Dodaj do ulubionych

Gry plaszowe

24.04.13, 15:45
Z moja trzylatka gram w proste gry planszowe jak memo, domino itp. Ostatnio zamowilam przez internet troche nowych gier plaszowych ale niektore sa zupelnie nietrafione, jak to z kupowaniem przez internet, kupuje troche na slepo, jak mi sie opis podoba, a w rzeczywistosci gra niekoniecznie jest fajna.
Poleccie cos w co Wasze dzieci graly chetnie i dlugo (a nie jeden raz i gra lezy w kacie). Dla trzy- cztero-, piecio- szesciolatkow i moze byc starszych, zrobie sobie liste i bede wiedziec w przyszlosci co warto kupic. Z gory dzieki!
Obserwuj wątek
    • zojka33 Gry PLANSZOWE oczywiscie 24.04.13, 15:51
    • sop.hie Re: Gry plaszowe 27.04.13, 15:03
      U nas w wieku 3 plus w wiekszosci sprawdzaly sie gry Granny: memo, lotto, domino ( kolory), uwielbiala " Kota w worku", " Figuraki", "Guzik z petelka" ( okolo 3.5, 4 latka), troszke mniej " Gdzie jestes zabko" i "Mala, wielka myszka". Swietny jest "Madry zamek". Bardzo lubila i lubi tez gry z ELC:
      Elefun

www.elc.co.uk/Monkey-Business-Game/124816,default,pd.html
      www.elc.co.uk/Honey-Bee-Tree-Game/110383,default,pd.html
      Ostatnio rzadzi " Grzybobranie" i gra, ktora jest na odwrocie,ale nie pamietam jak sie nazywa, chodzi o to, ze sie rzuca kostka i trzeba wykonac proste zadania, opisane na poszczegolnych polach. Corka ma 4.5 roku i wszystke gry, w ktore grala w wieku 3 lat sa ciagle na czasie.

• kaskahh Re: Gry plaszowe 27.04.13, 19:49
      mamy grzybobranie, to tak na szybkiego przyszlo mi d glowy, jesli chodzi o proste
    • ann.38 Re: Gry plaszowe 06.05.13, 20:22
      Super Farmer

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka