Dodaj do ulubionych

Pytanie do właścicielek Maclarenów

11.08.11, 20:31
A konkretnie Techno XT albo Spitfire. Mam spacerówkę Spitfire i chciałabym kupić taki kokon albo miękki carry cot. Wiem, że są takie do Techno XLR www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_605+202_10751_-1_14601_100209_10001_ ale obawiam się, że będą za szerokie do Techno XT. Mam prośbę, żeby skontaktowała się ze mną mama, która kupiła do Maclrena taki kokon albo carry cot i napisała, gdzie go nabyła - jakiś sklep online albo ebay. Takie kokony widziałam, ale nie wiem, czy będą pasować do Maclarena Spitfire, który myślę, że jest wersją XT.
Obserwuj wątek
    • zurekgirl Re: Pytanie do właścicielek Maclarenów 11.08.11, 21:47
      Mialam XT, teraz mam XLR i w XLR sa w tapicerce takie dodatkowe dziury, ktore jak mniemam sluza wlasnie do podczepienia tego nosidla dla noworodka. Poza tym XLR jest rzeczywiscie szerszy. Wiem, ze niewiele pomoglam, ale na moj gust ciezko bedzie to zamontowac do XT lub mniejszego modelu. Spojrz jeszcze na forum Wozkomania, tam dziewczyny rozne dzikie kombinacje przeprowadzaja, moze dopasuja jakis kokon do Spitfire.
      • robak.rawback off topic 11.08.11, 23:05
        off topic
        ha ha plain vanilla - spacerowka o nazwie spitfire ha ha ha dobra nazwa - juz sobie wyobrazam ta predkosc jaka rozwija podczas spaceru.
        • plain-vanilla Re: off topic 12.08.11, 10:06
          Tutaj link, który tłumaczy skąd taka nazwa wózka:
          www.lilimay.com/strollers/maclaren/spitfire.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka