07.11.11, 13:45
W wioskowej sali zorganizowane sa zajecia yogi, zastanawiam sie czy sie nie wybrac czasem, ale nasowa mi sie pytanie, co yoga daje dla ciala?
Obserwuj wątek
    • dorcian Re: Yoga 07.11.11, 14:10
      Jesli w sensie odchudzania to pewnie cos tam daje ale nie w expresowym tempie:(
      Yoga prowadzona przez dobrego instruktora (warto sprawdzic jakie sa opinie o tej osobie) daje ogromnie duzo - rozciaga, relaksuje, wzmacnia miesnie i caly uklad kostny. Ja uwielbialam chodzic na yoge - po kazdych zajeciach swiat wydawal sie piekniejszy a wszelkie problemy mozliwe do pokonania. Jesli instruktor jest sprawdzony i ma dobre opinie - polecam bez wahania.
    • zurekgirl Re: Yoga 07.11.11, 14:11
      Rozciaga, poprawia rownowage, wycisza, rozluznia, wzmacnia miesnie i koordynacje...dla mnie to takie fajne cwiczenia ogolnorozwojowe. Jak nigdy nie bylas, to sprobuj koniecznie.
    • galadriella Re: Yoga 07.11.11, 17:16
      Podobno najnowszym hitem dla kobiet jest joga hormonalna :-)
      www.jogahormonalna.pl/
      Ale dowiedziałam się o tym na polskim forum, więc nie wiem czy w UK to już też taki hit...

• derka1 Re: Yoga 07.11.11, 17:27
      Yoga nie jest dla kazdego, dla mnie np kompletnie nie. Za powolna, za malo "energetyczna", na kazdych zajeciach nudzilam sie jak mops. Podchodzilam 3 razy i za kazdym razem czulam sie podobnie. Sprobowalam i dalam sobie spokoj. Moze na emeryturze zmienie zdanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka