jacekglm 28.02.08, 16:07 b33.grono.net/245/110/gallery-46346035-500x500.jpg w tym roku rowerzyści tłumnie będą podróżować pociągami :) Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
velogustlik Re: [humor]PKP PR a przewóz roweru 29.02.08, 14:06 Wiozłem w taki sposób. Nie musiałem nawet odkrecać kół. 26" bez problemu się mieszczą. 28 też powinny. Zapewne zdjął po to, zeby udawać "normalny" bagaż. Chyba to najwygodniejszty i najbardziej bezpieczny sposób przewożenia w PKP... Link Zgłoś
roweroraffi Re: [humor]PKP PR a przewóz roweru 01.03.08, 19:27 velogustlik napisał: > Chyba to najwygodniejszty i najbardziej bezpieczny sposób przewożenia w PKP.. Najwygodniejszy na pewno nie. Z bezpieczeństwem w sumie jest ok. Za to latwo mozna coś uszkodzić wkładając/zdejmując rowery z półki. Zwlaszcza gdy ma się ich więcej. Link Zgłoś
velogustlik Re: [humor]PKP PR a przewóz roweru 02.03.08, 00:56 Bez przesady. Ja swój włożyłem, a nie rzucałem;oP. Przy więcej niż dwóch trzeba okupować kibelek lub poprosić osobny przedział. Czasami i jedno i drugie niewykonalne Link Zgłoś
jacekglm Re: [humor]PKP PR a przewóz roweru 03.03.08, 14:00 takiego przewozu rowerów nie praktykowałem jeszcze więc dla mnie wydaje się to ciekawostką,choć słyszałem głosy że jest to uskuteczniane tylko ciekawe co na to powie kierpoć ;> Dwa lata temu jak jechaliśmy na Jurę to wybraliśmy okupację kibelka Na sztorc weszły cztery rowery bez sakw + piąty stał na korytarzu Oczywiście do kibla nikt nie próbował szturmować W drodze powrotnej z Krakowa PR zafundował wagon powszechnie nazywany "bonanzą" więc już z rowerami nie było problemu :) Pozdrawiam wszystkich wożących rowery koleją Link Zgłoś
robertrobert1 Re: [humor]PKP PR a przewóz roweru 05.03.08, 21:06 picasaweb.google.com/Robertnarowerze/RumuniaLipiec2007/photo#5120829844656333826 To takze i moj sposob. Link Zgłoś