abri 18.11.10, 00:26 na wyspy nadciaga zima, wiec czas najwyzszy zaopatrzyc sie w sanki Mam pytanie, czy ktos moze kupil przez internet sanki z oparciem, tak zeby maluchowi bylo wygodnie siedziec? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytataraszkiewicz Re: sanki 18.11.10, 00:37 Ja w ubieglym roku i jeszcze rok wczesniej uzylam do tego celu plastikowej piaskownicy (jednej czesci) Wyscielilam kocami i maly mial radoche jak i ludzie dookola:) Mogl soie siedziec ,lezec na plecach,brzuchu.... Jak dla malucha ktorego trzeba ciagnac nie ma lepszej opcji jak dla nas;) Odpowiedz Link
abri Re: sanki 18.11.10, 00:44 Za Twoja namową tez tak zeszlej zimy zrobilismy. Corce sie srednio podobalo, bo tylko slyszalam z daleka "mamooo ratuuuj" ;) Juz znalazlam z oparciem, chyba ze ktos zaproponuje inne www.sledges.co.uk/buysledges/products/productview/tabid/118/p-182-eda-baby-luge.aspx Odpowiedz Link
m0nalisa Re: sanki 18.11.10, 04:05 hej, na ebay sa cgi.ebay.co.uk/WOODEN-TOBOGGAN-SLEDGE-SLED-SLEDGES-BACKREST-/300493652865?pt=UK_Toys_Games_Outdoor_Toys_ET&hash=item45f6d14381 Odpowiedz Link
wiwi1 Re: sanki 18.11.10, 10:19 www.splashandrelax.co.uk/products/Sledges+%26+Toboggans/Snow+Baby+Blue+Sledge+Toboggan/447991560 Takie cos znalazlam Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: sanki 18.11.10, 12:01 wiwi1 napisała: > www.splashandrelax.co.uk/products/Sledges+%26+Toboggans/Snow+Baby+Blue+Sledge+Toboggan/447991560 > Takie cos znalazlam Ale super!!! Jakos drewniane,, szkieletory '' sa juz przezytkiem i mi sie nie podobaja,ale te plastikowe sa naprawde fajne,lekkie i w sam raz dla malucha. Odpowiedz Link
agaciha Re: sanki 18.11.10, 10:26 Ja wlasnie mialam zaczac szukac sanek ale przy ponad 3 latku i 14 miesieczniaku to chyba tylko opcja z piaskownica mi pasuje. Wpakuje dwojke i heja:) Jakos nie widze sie ciagnacej 2 pary sanek :) Przeraza mnie wizja kolejnej zimy w UK. Musze sie zaopatrzyc w jedzenie bo do centrum mam prawie 2 mile :) Odpowiedz Link
dru.ga Re: sanki 18.11.10, 11:49 Ja kupilam te shop.ebay.co.uk/mbtrade-mbsale/m.htmlwi Wymagaja moim zdaniem jeszcze polozenia farby/lakieru ale w sumie sa ok i chcialam zeby mozna wziasc je zamiast wozka na spacer a te plastikowe to chyba sie srednio do tego nadaja. Odpowiedz Link
liley11 Re: sanki 18.11.10, 20:56 a w cztery litery na plastiku zimno nie bedzie maluchowi? poza tym plastikowe sa niskie...a jak sniegu duzo napada, jak w zeszlym roku,... to nasypie sie do sanek Odpowiedz Link
wiwi1 Re: sanki 19.11.10, 11:39 Te co ja znalazlam to takie wyzsze sie wlasnie wydaja.Pozatym jakis liner z wozka mozna wlozyc. Prawde powiedziawszy nie zastanawialam sie nad kupnem sanek. Myslicie, ze bedzie tyle sniegu, zeby na sankach jezdzic? Odpowiedz Link
abri Re: sanki 19.11.10, 14:43 > Myslicie, ze bedzie tyle sniegu, zeby na sankach jezdzic? W zeszlym roku, gdy spadl snieg w zadnym naszym supermarkecie nie sprzedawali sanek, tak jak niektore z Was pisaly. Dlatego bardzo chce kupic sanki juz teraz i byc juz gotowa :) Jak dla mnie snieg spadnie na bank, przynajmniej dziecko bedzie mialo troche radosci z tej zimy, nawet jesli sanki bede 1-2 razy w uzyciu. Zreszta jesli nie tej zimy, to moze kolejnej wiadomosci.onet.pl/regionalne/wielka-brytania/na-wyspy-nadciaga-zima,1,3788490,region-wiadomosc.html Odpowiedz Link
xiv Re: sanki 19.11.10, 18:18 Tak mi skojrzylo: www.metro.co.uk/games/nemi/ z dzisiaj (19 listopad) [Niezbyt dobrze widac, ale Nemi mówi: "Right. Now all we need is snow"] Odpowiedz Link