Zgłoś
Gość: mamuska Re: ochraniacz dla 10-latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 19:23 starszy kuzyn ma ochraniacze na kolana, i on też baaardzo by chciał, jako prezent na dzień dziecka ( kask to ma) dlatego pytam Link Zgłoś
Gość: drobo Re: ochraniacz dla 10-latka IP: *.petrus.pl 20.05.07, 23:01 ale jednak coś w tym jest, że nawet "rekreacyjni" rolkarze używają ochrony łokci/kolan, a cykliści nie. Nie ma co przesadzać z asekuracyjną poprawnością, bo dziecko może przegiąć z brawurą... Może wymyśl jakiś inny, fajny prezent... Link Zgłoś
majka732 Re: ochraniacz dla 10-latka 21.05.07, 19:40 kupiłam takie synowi rok temu w tym sklepie www.hike.pl ( trudno je znaleźć więc dam Ci linka), na samym dole w dziale odzież juniorska www.hike.pl/sklep/Juniorskie-ochraniacze-ng-Fox-Standard-Knee-Shin-Guards-p-17212.html syn miał wielką radochę, jeden z najlepszych prezentów teraz szukam mu fajnych rękawic, miłość do jazdy na rowerze u dzieci to super sprawa Link Zgłoś
Gość: mamuska Re: ochraniacz dla 10-latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:51 dziękuję Ci Majka, ochraniacze już czekają na syna, a ten sklep to ciekawa sprawa, kupiłam tam też koszulki oddychające Reimy dla syna w kolorze ostrej zieleni, będzie lepiej widoczny no i nie taki upocony, widziałam też tam takie super kaski , wygladają jak garnki, ale fajne - mam już prezent na urodziny. Link Zgłoś
Gość: goblina czy dla 13-to latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:40 A czy na trzynastolatka tak. ok 160 wzrostu też będą pasować ? Link Zgłoś
Gość: bagdad Re: ochraniacz dla 10-latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:55 a po co dziesięciolatkowi ochraniacz Link Zgłoś