Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rower w granicach 400zł

IP: 85.219.142.* 12.05.08, 22:11
    Chcę kupić coś tylko i wyłącznie do jazdy po mieście, bez większych przygód.
    Zwykły najprostszy rowerek którym da się pojeździć sezon 2 i uzbierać na coś
    sensownego ;) Jestem z Wawy
    Obserwuj wątek
      • Gość: peixe Re: rower w granicach 400zł IP: *.adsl.alicedsl.de 14.05.08, 17:50
        Jesli zamierzasz wydac taka sume na nowy rower, to nie recze, ze dozyjesz na nim do zakupu nowego:) Jesli zas chcesz brac cos z ebaya badz alledrogo, to za ta cene chyba tylko kozy.
        • Gość: jantor Re: rower w granicach 400zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 18:10
          Trzeba miec troche czasu na takie niskobudzetowe zakupy,ale da sie
          znalezc cos ciekawego.Ja niedawno znalazlem dla znajomego malzenstwa
          dwa dobre rowery w cenach nieco ponad 600zl,jeden to Focus na Alivio
          i Deore(edycja z lat 2002-2003),drugi to Peugeot na dobrym,starym
          STX RC,rowerki wymagaly tylko odswiezenia,jezdza naprawde pieknie.
          • Gość: ja Re: rower w granicach 400zł IP: 85.219.142.* 15.05.08, 06:35
            Kiedyś to wsiadało się na wigry 3 i szalało ;) Nikt nie myślał czy to dobry
            sprzęt czy nie tylko się jechało :) Dzisiaj coś w stylu tego fajnego składaczka
            okazałoby się niezbyt ciekawym sprzętem :P Chyba żacznę od innej strony, nie
            jestem w stanie jednorazowo wydać więcej niż 400zł, ale w kolejnych miesiącach
            jestem w stanie doinwestować w sprzęt. Zdecydowanie nie mam zamiaru wjeżdżać w
            lasy czy jakiś bardzo trudny teren.
            • Gość: Jacu Re: rower w granicach 400zł IP: *.icpnet.pl 15.05.08, 11:38
              > ale w kolejnych miesiącach jestem w stanie doinwestować w sprzęt.

Może kup na raty...
      • jszafranski Re: rower w granicach 400zł 15.05.08, 14:22
        holendra/niemca w dobrym stanie spokojnie kupisz w tej cenie. Na bank.
        Poszukaj na allegro.

Ja tak kupilem swojego Herculesa i jestem zadowolony ( a kosztowal mnie ok 250 z
        przesylka)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka