Dodaj do ulubionych

Do pań z Southampton.

08.09.11, 10:53
Są tam u Was jakieś figloparki, kulki itd, takie dla półtorarocznego dziecka, najepiej takie, gdzie dziecko poradzi sobie samo, a mamusia może spokojnie kawy sie napić i tylko zerkać?
Na pewno macie, bo miasto duże, ale które polecacie, które odradzacie?
Aha, dojazd łatwy autobusem wskazany.;)
Obserwuj wątek
    • agazat Re: Do pań z Southampton. 08.09.11, 11:49
      Ma byc w samym Southampton, czy takze w okolicach??
      • agazat Re: Do pań z Southampton. 08.09.11, 11:56
        www.junglejeans.co.uk/
        Jungle Jeans jest w centrum, niedaleko IKEA. Osobiscie nie przepadam, lepsze dla starszych dzieci niz dwulatki, choc jest czesc dla mlodszych dzieci tez, kawe wypic tez mozna.

www.monkey-bizness.co.uk/eastleigh/index.html
        To w Eastleigh, nidgy tam nie bylam, ale duzo dobrego slyszalam.

www.frankiesfunfactory.co.uk/frankieswebsite_002.htm
        Frankie's Fun Factory jest w Romsey, calkiem dobry dla maluchow.

www.theadventurebarn.co.uk/
        Marwell Adventure Barn jest kawalek od Soton, niedaleko od Marwell Zoo. Bylam raz, przyjemne miejsce, przyjazne dla tych mniejszych maluchow, ciekawe menu w knajpce (nie tylko frytki i chicken nuggets).
    • agazat Re: Do pań z Southampton. 08.09.11, 11:57
      fifka, a skad masz autobusem dojechac?
      • fifka01 Re: Do pań z Southampton. 08.09.11, 14:18
        A nie wiem skąd :)
        Wybieram się do koleżanki w odwiedziny na pare dni. Ona mieszka tam od niedawna i dopeiro poznaje miasto, a że dzieci nie ma, to w figloparkach nie siedzi:)
        A ja chciałabym wpuscić dziecko do basenu z kulkami i miec godzinę spokoju na ploteczki, bez gonienai za dzieckiem po konstrukcji, która jest dla niej za duża itd :)
        A nei wiem gokładnie gdzie mieszka, wiec nei wiem skąd mam dojechac do tego figloparku, wiem jedynie, ze nie biore fotelika i bedziemy poruszac sie autobusami :)

dzięki za linki, wydrukuje sobie i razem z nia sprawdze gdzie nam najwygodneij pojechac:)
        • almamag Re: Do pań z Southampton. 08.09.11, 20:18
          fifka to moze na godzine dziecko w Ikei oddaj, oczywiscie jak dziecko z tych co nie maja problemu z zostaniem bez mamy
          w Southampton maja fajnych opiekunow i moja mloda zawsze zadowolona a ja mam godzinke dla siebie
          • fifka01 Re: Do pań z Southampton. 08.09.11, 21:10
            Też już o tym myslałam:) Młoda jak najedzona i wyspana i wpuści sie ją do pokoju pełnego zabawek (nowych, takich, których nie zna) to zapomina o istnieniu mamy. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka