18.11.10, 00:26
na wyspy nadciaga zima, wiec czas najwyzszy zaopatrzyc sie w sanki
Mam pytanie, czy ktos moze kupil przez internet sanki z oparciem, tak zeby maluchowi bylo wygodnie siedziec?
Obserwuj wątek
    • edytataraszkiewicz Re: sanki 18.11.10, 00:37
      Ja w ubieglym roku i jeszcze rok wczesniej uzylam do tego celu plastikowej piaskownicy (jednej czesci) Wyscielilam kocami i maly mial radoche jak i ludzie dookola:)
      Mogl soie siedziec ,lezec na plecach,brzuchu....
      Jak dla malucha ktorego trzeba ciagnac nie ma lepszej opcji jak dla nas;)
      • abri Re: sanki 18.11.10, 00:44
        Za Twoja namową tez tak zeszlej zimy zrobilismy. Corce sie srednio podobalo, bo tylko slyszalam z daleka "mamooo ratuuuj" ;)
        Juz znalazlam z oparciem, chyba ze ktos zaproponuje inne
        www.sledges.co.uk/buysledges/products/productview/tabid/118/p-182-eda-baby-luge.aspx
        • m0nalisa Re: sanki 18.11.10, 04:05
          hej, na ebay sa
          cgi.ebay.co.uk/WOODEN-TOBOGGAN-SLEDGE-SLED-SLEDGES-BACKREST-/300493652865?pt=UK_Toys_Games_Outdoor_Toys_ET&hash=item45f6d14381
          • wiwi1 Re: sanki 18.11.10, 10:19
            www.splashandrelax.co.uk/products/Sledges+%26+Toboggans/Snow+Baby+Blue+Sledge+Toboggan/447991560
            Takie cos znalazlam
            • edytataraszkiewicz Re: sanki 18.11.10, 12:01
              wiwi1 napisała:

> www.splashandrelax.co.uk/products/Sledges+%26+Toboggans/Snow+Baby+Blue+Sledge+Toboggan/447991560
              > Takie cos znalazlam

Ale super!!!

Jakos drewniane,, szkieletory '' sa juz przezytkiem i mi sie nie podobaja,ale te plastikowe sa naprawde fajne,lekkie i w sam raz dla malucha.
    • agaciha Re: sanki 18.11.10, 10:26
      Ja wlasnie mialam zaczac szukac sanek ale przy ponad 3 latku i 14 miesieczniaku to chyba tylko opcja z piaskownica mi pasuje. Wpakuje dwojke i heja:) Jakos nie widze sie ciagnacej 2 pary sanek :)
      Przeraza mnie wizja kolejnej zimy w UK. Musze sie zaopatrzyc w jedzenie bo do centrum mam prawie 2 mile :)
      • dru.ga Re: sanki 18.11.10, 11:49
        Ja kupilam te

shop.ebay.co.uk/mbtrade-mbsale/m.htmlwi
        Wymagaja moim zdaniem jeszcze polozenia farby/lakieru ale w sumie sa ok i chcialam zeby mozna wziasc je zamiast wozka na spacer a te plastikowe to chyba sie srednio do tego nadaja.
        • liley11 Re: sanki 18.11.10, 20:56
          a w cztery litery na plastiku zimno nie bedzie maluchowi? poza tym plastikowe sa niskie...a jak sniegu duzo napada, jak w zeszlym roku,... to nasypie sie do sanek
          • wiwi1 Re: sanki 19.11.10, 11:39
            Te co ja znalazlam to takie wyzsze sie wlasnie wydaja.Pozatym jakis liner z wozka mozna wlozyc. Prawde powiedziawszy nie zastanawialam sie nad kupnem sanek. Myslicie, ze bedzie tyle sniegu, zeby na sankach jezdzic?
            • abri Re: sanki 19.11.10, 14:43
              > Myslicie, ze bedzie tyle sniegu, zeby na sankach jezdzic?

W zeszlym roku, gdy spadl snieg w zadnym naszym supermarkecie nie sprzedawali sanek, tak jak niektore z Was pisaly. Dlatego bardzo chce kupic sanki juz teraz i byc juz gotowa :) Jak dla mnie snieg spadnie na bank, przynajmniej dziecko bedzie mialo troche radosci z tej zimy, nawet jesli sanki bede 1-2 razy w uzyciu. Zreszta jesli nie tej zimy, to moze kolejnej
              wiadomosci.onet.pl/regionalne/wielka-brytania/na-wyspy-nadciaga-zima,1,3788490,region-wiadomosc.html
            • xiv Re: sanki 19.11.10, 18:18

Tak mi skojrzylo:

www.metro.co.uk/games/nemi/
              z dzisiaj (19 listopad)

[Niezbyt dobrze widac, ale Nemi mówi: "Right. Now all we need is snow"]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka