Dodaj do ulubionych

Szykuję strój sportowy

20.11.09, 21:19
Jutro reprezentuję zwiazek w 3 regionalnym festynie sportowym'sport receptą na
zdrowie"No i co Wy na ta panie i panowie.Mam zamiar poznać nowe miasto i
świetnie się bawić.
Obserwuj wątek
    • 52ania Re: Szykuję strój sportowy 20.11.09, 23:16
      Powodzenia.https://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify24/012.gif
    • dede43 Re: Szykuję strój sportowy 21.11.09, 00:06
      To wspaniale.
      • jagodajna Re: Szykuję strój sportowy 21.11.09, 09:35
        Powodzenia i miejsca na podium życzę smilesmilesmile
        • cortyzol Re: Szykuję strój sportowy 21.11.09, 14:28
          Jak Cię pamiętam z wiosennego zdjęcia z takimi czerwonymi włosami ,to chyba
          powinnaś sporo schudnąć ,żeby mieć wygląd sportowca.Może się mylę.Ale na zdjęciu
          wyraźnie widać było opnki i to nie od roweru wadery.
          • dede43 Re: Cortyzol. 21.11.09, 15:40
            Nieładnie. Kobiecie nie liczy nie nigdy: lat, siwych włosów i kilogramów. Zachowuj się!.
            • wadera5 Re: Cortyzol. 21.11.09, 16:31
              Koleś masz teraz wiecznego wroga.Ależ co tam, 20-a kilogramów w tą, czy w
              tamtą.Kortyzolku a skąd wiesz jakie ja mam opony na rowerze,może balonówki
              • wacka1 Re: Cortyzol. 21.11.09, 18:17
                Wlosy czerwone nadal mam.Kilogramów też,ale to mi nie przeszkodziło,ze w
                powiecie zajeliśmy 1 miejsce.Co prawda,niebrałam udziału w rozgrywkach
                sportowych,bo wymyślono test intelektualny.Walczyłam tam i jestem z siebie
                dumna.Z grupy też.Zdobyliśmy 11 medali.
                • cortyzol Re: Cortyzol. 21.11.09, 18:45
                  Tak tylko dla Twojego dobra,żebyś też jeszcze nie zapomniała ile masz wiosenek, naprawdę bez złośliwości przytaczam Ciebie...Limfa blokuje się przez powsałe złogi i
                  stąd mogą być obrzęki.Rwały mnie trochę w nocy łydki.Obrzęki zeszły częściowo z
                  dłoni...
                  . Organizm mówi zwolnij Wacka.
                  • wacka1 Re: Cortyzol. 21.11.09, 19:37
                    Oj mylisz się.Limfa nie zatrzymuje się,gdy człowiek jest w ruchu.
                    • cortyzol Re: Cortyzol. 21.11.09, 20:38
                      Nie w tym rzecz i ja o tym co teraz napisałaś doskonale wiem. Ja napisałem
                      bardzo,bardzo ogólnie.Powiedzmy że dostajesz od organizmu sygnały na zwolnienie
                      tempa, o którym tu na forum piszesz. No żebym znowu nie przedobrzył, dam sobie
                      spokój i przepraszam za wyżej.Szacunek i rączki Wacuni całuję.A tak w ogóle to
                      lubię jak jest coś przy kości ,może być np. golonka a po wszystkim dobre zimne
                      piwko.
                      http://i42.tinypic.com/eq8ps2.jpg
                      • wacka1 Re: Cortyzol. 21.11.09, 22:22
                        Ale mi Ci faceci rączki dziś wycałowali.Dziękuję.Jak by mi ktoś powiedział,ze
                        nie wiem ,jak się pisze nie z czasownikiem to bym popukała po głowie.A okazało
                        się ,ze w poscie wyżej taki błąd popełniłam.Przepraszam.
                        • marii51 Re: Cortyzol. 01.07.22, 10:22
                          wacka a gdzie et spodenki spotow Twoje ?
                          a sa dawne wpisyprawd ze w interii nic nie ginie...
                          forum.gazeta.pl/forum/search,.html?title=&author=&url=https%3A%2F%2Fforum.gazeta.pl%2Fforum%2Fsearch%2C.html&forumId=37412&query=tofika
                          • adria231 Re: Cortyzol. 07.09.22, 07:23
                            Kochani, ja też o stroju, ale z innej beczki.
                            Przyjechali do mnie Australijczycy, przywieżli mi wspaniały prezent: oodie. To taki cieplusi szlafroczek z kapturem,ocieplony futerkiem. Chyba mają czytają wiadomości z Polski i dowiedzieli się co nam wkrótce grozi.........
                            • marii51 Re: Cortyzol. 07.09.22, 17:34
                              o to zapewne jak najbardziej
                              intuicyjnie może tez? smile jeszcze na nogi
                              takie do poł lydki ciepełko niech dosląsmilealbo kamizelkę przedłużaną za kolana..
    • boguslawko-1 Re: Szykuję strój sportowy 01.07.22, 04:29
      Jakies stare wątki
      • marii51 Re: Szykuję strój sportowy 01.07.22, 10:16
        NIE MOGĘ NAWET CORTYZOLA .. A NIE MOGLAM PRYPOMNIEĆ TEGO NICKU smile

wackę też pamętam jachyba marinka52 tu pisalam albo może tofika
        fajnie tak powspominac sprzed lat jak tu na forum wesoło i nie raz też nie wesoło ale basia zawsze znała sposobu // na tzw trollismile
    • jennyxee123 Re: Szykuję strój sportowy 13.09.22, 05:22
      Magnetic Madrid: One more crowd-favorite, Madrid is really a slip-on BIRKENSTOCK sandal. Minimum yet hitting, it possesses a solitary strap using a coloration-coordinated adaptable pin buckle. The unisex sandal can be found in black and white, making it a vintage yet flexible color colour pallette for all your ensembles. Birkenstock sales
      • marii51 Re: Szykuję strój sportowy 13.09.22, 19:27
        i coto ma byc.. sandały maja nas ocieplic....
        • adria231 Re: Szykuję strój sportowy 22.09.22, 08:17
          Właśnie założyłam swój australijski ,cieplusi szlafroczek i stał się cud: administracja włączyła ogrzewanie.
          • marii51 Re: Szykuję strój sportowy 23.09.22, 10:57
            big_grin https://i.pinimg.com/474x/8d/0f/19/8d0f19bc80111f111b9675b665cd47bb.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka