Dodaj do ulubionych

micro scooter

18.11.12, 13:59
szukam micro scootera dla moich dziewczyn na 3 urodziny ktory byscie polecily moze macie doswiadczenie na razie te dwa kusza. Chce cos tanszego nie chce wydawac po 50 F.
Ten ma dobra cene i rekomendacje
www.amazon.co.uk/Evo-Girls-Move-Groove-Scooter/dp/B005I0IB8U/ref=sr_1_39?ie=UTF8&qid=1353243074&sr=8-39
albo ten
www.amazon.co.uk/Mondo-Motors-Hello-Kitty-Scooter/dp/B00439HR4Q/ref=sr_1_86?ie=UTF8&qid=1353243222&sr=8-86
A ten mnie kusi bo jest przeceniony duzo, ale to nie znaczy ze bedzie dobry i nie ma zadnych opini
www.amazon.co.uk/Pink-3-wheel-folding-scooter/dp/B005UYL77G/ref=sr_1_29?ie=UTF8&qid=1353243479&sr=8-29
napiszcie
Obserwuj wątek
    • 7oz Re: micro scooter 18.11.12, 14:33
      Rozumię, że nie chcesz wydawać 50 funtów na hulajnogę ale powiem ci z własnego doświadczenia, że kupowanie tanich może wcale się nie opłacić. Kupiłam tańszą hulajnogę Thoams & Friends tylko dlatego, że syn szalał za Tomkiem. To była totalna pomyłka, fatalnie się na niej jeździło, była niebezpieczna, dziecko nie mogło nią porządnie sterować. Potem kupiłam micro skuter i dopiero wtedy zobaczyliśmy jaka to różnica. Teraz mamy już drugi, wersję dla starszego dziecka też tej samej firmy bo już nie chcę eksperymentować.
      Jeśli chodzi o linki to ten drugi skuter ma raczej kiepskie opinie, łącznie z taką, że jest niebezpieczny a jedyna pięciogwiazdkowa recenzja pochodzi od osoby która o niczym innym nie pisała recenzji więc też niekoniecznie jest wiarygodna.
      • nannyjo32 Re: micro scooter 18.11.12, 14:46
        ten ma najwiecej opini ale nie wiem czy nie saza duze na 4 kolka:)

