18_lipcowa1 29.11.11, 16:20 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,10725436,_Pelno_tu_pier____Polakow_____Brytyjka_aresztowana.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clonek13 Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 16:34 ogladalm to na stronie angielskiej i polskiej, widze ze ciebie to jednak bardziej ekscytuje niz mnie :) Odpowiedz Link
1mzeta Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 16:53 A dlaczego sądzisz, że mnie to ekscytuje ? Odpowiedz Link
clonek13 1mzeta 29.11.11, 17:01 1mzeta napisała: > A dlaczego sądzisz, że mnie to ekscytuje ? spokojnie, kobieto,to nie bylo do ciebie :) Odpowiedz Link
kingaolsz Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 16:40 Lipcowa, Ty naprawde nie masz nic lepszego do roboty? Albo manie jakas masz? Filmik o lasce z IQ na poziomie ameby ma o czyms swiadczyc? Na calym swiecie sa ludzie przezarci nienawiscia ( Tobie mam wrazenie, ze niedaleko do tej laski w tym temacie), w kraju nigdy nie zdarzaja sie rozgoryczeni psychole wylewajacy zolc w srodkach transportu publicznego? Jasne, ze tak, wiec o co chodzi? Malo tego, w PL mozna uslyszec oficjalnie od bylego premiera, ze jak sie pochodzi ze Slaska to nie jest sie Polakiem. W czym to lepsze? No, chyba, ze to taka forma podniety, szukanie dziury w calym i udawadnianie na sile innym co z nimi nie tak... Odpowiedz Link
liley11 Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 00:09 Popieram! kingaolsz napisała: > Lipcowa, Ty naprawde nie masz nic lepszego do roboty? Albo manie jakas masz? > > Filmik o lasce z IQ na poziomie ameby ma o czyms swiadczyc? Na calym swiecie sa > ludzie przezarci nienawiscia ( Tobie mam wrazenie, ze niedaleko do tej laski w > tym temacie), w kraju nigdy nie zdarzaja sie rozgoryczeni psychole wylewajacy > zolc w srodkach transportu publicznego? Jasne, ze tak, wiec o co chodzi? Malo t > ego, w PL mozna uslyszec oficjalnie od bylego premiera, ze jak sie pochodzi ze > Slaska to nie jest sie Polakiem. W czym to lepsze? > No, chyba, ze to taka forma podniety, szukanie dziury w calym i udawadnianie na > sile innym co z nimi nie tak... Odpowiedz Link
truskawkowe_studio Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 16:44 Ale co cię tak dziwi? Że w uk są rasisci? Byli i beda tak samo jak i w każdym innym kraju. Jedyne co mogę powiedzieć to że szkoda mi tego chłopczyka bo ma tak durna matkę. Biedny siedzi i tak obojętnie na to wszystko patrzy, widać że chyba przyzwyczajony do takich akcji :/ Odpowiedz Link
zosik15 Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 16:49 To samo miałam napisać o dziecku bo matka to widac że stuknięta delikatnie mówiąc ale to biedne dziecko troche wystraszone a trochę jakby właśnie przyzwyczajone do jezyka mamy...smutne Odpowiedz Link
turmalinka Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 16:51 Lipcowa ty to jakis kompleks nizszosci masz czy co? Na sile chcesz pokazac jaka to ty madra jestes, wrocilas na lono ojczyzny z piesnia na ustach, a my idiotki siedzimy w tym durnym/rasistowskim uk... Chcesz sie dowartosciowac naszym kosztem? Powodzenia ;) Odpowiedz Link
jaleo Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 16:55 Haha, ja powiem tylko, ze Polacy maja szczescie, ze ich niewiele ludzi tu rozumie, bo teksty, jakie czasami tu mozna w miejscach publicznych uslyszec po polsku, nie mowiac juz o ku...wach, to ta "wariatka z tramwaju" przy tym sie nie umywa ;-) Jak by ich ludzie rozumieli i zaczeli ich tez aresztowac, to by sie areszty nie dopiely ;-) Odpowiedz Link
havana28 Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 17:03 No to wiemy gdzie te wszystkie ku***wy wyjechały bo w PL znacznie grzeczniej sie zrobiło:) Odpowiedz Link
glasscraft Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 17:08 To sie ciesz i wreszcie soba zajmij. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 18:21 jeszcze troche zostalo ich w kraju, nie ludz sie havana , Olejnik pol roku temu malo nie popelnila jednej"Q" na wizji , Durczok swobodny performance tu www.youtube.com/watch?v=W479P3zXukk ludziska o beleco skacza sobie do oczu ...iskry leca ?:-) Odpowiedz Link
glasscraft Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 17:07 Nudzi ci sie? To sie za robotki reczne wez, lepszy bedzie pozytek. Odpowiedz Link
golfstrom Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 18:22 Oops, zapomnialas sie przelogowac na cumentatora. Odpowiedz Link
spawacz.drewna Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 19:24 ona tylko na glos the sun czytala Odpowiedz Link
agaciha Cherrie 29.11.11, 20:04 Nie wiem czy tu zagladniesz czy nie ale jesli zdecydujesz sie wyjechac do Chin to moglabys zabrac ze soba Lipcowa?? ;) Odpowiedz Link
glasscraft Re: Cherrie 29.11.11, 20:47 I wszystkie jej wcielenia!!! Zabrac to jedno, upewnic sie ze zostana gdzies w gluszy bez dostepu do netu i mozliwosci powrotu :-P Odpowiedz Link
kasiaka77 Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 20:45 Czym tu sie podniecac? Jej wypowiedz nie dotyczyla tylko Polakow, poprostu pijana rasistka wypowiedziala publicznie co mysli. Smutne to i przykro patrzec na jej dziecko. Nie wiem, czy ona miala swiadomosc, ze gdyby wlasnie nie fakt, ze miala na kolanach dziecko to cala historia moglaby sie skonczyc tragicznie. Za nia wstalo kilka osob gotowych wziac sprawe w swoje rece... A tak na marginesie na youtube pod tym filmem podpisalo sie mnostwo anglikow na temat jak im przykro i wstyd z tego powodu. A odpowiadajac na Twoj tytul postu - tak, nadal jak u siebie. Odpowiedz Link
najma78 Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 20:58 Oj, lipcowa ty sie naprawde nudzisz, wyjechalas do pl by sie cieszyc rodzina i znajomymi a wiekszosc czasu spedzasz na necie wypisujac bzdury. Zal ciebie. W pl rasistow tez mnogo, czarnoskory uslyszy komentarz jeszcze czesciej niz w uk, ma szczescie jak w czape nie oberwie, partnerka czarnoskorego tez bedzie miec przerabane, kiedys bylo o takiej co z mezem Paksitanczykiem w pl zyla i co tam przechodzili to niedopozazdroszczenia, ale wiesz co jest najbardziej przykre, ze w pl szanse sa raczej zerowe ze policja po obejrzeniu takiego filmu szukalaby i aresztowala taka osobe. Odpowiedz Link
golfstrom Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 10:09 Bo to nie chodzi o to, ze ktos nas gownem obrzuca. Chodzi o to, ze w Polsce przynajmniej mamy szanse byc obrzucone swojskim, polskim, ojczyznianym gownem. Czyz nie jest nobliwiej uslyszec pod swoim adresem "Ty glupia c*]o" niz "You fu^cking Pole"? Zaprzanstwo, kolaboracja i falszywy arystokratyzm przez Was kolezanki przemawia. Odpowiedz Link
glasscraft Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 10:10 Zapomnialas o brytyjskosci bardziej brytyjskiej niz brytyjskosc. Odpowiedz Link
golfstrom Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 16:05 szejm on mi! (mam nadzieje ze wszyscy zainteresowani docenia moja prostacka angielszczyzne) Odpowiedz Link
justmaga Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 21:42 a dlaczego nam chcesz na sile udowodnic,ze Tobie jest lepiej?? Jak ci bedzie sie lepiej spalo to prosze bardzo : tak marze o powrocie do tego wspamnialego polskiego kraju bo mi tu strasznie zle i na sile mnie tu trzymaja. Nic mnie to klamstwo nie kosztuje ale jesli ci z tym lepiej to : prosze bardzo :) Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 21:51 Lipcowa, skanalizowalbys swoj potencjal jakos, bo sie marnujesz, kobieto..... mysle, ze polityka to miejsce dla Ciebie, moze na prezydenta w PL wystartuj? Odpowiedz Link
saram0na Re: Nadal jak u siebie????????? 29.11.11, 22:51 www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/8921283/Woman-charged-with-racist-rant-on-tram.html Odpowiedz Link
liley11 Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 00:17 W Polsce za to mozna rozne rzeczy publicznie mowic, nawet w TV i nic za to policja nie zrobi. To sie dopiero nazywa kraj wolnego slowa;)! Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 00:45 racism byl jest i bedzie. nic nowego. Odpowiedz Link
magda_rn Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 01:34 Ponieważ główna bohaterka filmu, jak napisała Kinga, ma IQ ameby, powiedziała głośno, to co inni ze względu na wyższy iloraz inteligencji, poprawność polityczną i strach przed konsekwencjami, trzymają dla siebie. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich, ale nie oszukujmy się, nastroje w stosunku do imigrantów, nie są pozytywne. Nawet czarni mają nam za złe, że najechaliśmy Anglię i zabieramy im..., hmm pracę chyba nie, ale pewnie benefity:) Ci co pracę mają, nie krzyczą, że ktoś im ją zabiera, ci co pracować nie chcą zawsze znajdą jakiś "rąbek u spódnicy". Odpowiedz Link
glasscraft Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 08:13 magda_rn napisała: > Ponieważ główna bohaterka filmu, jak napisała Kinga, ma IQ ameby, powiedziała głośno, to co inni ze względu na wyższy iloraz inteligencji, poprawność politycza ną i strach przed konsekwencjami, trzymają dla siebie. A ty masz krysztalowa kule, ze wiesz co inni mysla? Odpowiedz Link
magda_rn Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 12:33 Jak zwykle, merytorycznie zero, sam jad. Wykończyłaś już wszystkich w swoim otoczeniu, że tu zatruwasz życie. Odpowiedz Link
glasscraft Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 12:34 To tez z fusow wyczytalas? Zmien mieszanke herbaty, bo cos ci nie idzie. Odpowiedz Link
jaleo Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 09:15 magda_rn napisała: Nawet czarni mają nam za złe, że najechaliśmy Anglię i zabieramy im. > .., hmm pracę chyba nie, ale pewnie benefity:) > Ci co pracę mają, nie krzyczą, że ktoś im ją zabiera, ci co pracować nie chcą z > awsze znajdą jakiś "rąbek u spódnicy". I tak oto, prosze panstwa, wyglada rasitka. Wstydz sie kobieto. Odpowiedz Link
magda_rn Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 12:10 Gdzie tu widzisz rasizm? Ty się wstydź pustej skorupy którą nosisz na karku!!! IDIOTKA!!! Odpowiedz Link
aniaheasley Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 14:25 >Nawet czarni mają nam za złe, że najechaliśmy Anglię i zabieramy im..., hmm pracę chyba >nie, ale pewnie benefity:) Jezeli nie widzisz w tym zdaniu rasizmu to zrob taki eksperyment: wypowiedz je glosno i publicznie, po angielsku, i czekaj jaka bedzie reakcja..... Na wszelki wypadek pozegnaj sie wczesniej z rodzina. Odpowiedz Link
kuku-niek Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 15:08 aniaheasley napisała: > Jezeli nie widzisz w tym zdaniu rasizmu to zrob taki eksperyment: wypowiedz je > glosno i publicznie, po angielsku, i czekaj jaka bedzie reakcja..... > Na wszelki wypadek pozegnaj sie wczesniej z rodzina. Aniu, a jakie konsekwencje tego eksperymentu przewidujesz? Odpowiedz Link
aniaheasley Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 18:26 A to juz roznie moze byc, ale Magdzie ktos mocno przywali, albo spedzi noc w areszcie za wzniecanie nastrojow rasistowskich. Odpowiedz Link
t.edyta Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 18:54 Jakis smierdzacy ten watek,isn't it ? Cos przymulona Lypcowa sie nie odzywa,albo ''przechcila'' sie na dobro watku:D Teraz jest pewnie magda bo taka sama glupota razi w oczy.... IQ niewiele wieksze od meduzy,wiec nie ma sie co dziwic,ze nie zrozumiala odpowiedzi dotyczacej -czrnych. Odpowiedz Link
magda_rn Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 19:04 Możecie mnie obrażać, zdanie takich miernot jest dla mnie niczym. Nie wiem jakbyście się starały, zawsze dla anglików będziecie tanią siłą roboczą. Jak widzę, forum co inteligentniejsi opuszczają, taka Gypsi choć późno, to zorientowała się, że ma do czynienia z pospulstwem, bezinteresowną polską zawiścią i złośliwością. Wylewajcie tan jad i obelgi same na siebie. To forum to taki Polski autobus z opowiadań Fifki. Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 19:13 Zastanawiam sie co Ty tu jeszcze robisz, wsrod tych miernot? Odpowiedz Link
a74-7 Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 19:23 madga napisala: To forum to taki Polski autobus z opowiadań Fifki. hehehe,autobus juz odjechal , a ty jeszce uparcie za nim lecisz :-D :-D :-D Odpowiedz Link
fifka01 Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 23:04 Mój aautobus był przecież wyłącznie halucynacją, projekcją fantazji, bo przeciez havanka, tfu. magda, nigdy się z tym w Polsce nie spotkała, nie wiedziałaś? Odpowiedz Link
a74-7 Re: Nadal jak u siebie????????? 01.12.11, 09:29 pamietam slynny watek o autobusie :-D Moze malo precyzyjnie sie wyrazilam : magdzia dalej walczy z tematem, jak pies z koscia ;-D Odpowiedz Link
galadriella Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 19:25 > anglików > pospulstwem > Polski autobus No rzeczywiście, gdzież nam miernotom dostąpić zaszczytu używania tak wysokiej klasy ortografii... Odpowiedz Link
glasscraft Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 19:43 Zapomnialas rowniez dodac, ze nigdy nie bedziemy tez mowic po angielsku jak "natywi"... Kamon, jak chcesz dowalic miernotom, to pamietaj o podstawach... Odpowiedz Link
kuku-niek Re: Nadal jak u siebie????????? 01.12.11, 11:33 Aniu, a wedlug Ciebie, to kto Magdzie mocno przywali? Odpowiedz Link
aniaheasley Re: Nadal jak u siebie????????? 01.12.11, 12:01 Tutaj tez mamy kilka opcji: - tzw. zwykly obywatel niecierpiacy wszelkich przejawow rasizmu i innych uprzedzen na jakimkolwiek tle - osoba, ktora poczuje sie osobiscie obrazona przez Magde Odpowiedz Link
magda_rn Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 15:21 To pewnie tych, którzy wypowiadali je głośno w mediach, po ostatnich zamieszkach, rodzina już odwiedza w penitencjarnych domach wypoczynkowych:)) Ewentualnie, jeżeli tak cię to mierzi, zgłoś na policję, że śmiałam nazwać czarnego-czarnym:) A to że pozwoliłam sobie oskarżyć ich o branie benefitów kwalifikuje mnie do spalenia na stosie:) Odpowiedz Link
jaleo Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 14:27 magda_rn napisała: > Gdzie tu widzisz rasizm? Ty się wstydź pustej skorupy którą nosisz na karku!!! > IDIOTKA!!! >Nawet czarni mają nam za złe, że najechaliśmy Anglię i zabieramy im. > .., hmm pracę chyba nie, ale pewnie benefity:) Z Twojej wypowiedzi powyzej przebija rasizm w czystej postaci, m.in dlatego: "Nawet" czarni - co to dokladnie ma znaczyc? Ze jak czarny to tez emigrant?? Albo, ze jak czarny, to nie powinien miec nic nikomu za zle? - obie mozliwosci maja wyrazny rasitowski podtekst. ".., hmm pracę chyba nie, ale pewnie benefity:) " A to z kolei co ma oznaczac? Ze jak "czarni" to juz raczej o prace sie nie beda wadzic, bo oni na benefitach siedza? Definicja rasizmu (z polskiego zrodla, zeby nie bylo): Zespół poglądów, popieranych tendencyjnie dobieranymi, często pseudonaukowymi argumentami (odwołującymi się do fałszywie interpretowanych tez antropologii, socjologii, psychologii, historii kultury, genetyki itp.), wedle których rasy ludzkie dzielą się na „rasy wyższe” (wartościowsze) i „rasy niższe” (mniej wartościowe), Odpowiedz Link
magda_rn Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 14:48 To aresztuj wszystkich CZARNYCH, bo nazywają nas BIAŁYMI...:D I aresztuj też wszystkich, którzy używają określeń typu: Mężczyzna, rasy białej, wiek ok 35lat, za wiek też możesz dowlić, bo przecież nikt nie ma prawa żądać od nikogo takichj informacji. Szkoda klawiatury na was. Jesteście jakimiś paranoiczkami. Nic co nie po waszej myśli nie może być głośno wyrażone, bo wasze poglądy i wiedza są jedynie słuszne. Odpowiedz Link
golfstrom Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 20:50 Chryste, alez Ty jestes histeryczka. I jesli chodzi o predkosc, w jakiej dochodzisz do wyzwisk, to wcale nie odbiegasz od niskiego poziomu, ktory implikujesz innym ludziom. Nie chodzi o to, zeby mowic, ze ktos kto jest czarny nie jest czarny. Chodzi o to, zeby jego kolor skory nie byl domunijaca cecha jego osobowosci. Nie wiem, jak Ciebie, ale mnie wkurza, keidy ludzie mnie oceniaja WYLACZNIE po mojej narodowosci. Gdyby mieli mnie oceniac rowniez po kolorze mojej skory, to by bylo nie do zniesienia. Odpowiedz Link
asica74 Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 07:16 oh boak! Coz panna powiedziala co wiedziala :D Mysle, ze nie powiedziala nic nowego, a na pewno to o czym mysli wiele tutejszych, ale PC nie pozwala im tego glosno powiedziec. No coz, a ja zastosuje stara rade i powiem tak: Keep calm and carry on. Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 08:54 Moze teraz zastanowmy sie co tak bardzo nasza mila pania rozwscieczylo??? Niemily polski kierowca autobusu czy zbyt uprzejma polska pracownica w job centre? Odpowiedz Link
karolajna83g Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 11:48 Hmm, myslę, że zabierają jej JSA i chyba musi iść do pracy za 6 funtów. Odpowiedz Link
t.edyta Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 18:59 murasaki33 napisała: > Moze teraz zastanowmy sie co tak bardzo nasza mila pania rozwscieczylo??? Niemi > ly polski kierowca autobusu czy zbyt uprzejma polska pracownica w job centre? Pewnie pani ekspedientka w polskim supermarkecie w Kozichdupach Dolnych:D Odpowiedz Link
edzior1 Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 23:15 dziewczyny nie dajmy sie zwodzic i podpuszczac takim jak lipcowa, havana i czy inne panie.... kto za totalnym ignorowaniem ich wypocin? Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Nadal jak u siebie????????? 30.11.11, 23:35 dobrze ze sie klocicie bo mam co czytac, a ze sie przezarlam to sie nie moge zgiac do klawiatury wiec mam palec na myszce i tylko on sie jeszcze rusza. wiec tylko klikam nastepny post i sie otwiera, a tak to bym musiala sie zgiac nad kalwiatura i wystukac w googlu 'daily mail' Odpowiedz Link
glasscraft Re: Nadal jak u siebie????????? 01.12.11, 07:51 Hehe, zaglodzic trolle na Bozen Narodzenie!!! Ja jestem za! Odpowiedz Link
fifka01 Re: Nadal jak u siebie????????? 01.12.11, 09:49 Bo to w ogóle jest zastanawiające, że to forum składa sie z kilkudziesieciu mniej lub bardziej zadowolonych ze swojego zycia w UK babeczek, ktore na codzien zachowuja sie całkiem porzadnie, oraz z dwóch (+ ich wcielenia) sfrustrowanych panienek, którym nie wyszło w UK, nie wyszło w PL po powrocie, wciąż tu wracają, zeby sie wyładowac. A przeiez to kompletnie nie ich miejsce. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Nadal jak u siebie????????? 01.12.11, 14:08 którym nie wyszło w UK, nie wyszło w PL po powrocie, poki co to tobie w uk nie wychodzi Odpowiedz Link
fifka01 Re: Nadal jak u siebie????????? 01.12.11, 14:28 A co konkretnie mi nie wychodzi? :) Jesteś żałosna. Żal mi twoich dzieci. Odpowiedz Link
fifka01 Re: Nadal jak u siebie????????? 01.12.11, 14:39 Aha, to było pytanie retoryczne. Nie odpowiadaj. Nie mam czasu na "dyskusje" z takimi jak ty. Wybacz. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Nadal jak u siebie????????? 01.12.11, 21:08 fifka01 napisała: > Aha, to było pytanie retoryczne. Nie odpowiadaj. Nie mam czasu na "dyskusje" z > takimi jak ty. Wybacz. tak nie masz jestes pani, wyzsze sfery Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Nadal jak u siebie????????? 01.12.11, 21:08 fifka01 napisała: > A co konkretnie mi nie wychodzi? :) > odpowiem pytaniem na pytanie a co konkretnie nie wychodziło mi w UK? co konkrentnie nie wyszło mi w Polsce? Odpowiedz Link
golfstrom Re: Nadal jak u siebie????????? 01.12.11, 23:08 Sa to, obawiam sie, w obydwu przypadkach te same rzeczy: empatia, postrzeganie swiata poza koncem wlasnego nosa, posiadanie refleksji (w przeciwienstwie do uprzedzen, ktorymi chetnie i bez zazenowania sie dzielisz), i najwazniejsze czyli umiejetnosc prowadzenia sensownej rozmowy. Odpowiedz Link
rosapulchra-0 cipcowa 02.01.12, 16:48 Jedno co ci wyszło i wychodzi nadal doskonale, to jest twoje prymitywne chamstwo. Nic poza. Zero inteligencji, polotu, bystrości odpowiedzi, za to chamskie i prymitywne, najniżej oceniane przez ludzi prostackie zachowania masz w doskonały sposób opanowane. Ale czy to powód do dumy? Obawiam się, że wątpię. I o ile się nie zmienisz - nie będziesz przez innych tolerowana, bo ludzie nie znoszą chamów, prostaków i prymitywów w jednym. Wiem, że to mocne słowa, nie piszę ich, żeby ci dokuczyć, ale w nadziei, że w końcu coś do ciebie dotrze. Choć ta nadzieja bardzo nikła jest. Odpowiedz Link
rosapulchra-0 Re: cipcowa 02.01.12, 19:08 No właśnie się tego obawiałam, że jednak nie zrozumiesz.. :( Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: cipcowa 02.01.12, 21:48 rosapulchra-0 napisała: > No właśnie się tego obawiałam, że jednak nie zrozumiesz.. :( Rozumiem wiele. Nie podbudowuj się czymkolwiek zwłaszcza tym, że czegkolwiek nie rozumiem. Twoje uwagi pod moim adresem sa wciaz te same. Na dodatek dziwacznie przekrecasz mój nick, nie umiesz normalnie napisac? Boli cie nie wiem, co ale boli bardzo bo odkopujesz moje stare wątki tylko po to by piać jaka jestem chamska i prymitywna. Nie ma obowiazku czytania watków które cie rażą, mozesz mnie wygasic i po kłopocie. Odpowiedz Link