carmelaxxx 07.11.11, 13:45 W wioskowej sali zorganizowane sa zajecia yogi, zastanawiam sie czy sie nie wybrac czasem, ale nasowa mi sie pytanie, co yoga daje dla ciala? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcian Re: Yoga 07.11.11, 14:10 Jesli w sensie odchudzania to pewnie cos tam daje ale nie w expresowym tempie:( Yoga prowadzona przez dobrego instruktora (warto sprawdzic jakie sa opinie o tej osobie) daje ogromnie duzo - rozciaga, relaksuje, wzmacnia miesnie i caly uklad kostny. Ja uwielbialam chodzic na yoge - po kazdych zajeciach swiat wydawal sie piekniejszy a wszelkie problemy mozliwe do pokonania. Jesli instruktor jest sprawdzony i ma dobre opinie - polecam bez wahania. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Yoga 07.11.11, 14:11 Rozciaga, poprawia rownowage, wycisza, rozluznia, wzmacnia miesnie i koordynacje...dla mnie to takie fajne cwiczenia ogolnorozwojowe. Jak nigdy nie bylas, to sprobuj koniecznie. Odpowiedz Link
galadriella Re: Yoga 07.11.11, 17:16 Podobno najnowszym hitem dla kobiet jest joga hormonalna :-) www.jogahormonalna.pl/ Ale dowiedziałam się o tym na polskim forum, więc nie wiem czy w UK to już też taki hit... Odpowiedz Link
derka1 Re: Yoga 07.11.11, 17:27 Yoga nie jest dla kazdego, dla mnie np kompletnie nie. Za powolna, za malo "energetyczna", na kazdych zajeciach nudzilam sie jak mops. Podchodzilam 3 razy i za kazdym razem czulam sie podobnie. Sprobowalam i dalam sobie spokoj. Moze na emeryturze zmienie zdanie. Odpowiedz Link