www.amazon.co.uk/Ozbozz-My-First-Scooter-Girls/dp/B001IM3RDG/ref=sr_1_19?s=sports&ie=UTF8&qid=1353246321&sr=1-19
    • agaciha Re: micro scooter 18.11.12, 15:29
      Ja bede sie jednak upierac przy micro. Potem sprzedaz za ponad £30 na ebay.
      W sklepie Jojo Maman Bebe prawie zawsze jest promocja- teraz calkiem niezla. Kod znizkowy na 15% off i free delivery.
      Kod- MTJ22. Zamiast £53 zaplacisz £45. Sama u nich jakis czas temu kupowalam hulajnoge Maxi Micro. Nigdzie lepszej oferty nie znalazlam.
    • marninor Re: micro scooter 18.11.12, 17:08
      jeśli dziewczynki nie jeździły na hulajkach i to ma byc debiut to zdecydowanie weź 3 kołowe bo 2 kołowe mogą być za trudne... na 3 kołowych łatwiej utrzymać równowagę i przyzwyczaić się do wysiłku;)) ja jestem zwolenniczką 2 kółek z tyłu nie z przodu. poza tym pierwszy kontakt z dwukołowa może zniechęcić.nie warto przepłacać za nie bo dzieci szybko mogą załapaci przejść na 2 kołową... to z doświadczenia;)
    • marninor Re: micro scooter 18.11.12, 17:15
      www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3675920.htm
      • nannyjo32 Re: micro scooter 18.11.12, 18:16
        ta z argosa tez fajna widzialamja juz. Musze zakupic dwie dlatego nie chce bardzo drogich. Tez myslalamo 3 kolkach bo nie maja doswiadczenia, raz sprobowaly od kogos pojezdzic i im sie spodobalo wiec pomyslalam ze fajny prezent urodzinowy bedzie. Do jakiego wieku takie hulajnogi mozna urzywac?
        • marninor Re: micro scooter 18.11.12, 20:07
          trudno powiedzieć do jakiego wieku, bo trudno powiedzieć kiedy beda gotowe na zmiane na dwukołową. mój maluch uczyl się chodzić z trójkołową starszego brata i mając niespełna 3 lata śmigał na dwukołowej. teraz ma 5 lat i hulajką po rampie przejedzie- budują starsi do roweru a on zawsze się tam wciśnie. nie kupywałam drogich hulajnog. w uk była z b&m dwa razy,a teraz trzecia chyba nie pamiętam skąd, możliwe że też z b&m w każdym razie toy story. mój syn je szybko obija dewastuje , co do zastrzeżeń technicznych raz kółko odpadło ale nie na proste drodze przy spokojnej jeżdzie. u mnie szaleństwem cenowym był vtraker dla starszaka.
          osobiście kupiłaby tanie , sprawdziła na miejscu czy nic się nie rusza rokując źle i zobaczyła czy wogóle dzieci będą chciały, bo to że podobalo się u kolegi nie znaczy ze własny pojazd też zrobi furore. jeżeli pomysł z hulajkami się sprawdzi, dziewczyny będą jeździły bardziej wyczynowo niż obok mamy to wtedy kupiłabym coś lepszego. poza tym na początku musisz być przygotowana że może być to poobijane, obdrapane itd;) żeby dziecko zjeżdza z górki to wiadomo że wstrząśnienie mózgu prawdopodone. trzeba było założyć kask.
    • truskawkowe_studio Re: micro scooter 18.11.12, 18:37
      nie kupuj taniochy! one sa naprawde niebezpieczne. sama kupilam kiedys synowi hulajnoge ze swiatelkami bo taka sobie upatrzyl, bylismy zadowoleni dopoki nie zablokowalo sie kolo gdy zjezdzal z gorki i wyladowal w szpitalu z wstrzasnieniem mozgu. Okazalo sie ze dzieci znajomych mialy podobne doswiadczenia wiec dla nas tylko i wylacznie mini micro. mamy je od kilku lat i dzialaja bez zarzutu a dzieciaki zabieraja je z soba prawie wszedzie
    • miss_scary Re: micro scooter 18.11.12, 19:17
      Mini i maxi micro to nie tylko najlepsze hulajnogi na rynku ale tez i najlepszy zakup dla dziecka, sa lepsze od rowerow i mozna uzywac ich codziennie i o kazdej porze roku, tak naprawde sa warte swojej ceny.
      • nannyjo32 Re: micro scooter 18.11.12, 19:37
        wrzuccie jakies konkretne nazwy i gdzie mozna kupic.
        • aleksandrawu Re: micro scooter 18.11.12, 20:05
          Mojemu synkowi wlasnie tydzien temu kupilismy na 1-sze urodziny te hulajnoge: www.bike-discount.de/shop/a71434/mini-micro-3-in-1-scooter.html?lg=en&cr=GBP&cn=gb
          Z tego wlasnie sklepu wyszlo nam najtaniej. Dostawa bez problemu i szybko, wiec spokojnie moge polecic. ALe jak ktos tu pisze, ze w jojo maman jest 15% znizki, to kupuj tam:)
          • panixx Re: micro scooter 18.11.12, 20:43
            Tez polecam mini microscooter.
            www.micro-scooters.co.uk/product/mini-micro-tbar-scooter-pink/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_term=mini-micro-tbar-scooter-pink&utm_campaign=shopping&gclid=COGU7Nii2bMCFUbKtAodFTwAtg
            Porzadny, lekko siesteruje, zwinny. Syn prawie codziennie na nim smiga do szkoly i mamy go juz prawie 3lata (dostal jak mial 2 lata, zaczal nim jezdzic jak mial ok 2,5).
            Jezeli corki nie zasmakuja w jezdzie na hulajnodze, to mozesz odsprzedac.
            W naszym lokalnym sklepie z art dzieciecymi sprzedaja je za 43 GBP. Poszukaj, popytaj, moze kupisz taniej niz 50.
            • wiwi1 Re: micro scooter 18.11.12, 23:33
              Micro sa najlepsze. Dobre sie nimi steruje, jak dziecko skreca to nie steruje kierownica 9raczkami jak to nazwac?) tylko balansuje cialem, dzieci bardzi latwo sie ucza, znam 18 miesieczne dzieci, ktore umieja juz na takich hulajnogach jezdzic. Wydatek spory, ale to sa dobre hulajnogi.
              Pozdrawiam:)
              • nannyjo32 Re: micro scooter 19.11.12, 17:04
                zakupilam te z jojomamabebe. Dzieki za kod do znizki. Mam nadzieje ze moje dziewczyny polubia prezent :)
                • kalasotka Re: micro scooter 19.11.12, 19:27
                  Dobry wybor!
                  Moje chlopaki ta mini micro po prostu zajezdzili!:) Warta byla kazdego pena:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka