zyza2 31.10.12, 09:24 Witam ! Mam 8 letnią córkę z podejrzeniem tej choroby. Szukam kontaktu z osobami które zetknęły się z tą chorobą . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efka-1973 Re: choroba Stargardta 20.11.12, 11:17 Witam, mam 13 letnia córkę z choroba Stargardta. Chętnie podziele sie doświadczeniami. Odpowiedz Link
mazuro1 Re: choroba Stargardta 06.02.13, 20:17 efka-1973 napisał(a): > Witam, mam 13 letnia córkę z choroba Stargardta. Chętnie podziele sie doświadcz > eniami. Witam ja ma 12-letnią córke z tą chorobą. Dopiero niedawno sie dowiedzieliśmy i szukamy kontaktu z osobą w jej wieku żeby córka mogła sobie porozmawiać z kimś w swoim wieku kogo też dotkneła ta choroba. Mam też pytanie skąd jesteście? Odpowiedz Link
efka-1973 Re: choroba Stargardta 06.02.13, 22:28 Witam, jesteśmy z Krakowa. Mój mail: ewabiel@onet.eu Odpowiem na każde pytanie i moja córa też chętnie się spotka. Odpowiedz Link
niewidzeprzeszkod Re: choroba Stargardta 05.12.16, 00:08 Witajcie :) Zapraszam na fb na stronę prowadzoną przez 28-latkę chorującą na Stargardta już 21 lat :) i ŻYJĄCA PEŁNIĄ ŻYCIA, SAMODZIELNĄ i pełnosprawną życiowo, mimo że widzi tylko 4% tego, co zdrowa osoba :) Moje motto - Nie widzę przeszkód :) web.facebook.com/chorobastargardta/ Odpowiedz Link
niewidzeprzeszkod Re: choroba Stargardta 05.12.16, 00:04 Witam :)Zapraszam na fb na stronę prowadzoną przez 28-latkę chorującą na Stargardta już 21 lat :) i ŻYJĄCA PEŁNIĄ ŻYCIA, SAMODZIELNĄ i pełnosprawną życiowo, mimo że widzi tylko 4% tego, co zdrowa osoba :) Moje motto - Nie widzę przeszkód :) web.facebook.com/chorobastargardta/ Odpowiedz Link
firee500 Re: choroba Stargardta 05.02.13, 19:01 zyza2 napisała: > Witam ! Mam 8 letnią córkę z podejrzeniem tej choroby. Szukam kontaktu z osoba > mi które zetknęły się z tą chorobą . HEJ .CHORUJE NA TE CHOROBĘ JUZ PONAD 20 LAT. PYTAJ O CO CHCESZ,zostawiam adres dla wszystkich kórzy chcialiby zaczerpnąć jakiej kolwiek wiedzy.krzysztofc@op.pl lub tel 697400883 Krzysiak Odpowiedz Link
niewidzeprzeszkod Re: choroba Stargardta 05.12.16, 00:03 Zapraszam na fb na stronę prowadzoną przez 28-latkę chorującą na Stargardta już 21 lat :) i ŻYJĄCA PEŁNIĄ ŻYCIA, SAMODZIELNĄ i pełnosprawną życiowo, mimo że widzi tylko 4% tego, co zdrowa osoba :) Moje motto - Nie widzę przeszkód :) web.facebook.com/chorobastargardta/ Odpowiedz Link