Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Konkurs Masowy

15.12.07, 16:49
    Warszawska Masa Krytyczna ogłasza konkurs na tekst informacji, na temat masy – czyli to co zazwyczaj tworzy Mnich w trakcie przejazdu. Tekst ma być krótki i jednoznaczny w odbiorze dla przeciętnego pieszego. Powinien zawierać informacje jaki jest cel Masy, gdzie i kiedy się zbieramy, oraz adres www.masa.waw.pl. Dla osoby, której tekst zostanie wykorzystany przewidziana jest nagroda.
    Teksty prosze przesyłać na adres trupek(at)masa.waw.pl.
    Pozdrawiam
    Trupek
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: Konkurs Masowy 17.12.07, 17:03
        Coś mało twórcze to nasze środowisko... kilka dni minęło, a tu nic.
        • stary_bej Re: Konkurs Masowy 17.12.07, 17:07
          no przecierz trupek podal maila raffi ;]
          nie wiem dlatego, na jakiej podstawie insynuujesz, ze srodowisko warszawskich
          cyklistow jest malo tworcze:)
          • trupek_234 Re: Konkurs Masowy 17.12.07, 19:33
            najwidoczniej widział zawartość mojej skrzynki, chyba poraozmawiamy na ten temat raffi:>
          • roweroraffi Re: Konkurs Masowy 18.12.07, 00:04
            stary_bej napisał:

> nie wiem dlatego, na jakiej podstawie insynuujesz, ze srodowisko warszawskich
            > cyklistow jest malo tworcze:)

Może źle zrozumiałem dzisiejszą prośbę o odświeżenie wątku. Zazwyczaj jak ktoś
            mnie prosi o coś takiego, to znaczy, że w temacie posucha nie tylko na forum.
            • michross Re: Konkurs Masowy 18.12.07, 08:50
              Pewnie wszyscy sie głowią jak krótko opisać to , że spotykamy sie na
              zamkowym a przez najblizszy miesiac albo 2 albo 3 albo 4 ... na
              Krakowskim ;)
              • trupek_234 Re: Konkurs Masowy 02.01.08, 19:21
                i do góry
      • rano1 Re: Konkurs Masowy 02.01.08, 23:24
        Dużo dyskusji, mało konkretów. Proponuję najpierw dla uczestników konkursu
        zrobić taką ŚCIĄGĘ z tego, co WMK zdołała zrobić, o co walczy (nie sama, także
        ZM). Potem można pomyśleć, jak to ująć w kilku zdaniach, trafnie i propagandowo.
        Tak, żeby dotarło nie tylko do tych , co jeżdżą na rowerach (piesi, może kierowcy).
        Ostatnie, zaglądający na forum, muszą się otrząsnąć po sylwestrowych
        szaleństwach i noworocznym przesileniu :-)
        • rano1 Re: Konkurs Masowy 02.01.08, 23:27
          O co WMK walczy, jaki jest jej cel. Myślę, że dla mieszkańców Wawy dobre byłoby,
          żeby nie ograniczyć się tylko do ścieżek rowerowych, gdyż to niektórzy mogą mieć
          w d.
          Treść przekazu - no właśnie. Czy to ma być tylko info, że się spotykamy i kiedy
          (Warszawska Masa Krytyczna, comiesięczny przejazd...itd...).
        • trupek_234 Re: Konkurs Masowy 03.01.08, 08:21
          rano1 napisał:
          > zrobić taką ŚCIĄGĘ z tego, co WMK zdołała zrobić, o co walczy (nie sama, także
          > ZM). Potem można pomyśleć, jak to ująć w kilku zdaniach, trafnie i propagandowo
          > .

Podkreślam, że tekst ma być krótki. Przeciętny pieszy nie usłyszy więcej niż 30 sekund. Więc wymienianie osiągnięć raczej mija się z celem.
      • olecky Re: Konkurs Masowy 03.01.08, 08:35
        Masa rządzi, Masa radzi,
        Masa nigdy Cię nie zdradzi

pozdrawiam, olek

ps. nie wysyłam mailem, bo i tak mi skeler nagrody nie da ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka