Dodaj do ulubionych

Lozko dla trzylatki

01.05.12, 13:29
Moja trzyletnia corka musi opuscic lozeczko jak najszybciej, glownie zeby zrobic miejsce swojej malej siostrze ktora urodzi sie pod koniec czerwca. To tez powod dla ktorego jeszcze ciagle tkwila w lozeczku, zanim przemeblujemy wszystko w domu etc.
Wogole nie wiem jakie lozko moglabym jej sprawic. Przenosimy mala do miejszego pokoju gdzie zwykle single bed nie za bardzo bedzie odpowiadalo, a te wszystki junior beds to max 150cm dlugie i recomenduja do 4 lat, byle jakie troche sa.
Nie chce tez wydawac duzo kasy, bo jak mlodsza podrosnie to do ok 2 lat to beda mialy pokoj razem i wspolne bulk bed.
Szukam jakiegos drewnianego lozka tak 150-170cm dlugiego z jasnego drewna albo co by je mozna bylo (o zgrozo!)na rozowy pomalowac lub malego divan bed w dziewczecym kolorze (czytaj rozowym). Ikea lubie ale jakos nic mi nie odpowiada.
Juz jej obiecalalismy princess pokoj ale nie chce przesadzac, lozko- kareta odpada i wszelkie hellokitty lozka.
poradzcie cos
Obserwuj wątek
    • fifka01 Re: Lozko dla trzylatki 01.05.12, 13:34
      Jakbys nie przekonała sie do żadnego, to ja mam takie dla dwulatki: www.ikea.com/gb/en/catalog/products/S39858939/#/S59851606
      a Ikea, może nie żadne cudo, ale naprawde tanie, a ona je uwielbia. Mmoże twojej tez się spodoba :)
      • klaton Re: Lozko dla trzylatki 01.05.12, 13:47
        tez o tym myslalam ale w naturalnym kolorze zeby jez mozna bylo farba pociagnac,a w tym naturalnym sa fgurki kota i psa, niebieskie i czarne i jakies takie do niczego pasujace? chyba mnie czeka wypraw do ikei po raz n-ty!
        • fifka01 Re: Lozko dla trzylatki 01.05.12, 13:58
          o moze ja przekonasz do rozowej poscieli, baldahimu, i łózko wystarczy biale? :) albo nalepki w ksiezniczki rozowe na łózko... :)
          teraz doceniam, ze kupilam lpzko zanim mloda zaczela wybrzydzac :)
    • agg3 Re: Lozko dla trzylatki 01.05.12, 15:27
      Moja cora ma lozko z Ikei i jest bardzo porzadne, do tego sie rozsuwa wies starcza na dlugo.
      Teraz bede przenosic Jej pokoj do swojej sypialni i chce kupic jakas sofke 2 osobowa, a lozko sprzedaje.
      Wyglada tak:

www.ebay.co.uk/itm/150806830566?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649
      • klaton Re: Lozko dla trzylatki 01.05.12, 17:15
        Widzialam to lozeczko, wczoraj spdedzilam caly wieczor na ebayu:)
        Te ramy w glowie i nogach troche wysokie dlatego bede chyba szukac jakiegos malego divan bed ablo przynajmniej takie zeby w nogach ta rama wysoko nie byla,zeby mozna bylo usiasc.
        • chestnutflower Re: Lozko dla trzylatki 01.05.12, 18:18
          My mamy z mothercare takie
          www.mothercare.com/Mothercare-Toddler-Bed---Antique-Pine/283414,default,pd.html?cm_sp=ProductFeatures-_-Category%2520landing-_-Mothercare%2520Toddler%2520Bed%2520-%2520Antique%2520Pine
          Mi bardzo podoba sie jego naturalnosc a corka miala w lutym 4 lata i ciagle sie jeszcze bez problemu w nim miesci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka