magdal-ena78 26.10.11, 21:42 Wie ktos moze jak czesto trzeba doladowywac karte i za ile min? Potrzebuje 2 numeru ktorego nie bede uzywac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalasotka Re: O2 top up 26.10.11, 21:44 Szczerze to myslalam, ze nie ma jakiegos minimum. Najdluzej nie uzywalam karty 3 miesiace i nic sie nie dzialo. Odpowiedz Link
kaka-llina Re: O2 top up 26.10.11, 21:51 Chyba nie ma minimum, ja kiedyś przez ponad pół roku nie doładowałam i działał. Odpowiedz Link
plain-vanilla Re: O2 top up 27.10.11, 18:27 Jak dostajesz nową kartę sim, to na niej jest napisane do kiedy jest ważna. Żeby ją aktywować musisz kupić doładowanie - w O2 to 10 funtów przed terminem wygaśnięcia karty. Inne sieci mają np. możliwość doładowania za 5 funtów. Jak już ją doładujesz, to nie wiem, ile możesz ją używać bez ponownego doładowania. Pewnie o to możesz spytać online albo w sklepie O2. Odpowiedz Link
magdal-ena78 Re: O2 top up 27.10.11, 21:25 Tak pay as you go, chodzi o to ze ta karta juz jest doladowana, od lipca. Moja mama z niej korzysta jak przyjezdza (raz w roku, moze dwa) i tak sie zastanawiam czy musze ja doladowac mimo ze sa na niej pieniadze czy nie. Odpowiedz Link
dorcian Re: O2 top up 27.10.11, 22:26 Ja mam o2 pay as you go od 6 lat. Doladowuje jak mi sie skonczy to, co doladowalam poprzednio ale ja nie jestem wielkim fanem/uzytkownikiem telefonu i zdarza mi sie, ze nie doladowuje nic przez dluzszy czas. Wydaje mis sie, ze "nakaz" doladowania w okreslonym czasie nawet jak sie nie wygada tego, co jest to wyjatkowo polski zwyczaj "dbania o klienta". Odpowiedz Link
magdal-ena78 Re: O2 top up 27.10.11, 22:40 Dzieki, chyba spytam po prostu w sklepie. Wiem, ze mojej kolezance zablokowali tel po jakims czasie. Odpowiedz Link
leyla76 Re: O2 top up 27.10.11, 22:50 ja mialam o2 na abonament. z racji tego, ze wyprowadzilismy sie do szwajcarii zrezygnowalam z abonamentu i przeszlam do pay and go tez w o2 z zachowaniem tego samego numeru. mnie poinformowali, ze zeby mi karta nie zostala zablokowana musze doladowac 10 funtow przynajmniej raz na 6 mies. Odpowiedz Link