Dodaj do ulubionych

NETFLIX i inne

23.02.12, 10:44
Korzysta ktos z Netflix? Ja sie zapisalam wlasnie dzis na free trial i przegladam filmy ktore maja. Jest kilka ktore mnie interesuja ale nie ma np moich ulubionych Desperate Housewives.
Czy ktos korzystal z tego? Jakie bylo wasze doswiadczenie?
a jakie sa jeszcze pdobne serwisy jesli znacie?

Obserwuj wątek
    • emigrantk_ja Re: NETFLIX i inne 23.02.12, 15:45
      Ja jestem na lovefilm calkiem ok, sprawdzilam maja kilka sezonow filmu ktory wspomnialas. Mozna nie tyle co przez poczte wypozyczyc ale ogladac online tez. Bardzo duzo darmowych jest. Niektore sa platne ale jakies 2-3 funty tylko wiec raz na miesiac majatek to nie jest. Ogolnie zadowolona jestem x A i sprawdz w necie oerty bo np. jak sie zapiszesz na free trial dostaniesz bon na M&S albo amazon sporo jest ofert x
    • miss_scary Re: NETFLIX i inne 26.02.12, 09:53
      Problem w tym, Netflix w wersji UK ma duzo ubozszy zasob, nie umywa sie do wersji amerykanskiej (zaloze sie, ze tam maja Desperatki) dla chcacych w UK jest sposob na uruchomienie sobie zasobow amerykanskich ale chyba trzeba do tego PS3 miec, nie jestem pewna, ja mam Lovefilm(zawsze z jakiejs promocji place grosze) i wybor do bezposredniego ogladania jest wg mnie biedny a z seriali to juz kompletna lipa, wypozyczamy tylko plyty i to glownie gry na PS3 mam tezna liscie Dextera sezon 5 ktorego za chole.. nie chca mi syslac
      • jacinda Re: NETFLIX i inne 26.02.12, 17:19
        Przez PS3 mozna zmienic DNS i wtedy ma sie dostep do bardzo bogatych zasobow amerykanskiego netflix.
    • marninor jak działa lovefilm? do użytkowniczek 08.03.12, 20:00
      loguję się, wypożyczam, czekam na przesyłkę , oglądam, odsyłam???
      jak długo czeka się na przesyłkę? na jak długo można wypożyczyć? jak się odsyła? trzeba pokryć koszty przesyłki i to juz w cenie czlonkostwa? czy jak?
      • muskaan Re: jak działa lovefilm? do użytkowniczek 09.03.12, 17:25
        Wszystko w abonamencie jest, trzymasz filmy jak dlugo potrzbujesz, jak odsylasz to oni na drugi dzien maja i najczescie wysylaja nowy tego samego dnia, razem z koperta zwrotna. My mamy juz ponad rok i jestesmy zadowoleni :) a online ogladasz wszystko kiedy chcesz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka