Dodaj do ulubionych

telewizorek o 21 dzisiaj otworzycie??????

20.05.08, 19:07
www.dziennik-eurowizyjny.blog.pl/
Eurowizja transmisja z Belgradu. Fajna uciecha na tapczanie.
Piweczko albo koniaczek albo winko no a tym co lekarz zabronil
uzywac to herbatka cytrynkowa zostaje. Polecam
Obserwuj wątek
    • grenka1 Re: telewizorek o 21 dzisiaj otworzycie?????? 20.05.08, 19:36
      To nie dla nas, my wolimy jakieś treściwsze rozrywki.
      • anerim Re: telewizorek o 21 dzisiaj otworzycie?????? 20.05.08, 19:46
        Jeżeli o mnie chodzi, to taaaaaaaksmile. Z podwiniętymi nogami i
        nalewką z aroniiwink)
        • kalesonyzony Re: telewizorek o 21 dzisiaj otworzycie?????? 20.05.08, 20:02
          A nozki zwiniete to jakas joga? I dobrze dla relaksu i zdrowka
          robi? Aj ciekawe na co ta naleweczka dobrze robi. W domu wykonana
          czy zakupiona. Ciekawe.
          • zajbel Re: telewizorek o 21 dzisiaj otworzycie?????? 20.05.08, 21:18
            Tak jak grenka nie oglądam a to z tego powodu że konkurs nieco
            podupadł i zrobił się tak jakoś bałkański z racji wielości państw
            które głosują na siebie wzajemnie. Życzę Isis jak najlepiej ale na
            ogladanie nerwów mi szkoda , mam zamiar poczytać trochę.
            • iryska2604 Re: telewizorek o 21 dzisiaj otworzycie?????? 20.05.08, 22:06
              Powiedz stary gdzies ty był????
              • anerim Re: telewizorek o 21 dzisiaj otworzycie?????? 20.05.08, 22:34
                Podwinięcie nóg klasyczne, bocznesmile, a nalewka mężowska i dobra na
                wszystkosmile)
                Spokojnie można było ten konkurs odpuścić i oddać się
                pożyteczniejszemu zajęciu, ale cóż robić, nałóg oglądania festiwali
                ciągnie się za mną niestety.
                • jaga_22 Re: telewizorek o 21 dzisiaj otworzycie?????? 21.05.08, 08:43
                  A ja zobaczę,bo Zapendowska niepochlebnie wyrażała się o niej.
                  Tylu wariatów zrobiło nagonkę na nią.Oby jej się udało.
                  • kalesonyzony Re: telewizorek o 21 dzisiaj otworzycie?????? 21.05.08, 13:29
                    Wartalo bylo poogladac.Dzewuchy jak malowane i chlopaki niezgorsze.
                    Polko-Amerykanka nie w moim guscie kobitka, ale glos piekny i suknia
                    i zachowanie na scenie. Ten zespol z indykiem tez wesoly i babcie
                    fajnie na drutach heklowaly. Piekny wieczor sobie zrobilem i nie
                    przedobrzylem. A gdzie i kiedy teraz final?

nie dajmy sie inspirowac glupszym od siebie
                    • grenka1 Re: telewizorek o 21 dzisiaj otworzycie?????? 21.05.08, 14:32
                      kalesonyzony napisał:

> A gdzie i kiedy teraz final?
                      >

W czwartek II półfinał, też będą śpiewali,
                      a w sobotę tak koło 21 bedzie Wielki Finał.
                      • iryska2604 Re: telewizorek o 21 dzisiaj otworzycie?????? 21.05.08, 17:21
                        Nie oglądałam-ta nasza sie do czegoś zakwalifikowała?Pamiętacie niegdysiejsze
                        Opola?Jak po nocy sie siedziało bo transmisja nz żywo leciała?Grzeskowiak
                        śpiewał "Chłop żywemu nie przepuści",Chyła "Cysorza" a przebój gonił
                        przebój?Teraz nie bardzo jest co zanucić...
                        • grenka1 Re: telewizorek o 21 dzisiaj otworzycie?????? 21.05.08, 17:31
                          Tak ta nasza-nienasza zakwalifikowała się do finału.
                          • kalesonyzony Re: cisnienie znow do gory 23.05.08, 18:01
                            Gość 6 godzin temu cytuj
                            0 punktów dla RosjiGdy wszyscy artyści gratulowali sobie wejścia do
                            finału, okazało się, że chyba jeden z wykonawców nie chciał widzieć
                            naszego państwa w finale. Mowa tu o Dimie Bilanie z Rosji, który
                            jest typowany za zwycięzcę tegorocznej Eurowizji.Isis Gee chciała
                            pogratulować artyście awansu do sobotniego finału, niestety ten się
                            odwrócił i odszedł. Podczas konferencji prasowej, która odbyła się
                            po półfinale Bilan podobno zgrywał z siebie ważniaka. Był pewien
                            wejścia do finału, w końcu jego utwór skomponował sam Timbaland, a
                            sam piosenkarz reprezentował już Rosję w 2006 roku zdobywając
                            wówczas 2 miejsce.Na szczęście my Polacy nie mamy czym się
                            przejmować, bo nasz kraj po trzech latach przerwy dostał się do
                            finału konkursu Eurowizji. Isis Gee znowu wystąpi jako dziesiąta
                            uczestniczka. Czy znowu ta liczba okaże się dla niej szczęśliwa? Czy
                            zachowanie Rosji wpłynie na głosowanie polskich widzów? Przekonamy
                            się już w sobotę!KOPIUJCIE TOi to też kopiujciepudelkowicze musimy
                            obmyślić taktykę żeby polska wygrała eurowizje poprostu głosujmy na
                            najsłabszych żeby ci najlepsi dostali mniej punktów,najgorszym
                            rywalemjest rosjanin-Dimie Bilanie bo piosenke dla niego skomponował
                            sam Timbland-więc nie głosujmy na niego pozatym od rosji zawsze
                            dostajemy O punktów to my też dajmy zero-kopiujcie ten komentarz aby
                            zyskał na sile i wklejajcie gdzie się dajedźcie za granice i zza
                            granicy głosujcie na Isis!!!!!żeby zajęła dobre miejsce!!!!!
                            błagam!!!!!!!pokażmy rosjanom nie głosujmy na nich

I jak nie byc anty... dla "przyjaciol" moscali???
                            a moze tylko plotka???
                            www.plotek.pl/plotek/1,78649,5233899,Maz_Isis_Gee__bedziemy_walczyc_dalej.html
                            • iryska2604 Re: cisnienie znow do gory 23.05.08, 21:07
                              Jejku,ty sie tak nie podniecaj bo faktycznie ciśnienie ci skoczy i będzie kłopot!
                              • anka125 Re: cisnienie znow do gory 23.05.08, 21:46
                                A która to reprezentantka Polski?Jakoś nie zauważyłam polskiego nazwiska.Coś
                                przeoczyłam?
                                • grenka1 Re: cisnienie znow do gory 23.05.08, 21:54
                                  anka125 napisała:

> A która to reprezentantka Polski?Jakoś nie zauważyłam polskiego
                                  >nazwiska.Coś przeoczyłam?

Nic nie przeoczyłaś. Nasza reprezentantka nazywa się Issis Gee.
                                  • jaga_22 Re: cisnienie znow do gory 24.05.08, 08:42
                                    Isis Gee właściwie Tamara Diane Wimer[1] po mężu Gołębiowska[2] (ur. 11
                                    października 1972 w Seattle) - piosenkarka urodzona w USA. W 2004 roku wzięła
                                    ślub i przeprowadziła się do Polski. Mieszka pod Warszawą z mężem Adamem
                                    Gołębiowskim.

W wieku 8 lat, ISIS GEE spędziła lato podróżując po Stanach Zjednoczonych i
                                    śpiewając z chórem dziewczęcym. Później, w okresie dojrzewania, ISIS wygrywała
                                    wiele konkursów piosenkarskich. Jej najbardziej pamiętny konkurs odbył się gdy
                                    miała 13 lat. Wtedy pierwszy raz wygrala pieniedze i to w gorówce. Miala piekne
                                    wakacje... Mając 17 lat wygrała Międzynarodowy Konkurs Talentów w Los Angeles,
                                    California.

www.youtube.com/isisgee
    • anerim Re: telewizorek o 21 dzisiaj otworzycie?????? 24.05.08, 09:09
      Jako nałogowa festiwalomanka, oglądałam też w telewizji rosyjskiej
      eliminacje do konkursu Eurowizji. Akurat mam mozliwość, lubię
      obejrzeć coś po rosyjsku, dobrze znam język. Dima był faworytem, ale
      pod taka presją, że po ogłoszeniu wyników wpadł w histerię, płakał,
      nie mógł długo nic powiedzieć, komuś kto go uspokajał uwiesił sie na
      szyi na długie minuty. Nigdy nie widziałam takiego zachowania, aż
      pomyślałam że jest pod wpływem czegoś, bo naprawdę nie było to
      normalne. Taki chisteryczny typ młógł się zachować jak podaje
      plotka, ale może i nie. Trzeba zapytać Izis, bo dziennikarzom
      szmatławców nie wierzę ani na jotę. Całą intrygę z głosowaniem
      uważam za śmieszną, Rosjan jest na świecie więcej i jest to zresztą
      nieuczciwe jak każda intryga. Wierutnym kłamstwem jest to, że Rosja
      nigdy nie dała punktów Polsce, pewnie gdzieś to można sprawdzić. Nie
      mylcie polityki rządu ze zwykłymi ludźmi i nie ulegajcie
      propagandziesmile Ja tradycyjnie nie będę głosować na nikogo, kasy
      szkodasmile)
      • anerim Re: dlaczego napisałam ... 24.05.08, 09:16
        Histeryczny, przez ch, dlaczego, nie wiem? Pewnie wpadłam w
        histerięsmile
      • grenka1 Anerim 24.05.08, 13:12
        A może tak rozpaczał, bo przed wyjazdem Dimitrij Miedwiediew
        powiedził mu, że w razie przegranej przeznacza dla niego: kufajkę,
        pepegi i wyjazd na białe niedźwiedzie?
    • grenka1 Eurowizja 24.05.08, 23:04
      22:59 Numer w Polsce jest zawsze taki sam:

- sms 72 123,a w treści numer, z którym występował artysta

- telefon 0 400 207 0+numer, z którym występował artysta

Nasza reprezentantka ma nr 10.
      • jaga_22 Re: Eurowizja 25.05.08, 00:37
        Doczekałam aż Izis Gee. zaśpiewa,a potem nie wiem jak to sie stało,
        ale obudziłam się jak mówili,że wygrała Rosja.My na ostatnim miejscu z
        Wielką Brytanią i Niemcami.W sumie przewidywali,że raczej my nie wygramy i dlaczego.
        • kalesonyzony Re: nawet z Izraela 25.05.08, 09:11
          Teraz jasne kto tam mieszka i rzadzi i maci. Masowo swojego
          obstawili. A ten towarzysz na lyzwach piruety i wygibusy
          przedstawial jak naczelny pijus-menel na placu czerwonym. Wygrana
          Zenada.
          • anerim Re: nawet z Izraela 25.05.08, 09:52
            Nie było tak dobrze aby wygrać, ani tak źle jak się wypowiadasz. a
            ten "towrzysz" na łyżwach to mistrz swiata w jeździe figurowej na
            lodzie. Chociaz mni osobiście przeszkadzał na scenie, to na lodzie
            jest świetny.
            • anka125 Jestem zdegustowana 25.05.08, 11:39
              Wygraną Rosjanina.Jego angielszczyzna w mocnym rosyjskim akcentem bardzo
              żenowała.Znajomy powiedział mi jeszcze przed konkursem,że ma wygrać ruski - i
              koniec!Skąd miał takie wiadomości?Podobnież czytał gdzieś na forum że wygrana
              jest już obsadzona.A Rosjanin sam uważa się za najlepszego wykonawcę tego festiwalu.
              No cóż,sukcesu ABBY nikt dotąd nie powtórzył.
    • grenka1 Eurowizja ustawiona. 27.05.08, 12:38
      Finał konkursu piosenki Eurowizji poprzedziło "spotkanie na
      szczycie w Belgradzie". Podczas tajnych konsultacji "emisariusze ze
      wschodniej Europy zjednoczyli szeregi, by Rosyjski Niedźwiedź
      zatriumfował nad Zachodem" - twierdzi włoski dziennik "Corriere
      della Serra". I oskarża: Eurowizja była ustawiona.

www.dziennik.pl/swiat/article180100/Konkurs_Eurowizji_byl_ustawiony.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka