22.09.12, 17:25
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • semenides Re: Mam pomysł na e-biznes 01.10.12, 17:10
      Instrukcje w jaki sposób zarobić KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH znajdziesz pod linkiem:

megapensja.pl/?user=-semen-
    • oscareus Re: Mam pomysł na e-biznes 14.01.16, 08:44
      www.facebook.com/nowatornia/
    • jakelandon Re: Mam pomysł na e-biznes 14.03.16, 15:04
      Witam, byc moze jest to interesujaca propozycja. Chetnie zapoznam sie ze szczegolami.
      Wysle maila.
      Pozdrawiam,
      Waldemar.
    • smerfus1 Re: Mam pomysł na e-biznes 22.03.16, 06:25
      Jest nowa platforma spolecznościowa podobna do Facebooka ale tu możesz zarabiać np. na aktywności zobacz.
      slawomirpietraszko.getleads.pl/salesfancy3/
    • czarnakawusia Re: Mam pomysł na e-biznes 10.04.16, 03:13
      Ależ to wcale nie jest trudna sprawa, serio! zwłaszcza, że teraz na rynku są już takie firmy które poza oferowaniem szaty graficznej również ją dostosowują do tego jaki jest efekt przeez Ciebie oczekiwany. Wprawdzie nienajtaniej jest jeśli włąsnie o grafikę chodzi ale mi panowie z esrzedaży odwalili kawał dobrej roboty i słusznie sobie zaracowali na zapłatę więc nie narzekam tylko cieszę się effektami.
      • mal-ek Re: Mam pomysł na e-biznes 10.04.16, 12:26
        oni też udostępnili jakoś całkiem niedawno grafido w którym tworzy się grafiki samemu. nie wiedziałbym jak się tym posługiwać w htmlu ale przy możliwości zmiany grafiki sklepu jako edytorze wizualnym nie mam z tym najmniejszego problemu i promocje jest mi teraz o wiele lepiej profesjonalnie zaznaczyć tak, żeby skutek był piorunujący. a poza tym najfajniej to chyba wychodzi na fejsie moim zdaniem - co trzeci dzień mam promocję na coś innego i udostępnienie takiej fikuśnej grafiki przynajmniej mi zapewnia spory zasięg bo sobie ludzie udostępniają to jeszcze.
        • bidon99 Re: Mam pomysł na e-biznes 21.04.16, 14:17
          Ależ to wystarczyło sobie zajrzeć na ich kanał jutuboski youtu.be/ApyD3VaPFUw całe dwie i pół godziny od A do Z, nie da sie przeoczyć żadnej przydatnej funkcji. A poza tym, przy takij ilości grafik, czcionek itp, to i bez tutoriala można spędzić trzy godziny na przeglądaniu bo wciąga niesamowicie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka