17.04.10, 19:16
Mam prawo do własnych sympatii i antypatii politycznych
Mam prawo do subiektywnej oceny sytuacji
Mam prawo do wyartykułowania własnych przemyślen i własnego zdania na forum które jest ogólnodostepne
Ale nikt nie ma prawa za to właśnie na mnie napadać. Ja /tak mi sie wydaje i tak sie staram/ swoje poglądy artykułuje tak aby nikogo nie obrażać, nie nawracam tez i nie przekonuje na siłę.
Mam prawo byc na tym forum.
O to właśnie ramie w ranie z Wałęsą i innymi członkami pierwszej i jedynej "Solidarności" walczyłam i teraz staram sie z tego prawa korzystać
Obserwuj wątek
    • agat-a52 Re: Mam prawo 17.04.10, 19:29
      Tak tak masz prawo i poparcie "jesieni", ale nie masz prawa obrażać innych Polaków i nie pomogą twoje tłumaczenia nawet gdybyś jeszcze założyła 5 wątków n/t. To ty zaczęłaś i obraziłaś czyjeś uczucia...Wałęsa, to jeszcze nie cały Naród...więc nie podpieraj się wątpliwymi autorytetami.
      • zajbel Re: Mam prawo 17.04.10, 19:33
        No cóż w imie spokoju na forum wynoszę się na jakis czas , Do widzenia.
        • agat-a52 Re: Mam prawo 17.04.10, 19:55
          www.tvn24.pl/-1,1652578,0,1,cale-zycie-bronil-idealow,wiadomosc.html
          No właśnie i nie tylko na forum...zamilcz, bo jeszcze trwa żałoba!!
          • iryska2604 Re: Mam prawo 18.04.10, 19:50
            Zajbel,masz prawo i tego ci nikt nie moze zabronić.A ty Agato-jesli masz
            odmienne zdanie to bądź uprzejma przedstawiac je bardziej kulturalnie i szanować
            odmienne.Ja np. mimo że nie byłam zwolenniczką p.prezydenta to w obliczu śmierci
            szanuję go i żałuję jako człowieka -co wcale nie przeszkadz mi miec odmiennego
            zdania co do miejsca pochówku.
    • iwet170 Re: Mam prawo 18.04.10, 20:26
      Witam! Weszłam na Wasze forum w momencie kłótni między Agatą i Zajbel. Dziwi mnie bardzo brak tolerancji, u tych osób. Można polemizować, dyskutować, ale nie obrażać. Tak robią w mediach i mamy chyba tego dość. Forum to miejsce, gdzie każdy może wygłaszać swoje poglądy, a inni mogą stawiać kontrę, ale nie przez agresywny atak. Mam nadzieję, że nikt mnie tu nie będzie obrażać wink
      • zajbel Re: Mam prawo 18.04.10, 21:26
        Droga Iwet, chyba niedokładnie prześledziłaś całą dyskusje, to na mnie napadnięto a ja tylko wyłuszczyłam swoje myśli. Zostałam zreszta przeproszona więc znow zjawiam sie na forum. Bardzo rzadko to forum jest arena walki, jest milo i kulturalnie a że sie niekiedy róznimy w ocenach, takie jest życie . Mamy zreszta jak juz podkreślałam do tego prawo. Mam nadzieje że moja osoba nie przyczyni sie do zepsucia atmosfery tu panującej.
        • iryska2604 Re: Mam prawo 18.04.10, 21:38
          Zajbel,no co ty...Iwet,witaj-tu nie zawsze tak jest.Pisz spokojnie.
          • chochlik5 Re: Mam prawo 18.04.10, 22:31
            Każdy ma prawo do własnych poglądów i do ich prezentowania. Własne
            poglądy nie mogą nikogo obrażać.
            Zapraszam na forum 80+- Poznacie moje poglądy.
            • pragata Re: Mam prawo 20.04.10, 20:55
              ...ivet,

witaj,nie zrażaj się do nas tak zaraz,to naprawdę fajne i ostatnio b.
              zrównoważone forum,ale wybacz czasem puszczą komuś nerwy,
              a w obliczu ostatnich wydażeń miejmy dla siebie więcej zrozumienia...
              • dede43 Re: Mam prawo-ivet 20.04.10, 21:41
                Agata nie chciała być z nami już od jakiegoś czasu. Opuściła wszystkie nasze
                "emeryckie" fora, na których pisała przedtem często. Wróciła dopiero tekstem
                obrażającym Zajbel. Teraz znowu wybyła. No cóż - jej wola.
                • anoagata Re: Mam prawo-ivet 20.04.10, 21:57
                  Spokojnie!!! W tych momentach ,każdemu puszczają nerwy,nawet ja z mężem,prawie
                  jak politycy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka