dro77nar 25.05.07, 14:55 Hej, czy są jakieś plany odnośnie trasy w czerwcu? kto się zajmuje ustalaniem gdzie masa pojedzie? czy jest gdzieś archiwum dotychczasowych przejazdów? Link Zgłoś Obserwuj wątek
storm00 Re: Trasa na czerwiec 25.05.07, 15:33 Ja bym proponował jakiś Ursynów, blokowiska... KEN? Coś pod Las Kabacki? A może w przyszłości Trasa Siekierkowska? :) Link Zgłoś
mnich_natolin Re: Trasa na czerwiec 25.05.07, 16:06 storm00 napisał: > Ja bym proponował jakiś Ursynów, blokowiska... KEN? Coś pod Las Kabacki? Ursynów będzie w lipcu > A może w przyszłości Trasa Siekierkowska? :) A po kiego tam? Tam nic nie ma :| A co do trasy na czerwiec to będzie centrum Link Zgłoś
czarny357 Re: Trasa na czerwiec 25.05.07, 23:51 Centrum ?! Miejcie litość, już myślałem, że po dzisiejszym przejeździe MASA zacznie zwiedzać ciut "dziksze" zakątki stolicy. Może tym razem gdzieś na Wschód, okolice Wawra ? Może trzeba się otworzyć na nowe perspektywy, ze tak to nazwę? Link Zgłoś
skeler Re: Trasa na czerwiec 26.05.07, 00:47 kilka ostatnich mas jezdzilo na przedmiescia, wiec teraz czas na centrum. A na zadupiasty ursynow gdzie nawet grupy lokalnej nie ma, pojedziemy za jakis czas - moze w lipcu wykorzystamy pomysl z rospuda? Link Zgłoś
roweroraffi Re: Trasa na czerwiec 26.05.07, 14:30 skeler napisał: > moze w lipcu wykorzystamy pomysl z rospuda? Osobiście jestem za tym pomysłem Rospudowym. Tylko trzeba nad mapą siąść i zerknąć gdzie są te wszystkie urzędy. Link Zgłoś
boruta_wwa Re: Trasa na czerwiec 28.05.07, 20:05 skeler napisał: > zadupiasty ursynow gdzie nawet grupy lokalnej nie ma widocznie nie jest potrzebna, jak na Warszawę na Ursynowie jest dużo ścieżek, niespotykana kultura kierowców i pieszych oby wszędzie tak było...i lepiej b. Link Zgłoś
dro77nar Re: Trasa na czerwiec 28.05.07, 19:52 No to zerżnięta z grona trasa na czerwiec: Pl. Zamkowy - Senatorska - Pl. Bankowy - Al. "Solidarności" - Al. Jana Pawła II - Rondo ONZ - Al. Jana Pawła II - Chałubińskiego - Al. Niepodległości - Batorego - Św. A. Boboli - Wołoska - Al. Wilanowska - Puławska - Pileckiego - Ciszewskiego - Dereniowa - Gandhi - Al. KEN - Płaskowickiej - Rosoła - Ciszewskiego - Nowoursynowska - Dolina Służewiecka - Al. gen. Sikorskiego - Św. Bonifacego - Powsińska - Czerniakowska - Gagarina - Spacerowa - Goworka - Puławska - Pl. Unii Lubelskiej - Al. Szucha - Pl. na Rozdrożu - Al. Ujazdowskie - pl. Trzech Krzyży - Nowy Świat - Świętokrzyska - Marszałkowska - Senatorska - Pl. Zamkowy Link Zgłoś
schwefel Re: Trasa na czerwiec 28.05.07, 20:05 Nareszcie dobra trasa a nie jazda po jakiś prowincjach. Link Zgłoś
czarny357 Re: Trasa na czerwiec 28.05.07, 21:10 I ta trasa bardzo mi się podoba. Ile km. ? Link Zgłoś
leiorgan Re: Trasa na czerwiec 28.05.07, 21:40 jesli chodzi o kilometry to z obliczen elektronicznych wynika 34,4 km Link Zgłoś
czarny357 Re: Trasa na czerwiec 28.05.07, 21:52 Mam nadzieję, że tym razem obejdzie się bez modyfikacji trasy... Jedno szczegółowe pytanie: skręcając w ul. św. Bonifacego z al. Sikorskiego trafimy na "wąskie gardło". W zw. z tym będziemy mieli całą jezdnię, aż do pętli na Stegnach dla siebie? Link Zgłoś
leiorgan Re: Trasa na czerwiec 28.05.07, 22:01 na ten temat to chyba bedziemy rozmawiali pozniej troche, o ile nie bezposrednio przed sama masa z zabezpieczeniem Link Zgłoś