ta_ruda 04.11.11, 15:50 Bylyscie moze na filmie The Help? Ja czytalam ksaizke i bylam nia zafascynowana, chcialabym zobaczyc film i moze w ten weekend. widzialyscie juz moze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanai77 Re: The Help - kino 04.11.11, 21:08 ta_ruda napisała: > Bylyscie moze na filmie The Help? > Ja czytalam ksaizke i bylam nia zafascynowana, chcialabym zobaczyc film i moze > w ten weekend. > widzialyscie juz moze? widzialam, film jest naprawde wspanialy, ksiazke czytalam jakis czas temu i rowniez wywarla na mnie duze wrazenie, jednak film niewatpliwie godny polecenia.. dawno nie widzialam tak dobrej ekranizacji... a swoja droga to az ma sie ochote te biale rasistowskie paniusie za kudly wytargac,,, uwazam ze warto pojsc do kina... na 100% Odpowiedz Link
natalinka.londyn Re: The Help - kino 06.11.11, 21:19 obejrzałam dzisiaj, naprawde mi się podobal, i sie pośmiałam i troche popłakałam ;) tylko troche długi, musiałam rozłożyc go sobie na 2 części ;) z chęcia przeczytam książke jak znajde Odpowiedz Link
murasaki33 Re: The Help - kino 09.11.11, 21:45 Bylam wczoraj i GORACO POLECAM!!! Teraz kupie ksiazke, bo jakos mi ten tytul umknal. Odpowiedz Link