Dodaj do ulubionych

polski dentysta NHS

30.04.12, 21:34
Moja siostra szuka dentysty dla swojej 5 letniej coreczki, mowiacego w j.polskim i przyjmujacego w ramach nhs.
Jesli ktos takiego zna, na terenie calego Londynu to prosze o namiary.
Obserwuj wątek
    • gosia7813 Re: polski dentysta NHS 30.04.12, 21:56
      Sprawdz tutaj czy jest bo kiedys tam bylam (z 5 lat temu) i 3/4 obslugi byla polkami. Umowe z NHS mieli.
      89A Robert Street, Regent's Park
      London, NW1 3QT
      tel. 020 7387 8143
      • wiwi1 Re: polski dentysta NHS 30.04.12, 22:29
        Moja kolezanka jezdzi z corka gzies na Ealing jak chcesz to zapytam gdzie dokladnie. A jesli bardziej na wschod to np tu chodzi inna moja kolezanka:
        www.nhs.uk/Services/dentists/Overview/DefaultView.aspx?id=DE_5NA39__000001_IG61JD
        Pozdrawiam:)
        • wiwi1 Re: polski dentysta NHS 30.04.12, 22:32
          Jeszcze sobie przyponialam, ze na Camden ma gabinet maz mojej kolezaki, nie Polak, ale zna polski, wiec jak by Ci tamte okolice pasowaly to daj znac to ja spytam gdzie dokladnie ten gabinet
          • westlondon Re: polski dentysta NHS 30.04.12, 22:52
            To ja tez zapytam ale dla prawie dwulatki. Raczej wiec ktos kto lubi dzieci. Tzn. dentysta, ktory ma podejscie do dziecka :)
            • dorothy_mills Re: polski dentysta NHS 30.04.12, 23:24
              Wielkie dzieki za szybki odzew:) siostra mieszka w pn. Londynie(enfield),ale jest sklonna dojechac. Bardzo prosze o namiar na camden.
              Corka jestry jest dosc niesmiala, dopiero uczy sie angielskiego,wiec zalezy nam na przyjaznym lekarzu:)
              • wiwi1 Re: polski dentysta NHS 01.05.12, 20:06
                Wyslalam Ci namiary na priva.
                Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka