dama-kanaliowa 06.12.06, 10:12 poniewaz nikt jak to zazwyczaj na forach bywa nie dolozyl tematu o wymogach, prawach i obowiazkach netykiety, robie to pierwsza i na dzien dobry. httwm.ovh.org/spis-tresci.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ira.mak Re: netykieta 06.12.06, 10:41 Nie zrozum mnie żle-ale my tu wszystkie jesteśmy dorosłe i nie bardzo nam są te rubryczki potrzebne.Takie jest moje zdanie.Nic nowego o czym bym nie wiedziala tam nie ma.To jest raczej pisane do 12-latkow.A wracając do jednego z punktów-np. pytanie typu "jak się dzisiaj czujecie" uważam zupełnie na miejscu.Nie uważasz że taka komercyjna forma jaką stosujemy jest dobra?Trochę się poznajemy,nie jesteśmy dla siebie takie anonimowe a chyba o to nam chodzi żeby mieć przyjaciół? Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: netykieta 06.12.06, 11:21 Nie musisz, na to co ci sie nie podoba czy jest znane reagowac. Nie rozumiem,co masz na mysli piszac, ze:"komercyjna forma jaka stosuje sie na tym forum jest dobra?" Mamy poprostu inne poczucie humoru - chyba wolno? Odpowiedz Link
grenka1 Re: netykieta 06.12.06, 12:37 httwm.ovh.org/spis-tresci.php A kto by to czytał, daj spokój. Odpowiedz Link
pia.ed Re: netykieta 06.12.06, 16:15 A ja przeczytalam "wyklad" na temat netykiety, choc nie dotyczy on dyskusji na forach, tylko rozmow internetowych czyli popularnego czatu ... Mlodziezowe to, ale przyjemnie sie czyta. Odpowiedz Link