Dodaj do ulubionych

Tanie plastry

07.05.12, 21:55
Cześć,
na początku używałam Viscoplastów i za opakowanie 10 szt. płaciłam 14zł czyli 30 szt. 42zł. Na allegro znalazłam plastry firmy Opticlude 50szt. za 33zł plus przesyłka i wychodziło ok 40zł, ale 20 sztuk więcej. Niedługo mi się kończą i dziś chciałam znów zamówić, ale na allegro już nie było, więc znalazłam w innym sklepie internetowym:
www.novamed.pl/opatrunek-okulistyczny-3m-opticlude tu opakowanie 50 szt. za 21zł-przesyłka gratis. Kupiłam 2 opakowania, więc 100 sztuk 42zł:)
Obserwuj wątek
    • lan83luc Re: Tanie plastry 08.05.12, 09:16
      A morał?
    • ujutno Re: Tanie plastry 08.05.12, 14:04
      Izi moja droga! W pierwszej odpowiedzi w twoim wątku o zaklejanie oczka podałam Ci link do tych palsterków:) A generalnie to odkrycie Rafiego W każdym razie ja jestem z nich zadowolona. Podobno ich minusem jest to, że mocno przyklejają się podczas upałów i zostawiają klej na buzi. My jak narazie niczego takiego nie zaobserwowaliśmy. Na podrażnienia skóry mamy sposób najprostszy. Obcinamy plasterek tam gdzie zostawia podrażnienia.

Pozdrawiam.
      • rena_ta_s Re: Tanie plastry 08.05.12, 14:36
        Już kiedyś przymierzałam się do tej strony bo faktycznie ceny extra. Mam jednak w domu 5 latka, dla którego złagodzeniem porannego rytuału zaklejania oka jest wybór wzoru plasterka (kupuję koło 100zł za 50 sztuk ale prześliczne wzory).

Niestety na tej stronce niby jakieś wzorzyste można wybrać/rozwinąć z paska wyboru ale nie ma ich zdjęcia ani nic o tych kolorowych napisane.
        Wiecie o co biega?;) Ktoś próbował tam kolorowe zamówić?
        • zuzanka79 Re: Tanie plastry 08.05.12, 22:30
          Ja w Novamedzie zamawiałam kolorowe ale dla mojej 2,5 latki. Wzór mają jeden- owoce na tle z trzech kolorach: żółtym, zielonym i niebieskim. Rozmiar mini e-optyk24.eu/images/allegro/opatrunki/3m_plaster_mini.jpg . Ale tak jak Viscoplasty Iśce nie podeszły więc oddałam je jednej mamie z 'pomocnych'. I też kupuję te za 100 zł pakowane po 50 szt ;)
      • izi66 Re: Tanie plastry 08.05.12, 17:13
        Ujunto nie zwróciłam uwagi:) ja też jestem z nich zadowolona:)
    • zn_mt Re: Tanie plastry 11.05.12, 08:26
      Zapraszam do sklepu:

ortopad.100sklepow.pl

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka