Dodaj do ulubionych

sandals doodles ????

19.04.11, 12:43
Witam mamy,
Zabieram sie za kupno obuwia letniego dla synka.
Co to sa te sandaly 'doodles'? Jakas lekka wersja? wytrwale to? dobre? poradzcie prosze.
Synek ma 3 lata, stopa rosnie mu szybko (buty max na 3 mies) i na dodatek wszystkie bardzo niszczy jezdzac na hulajnodze.
Myslalam, zeby kupic mu jakies trampki i sandaly.
(A gdzie Wy buty kupujecie Waszym chlopcom? My do tej pory wszystko w clarks).
Dzieki
Obserwuj wątek
    • carmelaxxx Re: sandals doodles ???? 19.04.11, 12:50
      jak niszczy na hulajnodze to moze trampki?
      w next sa fajne i dosc trwale z ciemnymi czubkami.
    • agaciha Re: sandals doodles ???? 19.04.11, 13:27
      Moje dzieci lataja w Crocsach. Latwo sciagnac, latwo zalozyc. Po spacerze myje w umywalce i tyle. Nosza ze skarpetka i bez skarpetki. Sandaly maja z Clarksa ale ubieraja w gosci :))) Starszak tez strasznie niszczy przody na hulajnodze wiec zazyna Croscy :)
    • jaleo Re: sandals doodles ???? 19.04.11, 14:14
      Doodles to jest marka Clarks, tak sie nazywaja ich buty typu "szmaciaki"
    • d.hassenpflug Re: sandals doodles ???? 19.04.11, 15:28
      moje dwa male chlopy (3.5 i 18 mies) przewaznie w crocsach lataja. ponad to: na ebay co sezon poluje na sandaly Rider Activity, sa przewygodne, lekkie i nie do zdarcia. tydzien temu w Shoe Zone kupilam dla obu takie sandaly www.shoezone.com/Boys-Plimsolls-Canvas-Shoes-Sandals/Dark-Green-Sporty-Boys-Sandals/29725
      i ustawieni na lato
    • 1mzeta Tylko ebay 19.04.11, 18:08
      Nawet nowe obuwie z Clarksa dla dzieci można kupić o połowę taniej.
      Na lato kupiłam mojemu takie Clogsy

cgi.ebay.co.uk/Baby-Toddler-Shark-Shoes-Sandals-Clogs-Footwear-Size-7-/280546633035?pt=UK_Baby_BabyShoes_BabyShoes_GL&hash=item4151e1e54b
      W Next-cie podobne tylko,że krokodyle kosztują 7 funtów bodajże.
    • mrs.t Re: sandals doodles ???? 19.04.11, 19:25

.
      > (A gdzie Wy buty kupujecie Waszym chlopcom? My do tej pory wszystko w clarks).

no wlasnie,
      zwlaszca takim mniejszym
      dwulatkowi np?
      Bo wyjatkowo mam ochote do polski pojechac i tam sie obkupic, u mnei na wsi tylk clarks :/
      • moncik32 Re: sandals doodles ???? 19.04.11, 20:51
        no my wlasnie taki zestaw na lato mamy; sandaly doodles (pierwszy raz wiec nie wiem jak wytrzymale),trampki z Next i crocksy ze skoobiem obowiazkowo .
        sandaly chcialam w Polsce kupic ale jeszcze nie mieli ,wrocilam w niedziele .a i mlodszy ma wysoka noge na podbiciu i w Polsce ciezko mi cos znalezc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka