Dodaj do ulubionych

BSM - Terms&Conditions a Privacy Policy

19.02.11, 10:15
Kochane, wałśnie buduję swoją stronę www. O ile wiem mniej więcej, co powinno tematycznie znajdować się w T&C, i nawet już ze dwa zdania wymyśliłam na ten temat, hehe, to pojęcia nie mam do czego służy PP. O czym tam się pisze? Czy to aby to samo nie jest? Patrzę na kilka stron różnych sklepików małych jak moje, to albo tego nie mają, albo mają miszmasz, w obu to samo. I nie kumam, jaka powinna być zawartość tematyczna jednego i drugiego, taka z definicji.
Obserwuj wątek
    • clonek13 Re: BSM - Terms&Conditions a Privacy Policy 19.02.11, 10:28
      PP tp okreslenie warunków wysyłki,poczty , wg mnie :)ale strony nie widze to nie wiem na 100%
      • fifka01 Re: BSM - Terms&Conditions a Privacy Policy 19.02.11, 10:38
        Hm... ty chyba piszesz o Postage & Peyment, a ja o Privacy Policy...
        • dariazv Re: BSM - Terms&Conditions a Privacy Policy 19.02.11, 10:45
          Ja tez zbudowalam swoja strone i nawet T&C i PP mam:-) Ja mam napisane jakie info o klientach bedze zbierac i do czego wykorzystywac.
    • izysia Re: BSM - Terms&Conditions a Privacy Policy 19.02.11, 12:08
      zaraz sie bede zabierac za budowe mojego sklepu on-line rowniez, ale pamietam ze szkolenia, ze jest cos takiego jak e-commerce i to jest haslo do poszukiwan w necie;
      na razie wygooglowalam
      www.ukecc.net/sub.asp?id=206
      moze sie przydac, e-commerce jest tam tez - co prawda z konsumenckiego punktu widzenia, a nie sprzedajacego, ale dzis bede robic u siebie porzadki i obiecuje wykopac dokument, w ktorym wszystko bylo napisane
    • fifka01 Re: BSM - Terms&Conditions a Privacy Policy 20.02.11, 12:12
      dzięki waszemu odzewowi dziewczynki, tutaj i na priv, wiem już co powinno być w T&C i w PP, i dzieki temu doszłam do wniosku, że mi to na mojej stronie niepotrzebne, przynajmneij na razie, bo na razie to ja na stronie mam tylko wizytówke swoją, a sprzedaż prowadzę (haha, ale jestem dowcipna) na ebay, to tam kilka zdań o zwrotach (że zwrotów nie ma i basta!:) napiszę i już. ;)
      dzięki dziewczynki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka