Dodaj do ulubionych

Bracknell forest:)

18.01.11, 14:28

Jako samo miasto Bracknell nie jest to cud do zamieszkania ,tak okolice przepiekne! Czesto jezdzimy tam na wycieczki do lasu ,gdzie duzo modrzewi i innych iglakow.

Wczoraj przypadkiem ,dzieki temu ze padalo odkrylismy The look out discovery centre.Bylismy tam wiele razy ale nie wchodzilismy do srodka bo pogoda zachecala do wypoczynku na powietrzu.
Super zabawa dla malych i duzych.www.google.co.uk/url?sa=t&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CBYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.bracknell-forest.gov.uk%2Flookout&ei=HpU1TevXCKGAhAeiv5HVCw&usg=AFQjCNG-QqTzINgskRraLXdRSQawfW2lEA
Obserwuj wątek
    • black_currant Re: Bracknell forest:) 18.01.11, 15:07
      Dzięki :-)
      Obejrzałam stronę i na pewno się wybierzemy
      • 7oz Re: Bracknell forest:) 18.01.11, 16:33
        Dołączam się do podziękowań. Edyta tak to zareklamowała, że w najbliższym czasie pewnie same Matki Polki tam będzie można spotkać ;) My oczywiście też się wybierzemy.
    • espionka Re: Bracknell forest:) 18.01.11, 15:15
      fajne, często pojawiają tam się dodatkowe atrakcje np. na ferie ale lepsze jest wg mnie centrum w Winchester.
    • agaciha Re: Bracknell forest:) 18.01.11, 15:24
      Wyglada super..a mozesz cos wiecej? Moze wyciagne meza w weekend. Cena atrakcyjna i niecale 20 mil od nas.
      • edytataraszkiewicz Re: Bracknell forest:) 18.01.11, 16:06
        agaciha napisała:

> Wyglada super..a mozesz cos wiecej? Moze wyciagne meza w weekend. Cena atrakcyj
        > na i niecale 20 mil od nas

Obok znajduje sie taki ,,malpi gaj'' czyli wspinaczka po drzewach.Przypinaja Ci liny i chodzisz,wspinasz sie,zjerzdzasz po drzewach.Nie chce mi sie szukac jak to sie nazywa bo ja plochliwa jestem;)
        Poza tym jakies kilknasie metrow po drugiej stronie drogi miesci sie duzy basen z atrakcjami-Coral reef-najlepszy jaki poznalam w naszej okolicy.
        Wogole cale Bracknell Forest jest przepiekne!!!!
        • edytataraszkiewicz Re: Bracknell forest:) 18.01.11, 16:10
          Jeszcze zapomnialam,ze mozna pojezdzic po lesie rowerami i nawet jest wpyozyczalnia.
          znajduje sie tam duzy plac zabaw dla dzieci w srodku lasu,normalnie bajka!!!!
          Dla pieskow tez miejsce,choc wszystkie miejsca sa ogrodzone dla bezpieczenstwa.
          • edytataraszkiewicz Re: Bracknell forest:) 18.01.11, 16:50
            www.bracknell-forest.gov.uk/leisure/leis-coral-reef.htmCoral reef

kilkadziesiat metrow o drugiej stronie drogi,ulicy.
            • ciocia_ala Edyta 18.01.11, 20:54
              Tak myslalam, ze mieszkasz gdzies blisko mnie (po tym, jak napisalas, ze wiersz polskiej dziewczynki jest w centrum handlowym).
    • black_currant Re: Bracknell forest:) 18.01.11, 22:11
      Heh - a ja właśnie przejrzałam bookbag mojego syna i okazuje się, że w połowie lutego jedzie tam na wycieczkę szkolną :-)
    • cybermha Re: Bracknell forest:) 18.01.11, 23:08
      Widze po zdjeciach, ze to odpowiednik Techniquest (www.techniquest.org) , ktore w Walii mozna znalezc, bardzo polecam, warto sie wybrac jesli ktos mieszka w poblizu.
    • tym08 Re: Bracknell forest:) 18.01.11, 23:31
      ooo, swietne! w takim razie i my skorzystamy;)

PS.a tak przyszlosciowo myslac, na grzyby do tych lasow mozna sie wybrac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka