Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.08, 05:18
    zawsze się zastanawiałem dlaczego nie ma relacji z wyścigów mtb w telewizji,
    teraz już wiem - tym się nie da emocjonować . na szczęście na innym kanale
    jest ping-pong (ma nadzieję, ża Ma Lin w końcu wygra) i skoki do wody, to już
    ciekawsze.
    Obserwuj wątek
      • Gość: drobo Re: mtb nudne IP: *.petrus.pl 23.08.08, 10:17
        czy da się w atrakcyjny dla telewidza sposób pokazać zawody MTB - chyba nie, w
        każdym razie dotychczasowe próby spełzają na panewce. Albo jest to bardzo
        statyczne - kamera ustawiona w jednym miejscu ( ile razy można oglądać przejazd
        kolejnego zawodnika po tym samym uskoku ), albo płaskie przy kamerowaniu z góry
        lub niewidoczni zawodnicy z powodu zadrzewienia ( śmigłowiec lub "kolejka"
        linowa ). Nawet niewiele daje kamera na np. towarzyszącym motocyklu enduro, bo
        trudne trasy uniemożliwiają bezpieczną jazdę z pasażerem-kamerzystą, a także
        swobodne wyprzedzanie zawodników.
        • Gość: pbijabfgdrf Re: mtb nudne IP: *.chello.pl 23.08.08, 11:10
          Skoro można się przez kilka godzin emocjonować wyścigiem kolarzy szosowych,
          gdzie prócz kręcenia pedałami zawodników i opowiadania ciekawostek historycznych
          i społecznych mijanych miejsc nic się nie dzieje, to tym bardziej zawodami mtb
          można się emocjonować, w których przynajmniej może ktoś przyrżnąć łbem w pień i
          już więcej nie wstać.

Mało rozpropagowane mtb w społeczeństwie i tyle.
      • Gość: bez_programu_tv Re: mtb nudne IP: *.chello.pl 24.08.08, 10:45
        Zamiast narzekać na rzekomą nudę MTB mógłbyś raczyć poinformować, że wczoraj
        były relacje MTB z Pekinu - nie mam programu i przegapiłem.
        A tak, każdy by sobie sam obejrzał i mógł zabrać głos w dyskusji czy nudne czy nie.
      • mr.wit Re: mtb nudne 24.08.08, 11:07
        szczególnie te skoki do wody bardzo podniecające,albo skoki
        narciarskie a, a jednak wsztscy wiedzą kto to Malysz.
      • voytexbezportek mtbciekawe jak sie samemu jezdzi a nie oglada w TV 31.08.08, 03:31
        Sam jezdzij rowerem gorskim po lesie, bedziesz mial emocje, ktorych nie
        dostarczy ci siedzenie na sofie przed telewizorem.
      • Gość: trek Re: mtb nudne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 10:58
        Dawniej było wiele transmisji z PŚ. Mam 2 kasety, razem 10 godzin nagrań. Dla
        mnie nudne są właśnie skoki do wody i np. tenis, boks czy żużel. Każdy jest
        kibicem innej dyscypliny i może ją oglądać godzinami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka