Dodaj do ulubionych

I am alive

24.08.11, 23:36
bit.ly/q3M8ic
Pchnijcie dalej, jesli sadzicie, ze moze komus pomoc.
Obserwuj wątek
    • kurczaczek_a Re: I am alive 24.08.11, 23:49
      pod filmikiem odpowiedz goscia,ze wciaz jest zywy bo nie ma broni a jego rodzice kaza mu sie zamknac jak cos powie. Odpowiedz organizacji jest conajmniej smieszna... tak, rozmawiaj z rodzicami i przyjaciolmi a na dole masz linki itp. Przyznam,ze pomoc nie bardzo...

Ja nie raz bylam w dolku, poczatki depresji i nie raz myslalam,czy to nie byloby rozwiazaniem...wiem glupie i egoistyczne ale ja poprostu potrzebowalam uwagi!By ktos sie zwrocil w moja strone, pogadal, spytal czy czegos nie potrzebuje... przyznam,ze takie gadanie masz tu linka czy idz do rodzicow nie da nic. Tu trzeba od razu pomocy dobrego psychologa i gory znajomych, niestety nie kazdy ma to szczescie by miec wlasnie tych znajomych co pogadaja czy pomoga skierowac ,naprowadzic na odpowiednia pomoc.

Ja sie podnioslam bo uwazam sie za silna osobe jednak mam czasem dni,ze mi sie odechciewa ale znalazlam swoja droge, ambicje.. studia, karieria cos co mnie trzyma no i bardziej sie otworzylam na ludzi :)))
      • golfstrom Re: I am alive 25.08.11, 00:17
        Wydaje mi sie, ze przeslaniem tego filmu jest m.in "rozejrzyj sie, czy ktos obok Ciebie nie stoi na krawedzi i nie potrzebuje rozmowy". Wiec gdyby ktos z Twoich znajomych lub z rodziny byl bardziej swiadomy zagrozenia, to moze nie bylabys sama ze swoim problemem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka