52ania 23.08.07, 22:20 interwencja.interia.pl/news?inf=964308 Jestem pełna podziwu i cieszę sie bardzo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dama-kanaliowa Re: licza sie chwile 23.08.07, 23:38 Udar czy jak kto chce wylew, kazda sekunda jest wazna. Im szybciej pacjent zdiagnozowany i w szpitalu, tym wieksza szansa na dobra rehabilitacje a nawet przezycie. Mial szczescie pan Kaczynski i doskonale zareagowal. Dobrze jest wiedziec, jakie to objawy moga byc zwiastunem wylewu, no i zapobiegac jak dalece sie da. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: licza sie chwile 24.08.07, 06:21 Tak,to prawda,liczą się chwile. Bardzo mi było szkoda B.Kaczyńsiego,bo porządny człowiek i kocha to co robi. Warto wiedzieć. www.zdrowie.med.pl/udar/udar01.html Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: powierzchowne 24.08.07, 10:09 dosc. Do grupy "ryzyka" dolacza duzo mlodych i bardzo mlodych ludzi. Powszechnie wiadomo, ze stosowanie tabletek antykoncepcyjnych plus palenie to duze prawdopodobienstwo udaru u mlodych kobiet. Odpowiedz Link
ira.mak Re: licza sie chwile 24.08.07, 10:13 Zyczę mu dużo zdrowia.Moja siostra jest po udarze i niestety-ma uszkodzony nerw wzrokowy,w zwiazku z tym żle widzi.Bardzo się zmieniła. Odpowiedz Link
52ania Re: licza sie chwile 24.08.07, 22:57 Tak, macie rację, trzeba wiedziec jak reagowac na sygnały naszego organizmu.Jestem ciekawa, czy nadal ma tak doskonałą pamięc.Ostatnio mam wakacje od telewizji i jeszcze p.Kaczyńskiego nie widziałam i nie słyszałam. Odpowiedz Link
olejowy.bogacz Re: musi sie odchudzic 25.08.07, 17:09 Dykiel i gosposia mu nie sluza. Szkoda faceta powinien sobie odpowczywac i ksiazki pisac. Odpowiedz Link
52ania Re: musi sie odchudzic 25.08.07, 19:23 Olejowy.bogaczu, nie zawsze nadmierna tusza jest przyczyną udaru mózgu.Ja uwazam, że dla wszystkich chorych powrót p Kaczynskiego do pracy to wielka nadzieja i mobilizacja do rehabilitacji.Dla mnie powrót ciekawych programów muzycznych.Uwielbiam słuchac, jak opowiada o operach i operetkach. O ile wiem, to ten Pan jest sam, a co do tego ma Bożena Dykiel? Piszesz tak tajemniczo. Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: pewnie o te programy chodzilo 25.08.07, 19:42 www.megapunkt.pl/index.php?show=commercial&site=inne 2004 Sylwestrowa Gala w PKiN w Warszawie prowadzona przez p. Kaczynskiego. Piekny program, piekny wieczor i wspomnienia. Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: to tez znalazlam, wiesci z pierwszej reki 25.08.07, 19:46 boguslaw-kaczynski.blog.pl/ Odpowiedz Link
52ania Re: to tez znalazlam, wiesci z pierwszej reki 25.08.07, 22:15 Dziękuję damo za te linki.I wszystko jasne))))) Odpowiedz Link