Dodaj do ulubionych

Student support program

16.09.10, 13:00
www.student-support.co.uk/
Czy ktoras z Was wie cos o tym, programie lub moze dziecko bierze juz w nim udzial? Bede wdzieczna za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • dru.ga Re: Student support program 16.09.10, 15:08
      TRZYMAJ SIE OD NICH Z DALEKA!!! / to z mojego doswiadczenia/

wiecej mozesz poczytac tutaj

www.ciao.co.uk/Reviews/The_Student_Support_Centre__6348052
      • jofaso Re: Student support program 16.09.10, 15:41
        Poczytalam i jestem w szoku. Moje dzieci dostaly ulotke od nich pare dni temu razem z listem od pani dyrektor i wielka prosba o oddanie do szkoly, niezaleznie od zainteresowania programem. Wczoraj przegladalam ich strone i od razu nie spodobalo mi sie to, ze nie ma nic na temat kosztow. Nie rozumiem tego wsparcia ze strony dyrekcji. List byl napisany w takim stylu, jakby szkola zostala zmuszona do rozpropagowania tej ulotki.
        Mnie osobiscie podoba sie Education City, ktore bawi, uczy i nie kosztuje fortuny.
        • kingaolsz Re: Student support program 16.09.10, 15:56
          Mysmy tez kiedys zostali przez szkole w to wrobieni, przyszedl do nas jakis podstarzaly buc, ktory mial polskich rodzicow ( emigracja wojenna) i mowil nieco po polsku. Probowal nas prawie, ze zmusic do udzialu w programie.
          Baaaaaaaaaaaardzo zle wspominam i nigdy wiecej nie chce kontaktow z ta firma.

Swoja droga pomoce dla dzieci byly z lat 70-80-tych i nudne tak, ze ja bym nie byla w stanie wytrzymac z ogladaniem tego.
    • paola_k2 Re: Student support program 17.09.10, 19:27
      Dzieki dziewczyny. Jak zwykle forum jest niezastapione. Poczytalam takze opinie na angielskich forach. Teraz juz wiem czym jest ten caly student support program.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka