jaform 12.06.07, 20:02 Ile osób jedzie na tę masę, jak szybko jedziemy, gdzie wybiera się najbliższa (nieścisłości w opisie) i co z tym dojazdem ciuchcią?? Będzie przejazd pociągiem czy niebardzo?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
czerwonolicy Re: Masa Turystyczna > Pytanie 12.06.07, 20:06 Ubiegłeś mnie. Właśnie wszedłem na forum by zapyutać o szczegóły bo właściwie poza datą (sobota, 16 czerwca) i miejscem spotkania nic nie wiadomo. Link Zgłoś
jaform Re: Masa Turystyczna > Pytanie 12.06.07, 20:08 w sumie to tam nawet daty nie ma... tzn na stronie masy jest ale na podstronie masy turystycznej już nie :D Link Zgłoś
ssj44 Re: Masa Turystyczna > Pytanie 13.06.07, 10:42 Z tego co wiem to MT porusza się z predkością 20 km/h i będzie jechała do Góry Kalwari Link Zgłoś
jaform Re: Masa Turystyczna > Pytanie 13.06.07, 14:20 Wyczytałeś to z masa.waw.pl?? Bo tam są już chyba stare wiadomości... Link Zgłoś
ssj44 Re: Masa Turystyczna > Pytanie 13.06.07, 14:27 O predkość pytałem organizatorów a reszte wyczytałem Link Zgłoś
czerwonolicy Re: Masa Turystyczna > Pytanie 15.06.07, 11:11 Dzwoniłem do BP Eagle i potwierdzają że Masa Turystyczna BĘDZIE (jak zawsze) Szczegóły trasy są niespodzianką (jak zawsze) tudzież w trakcie się obiera warianty. Myślę że trzeba mieć jakieś niewielkie pieniądze na wszelki wypadek, zapas napoi i kanapki lub batony, myślę że tempo nie będzie mordercze w końcu to przejazd turystyczny. Podobno robią trasy koło 50-60 km ale każdy odpowiada za siebie więc może się odłączyć w dowolnym momencie. Ja już zdecydowałem że jadę :D Link Zgłoś