patrycj.a.1234
30.12.10, 23:32
Witam wszystkich, jestem mamą 7 miesięcznej Natalki z PHPV. Niedawno trafiłam na to forum i chyba za późno:( Od 4 miesięcy jeździmy z córką do CZD a tam cały czas nas zbywają twierdząc, że i tak nie ma szans na to żeby mała widziała więc po co robić operację. Już pogodziłam się z faktem, że moja córka nie będzie widziała na jedno oko lecz dzięki temu forum pojawiało się we mnie wiele nadzieji, że może być dobrze, potrzebna jest operacja i rehabilitacja i będzie szansa na uratowanie wzroku mojej córki. Wiem, że jedyną nadzieją jest jak najszybsza wizyta i operacja przez dr Prosta. Dzwoniłam i chciałam umówić się na wizytę ale dr jest cały grudzień na urlopie a na wizytę można zapisac się dopiero na marzec. Wtedy moja córka będzie miała już 10 miesięcy więc obawiam się, że może byc za późno:( Wiem, że wszystkie sprawy naszych dzieci są ważne ale gdyby ktoś mógł odstąpić mi wizytę wcześniej niż w marcu byłabym bardzo wdzięczna. Chętnie też nawiąże kontakt z rodzicami dzieci chorymi na PHPV. Chciałabym jak najwięcej dowiedzieć się o tej chorobie bo niestety lekarze nie chą za wiele na jej temat mówić. Pozdrawiam serdecznie.