Gość: ja IP: 85.219.142.* 12.05.08, 22:11 Chcę kupić coś tylko i wyłącznie do jazdy po mieście, bez większych przygód. Zwykły najprostszy rowerek którym da się pojeździć sezon 2 i uzbierać na coś sensownego ;) Jestem z Wawy Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: peixe Re: rower w granicach 400zł IP: *.adsl.alicedsl.de 14.05.08, 17:50 Jesli zamierzasz wydac taka sume na nowy rower, to nie recze, ze dozyjesz na nim do zakupu nowego:) Jesli zas chcesz brac cos z ebaya badz alledrogo, to za ta cene chyba tylko kozy. Link Zgłoś
Gość: jantor Re: rower w granicach 400zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 18:10 Trzeba miec troche czasu na takie niskobudzetowe zakupy,ale da sie znalezc cos ciekawego.Ja niedawno znalazlem dla znajomego malzenstwa dwa dobre rowery w cenach nieco ponad 600zl,jeden to Focus na Alivio i Deore(edycja z lat 2002-2003),drugi to Peugeot na dobrym,starym STX RC,rowerki wymagaly tylko odswiezenia,jezdza naprawde pieknie. Link Zgłoś
Gość: ja Re: rower w granicach 400zł IP: 85.219.142.* 15.05.08, 06:35 Kiedyś to wsiadało się na wigry 3 i szalało ;) Nikt nie myślał czy to dobry sprzęt czy nie tylko się jechało :) Dzisiaj coś w stylu tego fajnego składaczka okazałoby się niezbyt ciekawym sprzętem :P Chyba żacznę od innej strony, nie jestem w stanie jednorazowo wydać więcej niż 400zł, ale w kolejnych miesiącach jestem w stanie doinwestować w sprzęt. Zdecydowanie nie mam zamiaru wjeżdżać w lasy czy jakiś bardzo trudny teren. Link Zgłoś
Gość: Jacu Re: rower w granicach 400zł IP: *.icpnet.pl 15.05.08, 11:38 > ale w kolejnych miesiącach jestem w stanie doinwestować w sprzęt. Może kup na raty... Link Zgłoś
jszafranski Re: rower w granicach 400zł 15.05.08, 14:22 holendra/niemca w dobrym stanie spokojnie kupisz w tej cenie. Na bank. Poszukaj na allegro. Ja tak kupilem swojego Herculesa i jestem zadowolony ( a kosztowal mnie ok 250 z przesylka) Link Zgłoś