Dodaj do ulubionych

choroba Stargardta

31.10.12, 09:24
Witam ! Mam 8 letnią córkę z podejrzeniem tej choroby. Szukam kontaktu z osobami które zetknęły się z tą chorobą .
Obserwuj wątek
    • efka-1973 Re: choroba Stargardta 20.11.12, 11:17
      Witam, mam 13 letnia córkę z choroba Stargardta. Chętnie podziele sie doświadczeniami.
      • mazuro1 Re: choroba Stargardta 06.02.13, 20:17
        efka-1973 napisał(a):

> Witam, mam 13 letnia córkę z choroba Stargardta. Chętnie podziele sie doświadcz
        > eniami.
        Witam ja ma 12-letnią córke z tą chorobą. Dopiero niedawno sie dowiedzieliśmy i szukamy kontaktu z osobą w jej wieku żeby córka mogła sobie porozmawiać z kimś w swoim wieku kogo też dotkneła ta choroba. Mam też pytanie skąd jesteście?
        • efka-1973 Re: choroba Stargardta 06.02.13, 22:28
          Witam, jesteśmy z Krakowa. Mój mail: ewabiel@onet.eu
          Odpowiem na każde pytanie i moja córa też chętnie się spotka.
          • niewidzeprzeszkod Re: choroba Stargardta 05.12.16, 00:08
            Witajcie :) Zapraszam na fb na stronę prowadzoną przez 28-latkę chorującą na Stargardta już 21 lat :) i ŻYJĄCA PEŁNIĄ ŻYCIA, SAMODZIELNĄ i pełnosprawną życiowo, mimo że widzi tylko 4% tego, co zdrowa osoba :)
            Moje motto - Nie widzę przeszkód :)
            web.facebook.com/chorobastargardta/
      • niewidzeprzeszkod Re: choroba Stargardta 05.12.16, 00:04
        Witam :)Zapraszam na fb na stronę prowadzoną przez 28-latkę chorującą na Stargardta już 21 lat :) i ŻYJĄCA PEŁNIĄ ŻYCIA, SAMODZIELNĄ i pełnosprawną życiowo, mimo że widzi tylko 4% tego, co zdrowa osoba :)
    • firee500 Re: choroba Stargardta 05.02.13, 19:01
      zyza2 napisała:

> Witam ! Mam 8 letnią córkę z podejrzeniem tej choroby. Szukam kontaktu z osoba
      > mi które zetknęły się z tą chorobą .
      HEJ .CHORUJE NA TE CHOROBĘ JUZ PONAD 20 LAT. PYTAJ O CO CHCESZ,zostawiam adres dla wszystkich kórzy chcialiby zaczerpnąć jakiej kolwiek wiedzy.krzysztofc@op.pl lub tel 697400883 Krzysiak
    • niewidzeprzeszkod Re: choroba Stargardta 05.12.16, 00:03
      Zapraszam na fb na stronę prowadzoną przez 28-latkę chorującą na Stargardta już 21 lat :) i ŻYJĄCA PEŁNIĄ ŻYCIA, SAMODZIELNĄ i pełnosprawną życiowo, mimo że widzi tylko 4% tego, co zdrowa osoba :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka