Dodaj do ulubionych

garbienie sie

18.01.10, 12:48
Zobaczcie, nawet najpiekniejsza dziewczyna w najpiekniejszej sukni wyglada
fatalnie zgarbiona:
www.plotek.pl/plotek/51,79592,7464895.html?i=6
No, chyba ze to tzw. wrodzone okragla plecy, ale i wtedy mozna choc do pewnego
stopnia korygowac postawe.
Obserwuj wątek
    • carmelaxxx Re: garbienie sie 18.01.10, 14:15
      fakt, ale ja mysle ze ona sie przygarbila bo jej kiecka ciut z biustu zjechala i
      chciala to jakos ratowac.
      • dorotus76 Re: garbienie sie 18.01.10, 14:55
        Dokładnie, sukienka powinna lepiej podtrzymawac karmiący biust ;)
        Ale i tak jest sliczna. Prawdopodobnie jedyny naturalny biust w Hollywood ;)
    • kingaolsz Re: garbienie sie 18.01.10, 14:56
      Nigdy nie bylam fanka tej dziewczyny, ale musze powiedziec, ze bardzo ladnie
      wygladala ( chodzi o twarz).
      Natomiast sukienka niestety w jej przypadku byla kiepskim wyborem, bo zbyt nisko
      jej opadla, biustu nie podtrzymala, a szkoda, bo moglaby naprawde fajnie sie
      zaprezentowac.
      • padynt Re: garbienie sie 18.01.10, 16:26
        Bo to zła sukienka była:) - zbyt obszerna w biuście i dlatego je opadła. Myślę
        ,że mogła ją kupić jako matka w pełni karmiąca:) i stąd kłopot ale ogólnie i tak
        świetna figura tuż tuż po ciąży.
        • murasaki33 Re: garbienie sie 18.01.10, 16:35
          Oj jak ja sie garbie...ale odkad nosze juniora w chuscie, to mnie to
          zaczyna prostowac:)
        • gypsi Re: garbienie sie 18.01.10, 16:41
          Pytanie jakim kosztem ta figura?
          Normalna kobieta tak nie wyglada kilka miesiecy po ciazy, no ale Holylud ma
          swoje prawa. Teraz jest walka na plaskie brzuchy jak najwczesniej po urodzeniu.
          Pokazuja sie panie tydzien po porodzie i maja ambicje wygladac jak przed ciaza ,
          albo i lepiej.
          Chore to jakies...
          • carmelaxxx Re: garbienie sie 18.01.10, 17:38
            gypsi figura mogla jej szybko wrocic, mi szybciutko wrocila a jak juz wrocila to
            chwile potem az za chuda bylam hihi, dopiero 4 lata po porodzie mialam soja
            normalna wage i wyglad kobiety a nie wieszaka.
            • gypsi Re: garbienie sie 18.01.10, 18:16
              Wiem, ze sa takie kobiety, ale akurat wszystkim celebrytkom tak od razu wraca?
              Nieee, tam ostro zasuwaja masazysci, rozne liposukcje sie odbywaja, chirurdzy
              tez na tym niezle zarabiaja.
          • abri Re: garbienie sie 18.01.10, 18:49
            gypsi napisała:

> Pytanie jakim kosztem ta figura?
            > Normalna kobieta tak nie wyglada kilka miesiecy po ciazy,

Gypsi, niektore babki maja szczescie i bardzo szybko wracaja do poprzedniej
            figury praktycznie bez wyrzeczen (moje kolezanki). Ja niestety do nich nie
            naleze. Chociaz bardziej przytylam po ciazy niz w trakcie :/
          • mrs.t Re: garbienie sie 19.01.10, 13:17
            > Pytanie jakim kosztem ta figura?
            > Normalna kobieta tak nie wyglada kilka miesiecy po ciazy, no ale Holylud ma
            > swoje prawa. Teraz jest walka na plaskie brzuchy jak najwczesniej po urodzeniu.
            > Pokazuja sie panie tydzien po porodzie i maja ambicje wygladac jak przed ciaza
            > ,

o przepraszam, to wcale nie jest jakim kosztem
            nie jestem holylodzka chora gwiazda, a ona juz dobrych pare mcy jest po porodzie.

tylko rzeczywiscie slabo na biuscie ta suknia wyglada:/
    • golfstrom Re: garbienie sie 18.01.10, 16:57
      Garbi jak garbi. Ale bez zadnego naszyjnika wyglada jakos tak... nago :/
      • kiotano_woman Re: garbienie sie 18.01.10, 18:27
        Piekna, mloda, zakochana dziewczyna, ktora swietnie zniosla ciaze i wg mnie swietnie wyglada. Ma styl i klase, ktorej naprawde mozna pozazdroscic.
        A ze krzywo stanela, kroj sukienki nie taki, cos na szyje itp... nigdy sie wszystkim rodakom nie dogodzi :-)
        Dla mnie to chodzaca reklama naszej drogiej ojczyzny.
        Wyglada swiezo i naprawde uroczo. I chyba nikt nie wymaga od niej zeby byla idealem? :-)

Nigdy nie uwierze, ze ABC zrobila sobie liposukcje, zreszta musialaby juz kilka tygodni po porodzie, kiedy to przylapali ja z partnerem w Meksyku w 2 czesciowym kostiumie kapielowym.
        • gypsi Re: garbienie sie 18.01.10, 19:05
          Nadinterpretujesz, prosze Pani.
          Chodzilo mi tylko o to, jak zgarbiona postawa ciala niszczy efekt calej pieknej
          reszty.

Mozesz wierzyc, ze ktos sobie robi rozne fiku-miku albo nie, ale pewne rzeczy sa
          nierealne. Myslisz, ze np. Madonna bez hormonow, skalpela oraz glebokich
          zabiegow kosmetycznych (juz nie mowie o fotoszopie) wygladalaby tak, jak
          wyglada? Sorry, ale takie zwierzeta nie istnieja, zeby miec prawie 60, a
          wygladac na 30+.
          • kiotano_woman Re: garbienie sie 18.01.10, 19:23
            Ojej, to przepraszam i zycze milego wieczoru :-)

P.S. Biedna ABC, w odroznieniu od Madonny, chyba jeszcze nie potrzebuje
            hormonow, ma zaledwie 26 lat i chyba na tyle wyglada :-))))))))) Swietnie
            wyglada :-)
            • gypsi Re: garbienie sie 18.01.10, 19:29
              Na pewno jeszcze nie potrzebuje, oby zaraz po 30-tce nei zwariowala nie zaczela
              wszystkich tych botoksow, kolagenow i innych cudow robiacych z normalnych ludzi
              jakies cudactwa.
              • kiotano_woman Re: garbienie sie 18.01.10, 19:45
                Az sobie spojrzalam na stronke
                www.goldenglobes.org/
                polecam
                prezentacja golden moments na glownej stronie - ostatnie 12 zdjecie
                ABC :-)
              • murasaki33 Re: garbienie sie 18.01.10, 20:04
                Nigdy nie wiadomu co komu i kiedy odbije. Moja mama jest naprawde
                piekna osoba, malo kto bierze ja za moja mame. Slyszy mnostwo
                komplementow, co tylko ja upieksza:) I jest ostatnia, po ktorej
                spodziewalabym sie pomyslu typu botoks i spolka. Nie w jej stylu i
                juz. A tu pewnego dnia przy okazji rozmowy jak ta tutaj, mowi mi, ze
                gdyby miala kase, to by sobie to i owo naciagnela i wstrzyknela. No
                opad szczeny u mnie nastapil:))))
        • golfstrom Re: garbienie sie 18.01.10, 19:50
          Alez oczywiscie, ze wyglada swiezo i uroczo. Rowniez uwazam, ze powrot do
          przedciazowej figury zawdziecza raczej cwiczeniom niz skalpelowi.
          Co nie zmienia faktu, ze 'goni' sukienke garbiac sie i powinna byla cos zalozyc
          na szyje :)
    • jaleo Re: garbienie sie 18.01.10, 18:36
      WOW, Farrell sobie teraz jakas Polke przygruchal??

To zgarbienie moim zdaniem wynika z kroju sukienki - to jest taki
      odruch przy sukienkach bez ramiaczek, ze biust "wypadnie".
      • panixx Re: garbienie sie 18.01.10, 21:07
        Poniewaz mialam zly dzien, to bede zlosliwa i dodam, ze dziewucha
        ladna, ale sukienka to jakby dekade lub dwie temu byla modna..... ?
        Cos jak Pretty Woman... no i tak dekolt za duzy. bo cycychy lada
        chwila wyskocza... hi hi.... troche mi ulzylo.
        • maleczytaniecouk Re: garbienie sie 19.01.10, 07:54
          Moim zdaniem takie garbienie się przy sukienkach z duzym dekoltem i do tego
          cięzkich(zwróćcie uwagę ile jest materiału na dole! to musi wazyć pare kilo!)
          jest normalnym odruchem. a że jest sliczna to fakt, aFarel przy niej wypada
          bardzo słabiutko...
          P.S. Ja tez wierzę, że po ciązy można szybciutko wrócić do figury sprzed ciąży
          (lub bardzo podobnej) bez skalpela. Ja tez tak miałam
        • panixx Re: garbienie sie 19.01.10, 10:52
          Ojej - raczej taka zlosliwa nie jestem, bardzo lzy dizen mialam,
          wstyd - fe
    • gypsi macie racje - sukienka 19.01.10, 10:41
      Rzeczywiscie, to sukienka, tu dobrze widac, ze jest fatalnie skrojona/za mala?
      na biuscie i nie trzyma dobrze:
      film.onet.pl/zwiastuny/0,68023,1,,322,fotonews.html
      Nie jedyna, co TO w ogole jest?
      film.onet.pl/zwiastuny/0,68023,9,,322,fotonews.html
      • dorotus76 Re: macie racje - sukienka 19.01.10, 11:03
        Gypsi, ten drugi link, akurat mi się bardzo podoba sukienka, choc wolałabym Kate
        Hudson w czerni :)
        • gypsi Re: macie racje - sukienka 19.01.10, 11:35
          De gustibus non est disputandum:)
          Jak dla mnie gora za bardzo odstaje, jakby na sile starajac sie powiekszyc
          biust. Moze to tylko kat zrobienia zdjecia, nie wiem.
          • wioluszka78 Re: macie racje - sukienka 19.01.10, 15:57
            tak czytam i czytam i ...stwierdzam ,ze tu chyba same stylistki:)badz co gorsza zlot kumoch na lawce przed blokiem:)
            • gypsi Re: macie racje - sukienka 19.01.10, 18:05
              Oczywiscie, ze zlot kumoch, moze nie pod blokiem, bo my ze wsi wszystkie.
              ;P
            • nsc23 Re: macie racje - sukienka 19.01.10, 20:54
              A ja nie rozumiem reakcji (niekoniecznie na tym forum), ze jak komus sie nie
              podoba to jest zawistny i zazdrosci. Moim zdaniem ewidentnie jej ta sukienka
              zjechala z biustu, czy byla zle uszyta, czy dopiero laska wysiadla z samochodu i
              nie miala czasu sie poprawic, to nie jest istotne. Faktem jest, ze zdjecia
              zrobione byly niefortunnie i falde sukienki na brzuchu ewidentnie widac - zeby
              to zauwazyc nie trzeba byc stylistka.
              I o ile dziewczyna jest bardzo ladna, to ta sukienka moim zdaniem na niej
              wyglada nieciekawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka